.. zdravo ..

• Začetnik teme Začetnik teme alim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
.. išo bi na našu religiju .. da tražim članove .. .. jer na filozofiji nema .. .. koga ćeš .. ? .. krvnika .. ? .. ili sigismunda .. koga ni hrvati ne uspjevaju razumjeti .. .. niko neće zbog dedova .. tica zbog kolinke kitarove .. druida ne smiješ ni pitati .. jer šta ako dođe .. ****** .. apemanta mi se neda dovlačiti .. da se putem ne ubije .. .. pa mi religija izgleda kao .. prirodno mjesto za rekrutaciju novih .. mladih .. i nadobudnih .. .. ali zamisli dođem .. tražim medov velim pravimo novu jugoslaviju .. .. ona mi izreda seriju od 4 crvenih kartona .. .. ni bog ni isus krist .. ni ona .. ni sve ***** materine svijeta .. ne bi mogle shvatiti zašto ..
.. pa ****** ..
.. ne sjećam se kakvi su ovi .. hm .. .. može li se tu o politici .. ? .. uopće ..

- - - - - - - - - -

E jbg onda, a ja sam htio biti glavni... :mrgreen:

.. činilo se meni .. ******* .. zato sam i napomenuo .. jer srbi slabo pamte .. a vranju nisu ni trebali probavljeti .. .. a de vam je onaj mali jarnjak .. jel bar njega vrag odnio .. ?

.. činilo se meni .. ******* .. zato sam i napomenuo .. jer srbi slabo pamte .. a vranju nisu ni trebali probavljeti .. .. a de vam je onaj mali jarnjak .. jel bar njega vrag odnio .. ?

Nemam pojma, umro valjda, šta li, u komi, nema ga nigdje, ne znam zbilja...

Daj bogati neku filozofiju, da filozofiramo neš'...

Šta kažu, ima li boga ili nema? Ima li boga u Srbiji? Pa bar su oni božanski narod, moralo bi kod njih biti boga, jel'...

.. ne isti su ***** kao hrvati .. u sve se vragove razumiju a u boga ne .. .. ***** *** ******** .. kako bi vam ja mogao objasniti da mislim ozbiljno ..
.. čak me i za to prolazi volja .. .. sebi to moram objasniti .. .. i hoću .. tako mi bog pomogao ..
.. razumiješ .. ?

.. jeste se kad bavili kojim sportom .. ? .. to je isto filozofija .. danas mi pade na pamet ..

- - - - - - - - - -

.. žene stvarno ne bi smjele biti glavne .. svjet se opasno poženstvuje .. kako je primjetio i onaj atalić .. čuveni jap .. .. što direkt vodi sotoni ..
.. a mi smo i inače .. paklu tako blizu .. da bilo koja igrarija .. tu više nije duhovita ..

.. osnovna rukomet ..
.. u srednjoj išla često na bazen .. plivanje ..
.. posle padobranstvo ..
.. i posle tai či ..

..

.. e da .. u osnovnoj sam jedno vreme trenirala i karate .. došla do zelenog pojasa ..
.. posle mi neki manijak ubio trenera ..
(.. to je bio neki .. serijski .. valjda zet .. pa je malo .. sređivao neke stvari u familiji .. pištoljom ..)

Tako je, umesto u najbližu bolnicu, dali iz beograda instrukcije da se dete vozi u beograd, kako bi se glavonje slikale u akciji "spašavanja" deteta.

ok.
Imaš pilota koji u biografiji ima STOTINE spašenih ljudi, iz požara, iz poplava, isl, nigde mrlje u biografiji.

I imaš ministarčiće koji bi da izigravaju heroje slikajući se s detetom, pa daju sumanutu instrukciju za "spasavanje" deteta, čiji je rezultat sedmoro poginulih.

I imaš premijera koji PRE ISTRAGE skida krivicu s ministara.

Da, rezultati se mogu lažirati. Naravno.
Jesam li rekao nešto suprotno?

.. ne isti su ***** kao hrvati .. u sve se vragove razumiju a u boga ne .. .. ***** *** ******** .. kako bi vam ja mogao objasniti da mislim ozbiljno ..
.. čak me i za to prolazi volja .. .. sebi to moram objasniti .. .. i hoću .. tako mi bog pomogao ..
.. razumiješ .. ?

Slabo ovde ko šta za ozbiljno misli. Sve je to "trla baba lan da joj prođe dan". Što ka'eš, i ja gubim volju na ovaj dibiduizam!

.. osnovna rukomet ..
.. u srednjoj išla često na bazen .. plivanje ..
.. posle padobranstvo ..
.. i posle tai či ..
.. e da .. u osnovnoj sam jedno vreme trenirala i karate .. došla do zelenog pojasa ..

.. u sportu ima nešto što se naziva .. zen .. .. i vezano je za osjet .. koji je vezan za nešto veće ..
.. u čemu vjeruješ da si bila dobra .. ?

Nemam pojma, umro valjda, šta li, u komi, nema ga nigdje, ne znam zbilja...

Daj bogati neku filozofiju, da filozofiramo neš'...

