.. zdravo ..

• Začetnik teme Začetnik teme alim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
.. gdje ćemo o politici .. ?

.. bože moj .. zašto me tako ***** ..
.. nakon što u cjeloj jebenoj zemlji nema nikog ko ne krade i ne govnjari .. ona sad hoće da se neko posveti domovini ..
.. njoj nije jasno šta bi .. posvećeni domovini .. trebali s njom ..

.. kolinda i vučić .. predsednika dva ..
.. lagali nas mazali nas .. sve do pola dva ..
.. kad je prošlo pola dva ..
.. sjebani smo ti i ja ..

(.. nova brojalica .. za nove balkaniše generacionen ..)

.. kolinda i vučić .. predsednika dva ..
.. lagali nas mazali nas .. sve do pola dva ..
.. kad je prošlo pola dva ..
.. sjebani smo ti i ja ..

(.. nova brojalica .. za nove balkaniše generacionen ..)

Ne znam smije li se o politici ovdje na filozofiji, kakva su kod vas pravila o offu, ali baš čitam po ovom forumu, ljudi su kao protiv EU, pa kao protiv zapada, pa kao neće da gi budu kolonija, blablabla...

Ono što bih ja kao građanin zemlje EU mogao reći o EU je samo jedna stvar: počelo se hapsit' kriminalce. Počelo se, ispočetka pomalo stidljivo, doziralo se na kapaljku, ali ide, počelo se hapsit' kriminalce, ali ne one koji kradu novčanike po tramvajima, nego kapitalce, one koji kradu iz proračuna, i to je dobro. Ja sam zapravo mišljenja da se naše kriminalce počelo hapsit' upravo zbog EU, zbog pritiska sustava koji traži to što traži, sustav traži funkcioniranje pravne države, i postepeno se taj sustav nameće i nama.

Ne ide to preko noći, ali ide, postepeno će taj sustav biti implementiran u Hrvatsku, i to će biti dobro, jer se mi bez pritiska tog sustava nikad ne bi riješili naših kriminalaca, nikad, mi to jednostavno ne bi bili sposobni bez pritiska izvana.

Mislim da isto vrijedi i za Srbiju, i to je za Srbiju dobro, to je zapravo jedini put za bolji život, riješiti se kriminalaca na vlasti, pa i uz pomoć pritiska izvana, ako drugačije ne ide, a očigledno ne ide.

Funkcionirajuća pravna država je osnov bilo kakvog napretka, prioritet, bez toga nema naprijed.

Poslednja izmena:
Ne znam smije li se o politici ovdje na filozofiji, kakva su kod vas pravila o offu, ali baš čitam po ovom forumu, ljudi su kao protiv EU, pa kao protiv zapada, pa kao neće da gi budu kolonija, blablabla...

Ono što bih ja kao građanin zemlje EU mogao reći o EU je samo jedna stvar: počelo se hapsit' kriminalce. Počelo se, ispočetka pomalo stidljivo, doziralo se na kapaljku, ali ide, počelo se hapsit' kriminalce, ali ne one koji kradu novčanike po tramvajima, nego kapitalce, one koji kradu iz proračuna, i to je dobro. Ja sam zapravo mišljenja da se naše kriminalce počelo hapsit' upravo zbog EU, zbog pritiska sustava koji traži to što traži, sustav traži funkcioniranje pravne države, i postepeno se taj sustav nameće i nama.

Ne ide to preko noći, ali ide, postepeno će taj sustav biti implementiran u Hrvatsku, i to će biti dobro, jer se mi bez pritiska tog sustava nikad ne bi riješili naših kriminalaca, nikad, mi to jednostavno ne bi bili sposobni bez pritiska izvana.

Mislim da isto vrijedi i za Srbiju, i to je za Srbiju dobro, to je zapravo jedini put za bolji život, riješiti se kriminalaca na vlasti, pa i uz pomoć pritiska izvana, ako drugačije ne ide, a očigledno ne ide.

Funkcionirajuća pravna država je osnov bilo kakvog napretka, prioritet, bez toga nema naprijed.

.. to što govoriš je ***** u svojoj osnovi ..
.. ti kažeš da se više nećeš ponašati kao životinja ako nađeš gospodara koji će te bičem od toga stalno odvraćati ..
.. ti nemaš budućnosti .. ti jesi .. i ostati ćeš životinja ..

.. to što govoriš je ***** u svojoj osnovi ..
.. ti kažeš da se više nećeš ponašati kao životinja ako nađeš gospodara koji će te bičem od toga stalno odvraćati ..
.. ti nemaš budućnosti .. ti jesi .. i ostati ćeš životinja ..

Nije to pitanje pojedinca, to je pitanje sistema, sistem je koruptan, jbg, a mi nemamo snage promijeniti taj sistem.

Ponavljam, nije u pitanju pojedinac, u pitanju je sistem, jbg, nametni istim ljudima različite sisteme i dobit ćeš drugačije rezultate.

Eto, primjer, sjeverna i južna Koreja, istočna i zapadna Njemačka, itd, itd...

.. sistem je cjelina .. .. i treba ga gledati u dva smjera ..
.. prvo gledanje .. kao raspored takvih sistema .. i manjih sistema u njemu ..
.. drugo gledanje .. njegovu evoluciju .. .. unutarnju ..

