Zdravstveni problem majke

Kao što sam napisao nismo ni znali, krila je i nije htela da pokaže ni npr sestri ili majci (dok je bila živa)...
Kod lekara nije htela, jedva je i u bolnicu na kraju oterasmo... plus bili smo u zdravstvenim problemima sa drugim članom porodice pa nismo mogli da se posvetimo ovome toliko

Ona je krila, vi niste zeleli da vidite, primetite, da nesto nije u redu,
moguce je da ne zeli ni sada da se brinete o njoj.

Meni je neshvatljivo da kazes da je krila ove uzasne rane
( tek sam sada videla slike) jer to ne moze da se sakrije.

?????
"Doktorka" jesi li ti pogledala fotografije njenih nogu?
Eno ih gore u spojleru.

Nemam reči!!! :ljutka:

Sraman odgovor i savet!
Čuj, traži pažnju?!! Ženi skoro kosti ogoljene.

Dođavola i deca i sve kada se dopusti ovakvo stanje.
Nije htela da pokaže? Neće da se otvori, promenila se?!
Da li je nosila skafander te porodica nije mogla da primeti ovako nešto?

Žena se predala. Zašto, zna ona i njeni ukućani.

Ona je krila, vi niste zeleli da vidite, primetite, da nesto nije u redu,
moguce je da ne zeli ni sada da se brinete o njoj.

Meni je neshvatljivo da kazes da je krila ove uzasne rane
( tek sam sada videla slike) jer to ne moze da se sakrije.
Moze da se sakrije kad nece da pokaze... samostalnim previjanjem i stavljanjem nekih njenih "melema"
Da svima nama je neverovatno da ih je krila cak i nakon sto je primetila da se sire...
Sraman odgovor i savet!
Čuj, traži pažnju?!! Ženi skoro kosti ogoljene.

Dođavola i deca i sve kada se dopusti ovakvo stanje.
Nije htela da pokaže? Neće da se otvori, promenila se?!
Da li je nosila skafander te porodica nije mogla da primeti ovako nešto?

Žena se predala. Zašto, zna ona i njeni ukućani.
Jos jednom i tebi i svima, kad smo videli ranu prvi put bila je velicine osrednje kraste, dovoljno je da nosi duge pantalone preko previjenih nogu pa da niko ne primeti sta joj se desava ispod. Lekara smo joj spominjali vise puta ali stalno odlaze, mislili smo da zna sta radi i da nije toliko strasna situacija. Nema tu Bog zna kakve misterije zasto je krila: jednostavno strah i glupost u ovom slucaju.

Uzgred, majku smo danas odveli na pulmologiju zbog otezanog disanja i tamo nam je receno da je ona i dalje veoma anemicna i da je problem sa plucima verovatno posledica toga. Oni bilmezi sa hematologije na urgentnom su ocigledno trebali da je zadrze duze od dva i po dana. Zvali smo i neuropsihijatra dan pre toga i on je rekao da bi njena bezvoljnost mogla biti takodje uzrok anemije posto depresija i anemija mogu imati neke veoma slicne simptome. Prepisao joj je zoloft i neke vitamine za poboljsanje krvne slike, sad cekamo da vidimo sta ce nam reci ovi sa pulmologije i nadam se samo da ce oni biti makar malo savesniji...

Znaš pacijente kojima fali pola kože na potkolenici, ali eto, oni nemaju bolove već "traže pažnju"?

Znaš ti mog dedu!

Neko ko je do pre 10 dana bio podrška i stub porodice, sad iz hira neće da ustaje, šeta i radi ono što
sinovi koje je odgajila traže od nje!
Očito nije momenat da raspravljamo o tome jer se ženi situacija komplikuje ali da ti objasnim jednu stvar vezanu za ljude generalno, čim se pred nepoznatim ljudima vladaju na jedan način, a pred ukućanima na drugi, čim postoji ta vrsta diskrepance tako što se ukućanima prave problemi, treba razmišljati u smeru koji sam navela.

Ja razumem da tebi to zvuči grubo, bezosećajno i nerazumno ali veruj mi da se u praksi uvek potvrdi ono što sam napisala.

Ništa nije strašno dok je na kiseoničnoj masci. Znači da upala još uvek nije jaka.
Takođe, upala može i od ležanja. Je l joj pcr pozitivan?
Jutros nam je javljeno da joj je malo bolje od kiseonika i da bi trebalo da je drze na toj terapiji nedelju dana, ja se jos uvek ne usudjujem da budem optimistican.
Da, mislim da je pcr pozitivan

Poslednja izmena:
jutros sam zvao rekli su da je prebacena na intenzivnu na respirator :sad2:
presvisnucu od brige, koliki uopste procenat ljudi se izvuce sa raspiratora
Ipak na respirator?
"Izvuku" se ljudi, vecina sa tezim posledicama, tvoja je majka
bila jako "rovita", ne nadajte se nekom cudu.
Tebe licno mozda muci ( ali tako bi reagovao svako od nas)
da ti i brat nekako niste prepoznali da je stvarno bolesna,
ali i da jeste isto bi bilo.

Ipak na respirator?
"Izvuku" se ljudi, vecina sa tezim posledicama, tvoja je majka
bila jako "rovita", ne nadajte se nekom cudu.
Tebe licno mozda muci ( ali tako bi reagovao svako od nas)
da ti i brat nekako niste prepoznali da je stvarno bolesna,
ali i da jeste isto bi bilo.
Ne mogu da se ne nadam! Ne znam kako cu bez nje.
Izlecenje je vidim negde oko 50%, molim se Bogu za cudo, samo ovaj put

Back