Šta kažu, ima li boga ili nema? Ima li boga u Srbiji? Pa bar su oni božanski narod, moralo bi kod njih biti boga, jel'...
Ima kerec kao i u Croatiji...
Naši slavjanski bogovi zapisani samo kod Ivane Mažuranić u Pričama iz davnina,a šteta...
Mogli bi ih reinkarnirat...Ked su mogli Đezuza,možemo i mi Peruna i eshaton slavjanski!
Ti bokca,a Historijski inštitut?
http://news-bar.rtl.hr/vijesti/regija/okantno-otkrie-o-podrijetlu-hrvata
:eek::hahaha::mrgreen:

Ima kerec kao i u Croatiji...
Naši slavjanski bogovi zapisani samo kod Ivane Mažuranić u Pričama iz davnina,a šteta...
Mogli bi ih reinkarnirat...Ked su mogli Đezuza,možemo i mi Peruna i eshaton slavjanski!
Ti bokca,a Historijski inštitut?
http://news-bar.rtl.hr/vijesti/regija/okantno-otkrie-o-podrijetlu-hrvata
:eek::hahaha::mrgreen:

Dragi kolega, trebali bi da gi svatite, bre, barem vi koji naginjete filosofiji, daklem, trebali bi da gi svatite da nacije nisu zajednice temeljene prvenstveno na krvnom srodstvu, genetici, babi i pradedovima, nacija je politička zajednica, sa svim reperkusijama koje to sa sobom nosi... Rodovsko društvo i plemena smo ostavili iza sebe, današnje nacije nisu genetski homogene, niti pridaju ikakvu važnost genetskom podrijetlu. Genetsko podrijetlo može biti ono, zanimljiv kuriozitet, ništa više...

Poslednja izmena:
.. šta je to pomrčina mjeseca .. ? .. to je kad mjesec ode iza sunca pa ga se ne uspjeva više vidjeti .. ?

- - - - - - - - - -

Dragi kolega, trebali bi da gi svatite, bre, barem vi koji naginjete filosofiji, daklem, trebali bi da gi svatite da nacije nisu zajednice temeljene prvenstveno na krvnom srodstvu, genetici, babi i pradedovima, nacija je politička zajednica, sa svim reperkusijama koje to sa sobom nosi... Rodovsko društvo i plemena smo ostavili iza sebe, današnje nacije nisu genetski homogene, niti pridaju ikakvu važnost genetskom podrijetlu. Genetsko podrijetlo može niti ono, zanimljiv kuriozitet, ništa više...

.. nego što su .. ? .. koji ***** .. .. i kad će propast .. to me još više zanima .. .. koji god ***** da jesu ..

.. ti šefe imaš 40 godina .. ? .. odjebao si sve šanse ..
.. čovjek je potencijal .. u jednom .. uskom području ..
.. od trenutka kad odraste da već može računati sa .. dovoljno širokim svijetom .. do trenutka kad se nekako klasično zajebe ..
.. ti si se zajebo odavno .. a do nekih .. spoznaja .. nisi došao ni dan danas ..
.. mislim da se možeš slobodno odmoriti .. .. za tebe su sve mogućnosti odjebene ..

.. šta je to pomrčina mjeseca .. ? .. to je kad mjesec ode iza sunca pa ga se ne uspjeva više vidjeti .. ?

To ti je kad mjesec ode u zemljinu sjenu...

Kakav si ti vrač, jbt, to ne da moraš znati, to moraš znati predvidjeti, kad će se dogoditi.

.. nego što su .. ? .. koji ***** .. .. i kad će propast .. to me još više zanima .. .. koji god ***** da jesu ..

Šta su, šta su, političke zajednice, to su, nisu rođaci, nego ljudi koji se smatraju pripadnicima iste zajednice, eto, ja i ti smo pripadnici iste zajednice, a nismo nikakav rod, jbg, vjerojatno se genetski razlikujemo k'o gorila i čimpanza... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

- - - - - - - - - -

.. ti šefe imaš 40 godina .. ? .. odjebao si sve šanse ..
.. čovjek je potencijal .. u jednom .. uskom području ..
.. od trenutka kad odraste da već može računati sa .. dovoljno širokim svijetom .. do trenutka kad se nekako klasično zajebe ..
.. ti si se zajebo odavno .. a do nekih .. spoznaja .. nisi došao ni dan danas ..
.. mislim da se možeš slobodno odmoriti .. .. za tebe su sve mogućnosti odjebene ..

A boli me racku, niti se ničemu više i ne nadam, othranim djecu i bok...

.. ne isti su ***** kao hrvati .. u sve se vragove razumiju a u boga ne . .. ***** *** ******** .. kako bi vam ja mogao objasniti da mislim ozbiljno ..
.. razumiješ .. ?

Ниси ми одговорио на питање јеси ли скрушен и понизан раб пред богом? Господаром твојим?

Игноришеш ћирилицу. Као не умеш да је читаш.

Шта ћеш онда овде? У Србији је званично писмо ћирилица ако ниси знао.

oziman:

@Alime,

provocira te Dudek, nema on mira!
Vidis da sam prepoznao da si nacionalista, Tvrda kula!:rotf:

Koji bolid od ovog Duduka, pardon, Dudeka!!!!
Ima leka i za frustrirane nacionaliste:
"bolid, "preglođi" nešto, makar žensko!"
Papak !!! :rotf::hahaha::rotf:

Poslednja izmena:
.. u sportu ima nešto što se naziva .. zen .. .. i vezano je za osjet .. koji je vezan za nešto veće ..
.. u čemu vjeruješ da si bila dobra .. ?

.. padobranstvo ..
.. i plivanje ..

- - - - - - - - - -

Kad si ti postao naci?

Internet nije Srbija, internetski prostor je svetski prostor.

A nije Ozi sam...I Kostu Čavoškog za trke imamo,a i onog Kovačevića meni bliskog,a opet
sjebanog tim naci ksenofobijama...
Siniša je ,recimo,veoma pametan i mudar čak,ali kad ga ušine ksenofobija -nije mu dobro...:mrgreen:
(Jednom sam ga zajebao oko Drakčeta-demokrate...)
Ima tu još gomila mufljuza,slabih švalera koji su naci...
Pazi,kako su zarazni! Jednom sam sam sebi lupio čušku jer sam na tren pomislio kako Geda dobro govori!:hahaha:
(No,več je bio u Hadu,pa sudijama replicirao...:mrgreen:)
A Ozi je patriot...Ima ga lansiramo u susret balističkoj kad nam bude stizala sa 15 Mt glavom...:sad2:

.. padobranstvo ..
.. i plivanje ..

- - - - - - - - - -

Kad si ti postao naci?

Internet nije Srbija, internetski prostor je svetski prostor.

Ја нисам нациоаналиста. Националсити су они који намајући никаквих сопствених квалитета траже их у простом припадању нацији.

Све о томе је рекао Шопнхауер овим речима:

"Najjeftiniji ponos je nacionalni ponos. Jer onaj koji je njime obuzet otkriva time odsustvo individualnih osobina kojima bi mogao da se ponosi, pri čemu inače ne bi posegnuo za onim što deli sa milionima drugih. Onaj koji ima značajna lična sredstva, naprotiv, najjasnije će uvideti nedostatke svoje nacije, jer ih neprestano ima pred očima. A svaki bednik dostojan sažaljenja, koji nema ničega na svetu čime bi mogao da se ponosi, poseže za poslednjim sredstvom, ponosi se svojom nacijom kojoj upravo pripada: to mu pruža podršku i sa zahvalnošću je spreman da zastiti sve postojeće nedostatke i gluposti te nacije. Stoga će se, na primer, među pedeset Engleza jedva naći jedan koji će se složiti s vama kada sa odgovarajućim prezrenjem govorite o besmislenom i ponižavajućem licemerstvu njegove nacije: ali taj jedan je obično čovek s glavom."

citat: Шопенхауер

Зато ми и смета када видим нечији нациоанализам јер видим безвредност и ништавност те особе коју она сама тим национализмом прокламује.

Алиму смета ћирилица јер су их тамо дресирали да им то смета. Да на то лају када виде.

Па се он ето ишчуђава и саблажњава над ћирилицом. Као над неком јереси, шта ли?

Inače,moja domovina je planeta Zemlja,uže moja porodica ,prijatelji i oni na koje nalećem u slobodan i iskren
divan iz cuga!
Kako ima luđaka po gradovima Srbije,to vi fakini nemrete ni zamislit...Po Croatiji toga ni! Nisam sreo,a za dlaku
da sretnem jedinog-Smojea...Čak sam ga s ovom mojom čekao u bašti na rivi gde pije kafu jer nam gliser za Šoltu
išao tek u 10...Ybg,mora da je nekaj zjebal u Feralu i nije došel na kavicu...Naime,bio jedan članak u kom pomenuo
i Vošu i nosil sam mu pozdrave iz NS...;) Ybg,svako ima svog Miku ili čika Duška...
A ovo je iz mojih studentskih dana u Niš:
"Човек загледан у свет има пред собом две алтернативе: да осети своју ништавност или да се диви. Дивљење нас изједначује са оним чиме се дивимо. Поезију сам почео да пишем из страха..."
Бранко Миљковић

Ја нисам нациоаналиста. Националсити су они који намајући никаквих сопствених квалитета траже их у простом припадању нацији.

Све о томе је рекао Шопнхауер овим речима:

Зато ми и смета када видим нечији нациоанализам јер видим безвредност и ништавност те особе коју она сама тим национализмом прокламује.

Алиму смета ћирилица јер су их тамо дресирали да им то смета. Да на то лају када виде.

Па се он ето ишчуђава и саблажњава над ћирилицом. Као над неком јереси, шта ли?
Iako je istina šta kažeš,to si mogao i "mekše" reči...
Ama znam ja da nisi nacionalista,već patriota na pasivan način...Obzirom na tvoju ok etiku...
A vidi i Šopija s ispravnim stavom...Bolje bilo i njemu da se bavio samo etikom i društvom...:think:

Back