.. to je ji čing ..
.. sistem je cjelina .. podvojena na .. muško i žensko .. nebo i zemlju ..
.. to je obitelj ..
.. koji si ti sin .. ? .. po redu .. ? .. koje dijete .. u obitelji .. ?

Људи увек нешто чекају. Надају се бољем у будућности.
Чекање Годоа је основна психологија широких народних маса а коју владари који ту исту масу преводе жедну преко воде увелико користе.
Значи, данас није како треба, али сутра биће много боље!!!! Када стигне Годо потећиће мед и млеко.
Важно је да народ има нешто што ће чекати, чему ће се надати. A до тада, не липши магарче до зелене траве него подметни леђа за јахање.
Тренутно ми у Србији чекамо Европску унију као ту зелену траву.... када ће настати земља Дембелија. Издржи народе до европске уније!

Ви сте ушли у европску унију. Коју зелену траву су вам сада сервирали да је чекате?

Ви сте ушли у европску унију. Коју зелену траву су вам сада сервирали да је чекате?
:lol:Ma hajde Ozi,valjda je to jasno:raja je dobar materijal za marketinško kreiranje...Otkad naše službe
to rade...
Čim dođe na red da se vidi ko je prebacio lovu na koji račun-nagovore neku budalu da zapali nečiju zastavu i
ybš pare -udri zastavnika!:mrgreen:

Da nije zastava bila,nešto bi na Kosovu puklo-imali su rezervnu varijantu...Ili Ukrajina i već
neka blamaža oko toga!
To što od 6000 kineskih trgovaca,preko 3000 pobeglo iz Srbije za prva tri meseca,to što pijani pilot
srušio vojni helikopter i ubio sedmoro,to što u Srbiji 2/3 stanovnika žive kao sirotinja,što niko još
nije otpušten iz državne službe,što nije privatizovano ni jedno privatno preduzeće,što smo šampioni
korupcije u Europi,što...to sve neće skoro biti tema!

Ti veruješ u ovo?
Stvarno?
Ne mogu da verujem da ima nekoga ko je popušio tu priču, kad se zna kako i zašto se helikopter našao tu gde se našao, a ne na nekom bližem mestu na koje se moglo sleteti bez problema.
Vidi...Ja čitao "Alo" papirne novine idučeg dana u kojima ministar zdravlja odneo to dete u dečiju bolnicu!
Šta imam da verujem ili ne...Jasno je da je na airport Tesla sletao da bi se ministar slikao s detetom...Oće i on!
No,nastranu to-to je sekundarna krivica,kao i spasavanje deteta koje je tu bilo samo sredstvo za marketing...
Važni su primarni faktori i činjenice.
Ako je pilot bio pod dejstvom alkohola,što nije bio problem utvrditi (ni lažirati!),tada lanac odgovornosti isto tako mora da se vidi i pozove
na odgovornost!
Da li gazda s autoparkom šlepera pušta vozače s vozilom ako je pod dejstvom alkohola?Jok! Već na sledećem čošku može zgaziti
dete i gazda u ćuzu! Znači-alkotest!
U JGSP NS svi koji dolaze na posao (i službenici) prolaze kroz alkotest!
Tako se to radi u ozbiljnom svetu.
Da li i u vojsci Srbije-ne znam-to je pitanje za ministra Gašića! I za precednika vlade!

Људи увек нешто чекају. Надају се бољем у будућности.
Чекање Годоа је основна психологија широких народних маса а коју владари који ту исту масу преводе жедну преко воде увелико користе.
Значи, данас није како треба, али сутра биће много боље!!!! Када стигне Годо потећиће мед и млеко.
Важно је да народ има нешто што ће чекати, чему ће се надати. A до тада, не липши магарче до зелене траве него подметни леђа за јахање.
Тренутно ми у Србији чекамо Европску унију као ту зелену траву.... када ће настати земља Дембелија. Издржи народе до европске уније!

Ništa se ne čeka, tu zabludu zaboravi, sve moraš sam, nitko ti neće ništa dati, no, velika je stvar kad shvatiš da neprijatelj, stvarni neprijatelj, parazit, ugnjetavač, štetočina, nije vani, nego doma, e kad to shvatiš, onda shvatiš i šta znači uređena pravna država, ništa više, nema čarobnog štapića, ima samo uvođenja reda, ništa više. A za to treba vremena, a i pritiska izvana, jer naši domaći ne žele red, jer onda ne bi mogli loviti u mutnom...

Davno sam ja pisao o tome da ću početi vjerovati u hrvatsku bolju budućnost kad uhapse Sanadera (premijera) i Bandića (gradonačelnika Zagreba)... Eto, oba su uhapšena... :mrgreen:

Vaš glavni neprijatelj nije u Briselu, nego u Beogradu, sjedi u nekoj fotelji, a vi ga se sami ne možete riješiti nikako... ;)

- - - - - - - - - -

.. postaješ moj prijatelj .. (.. valjda dok smo među tuđmanima .. ovim .. tuđincima ..)

Pa jaštadabome, sa' ću osnovat' i grupu 'hrvatska bratska zajednica'... :D

Jel' ćeš se učlanit'?

Pa jaštadabome, sa' ću osnovat' i grupu 'hrvatska bratska zajednica'... :D

Jel' ćeš se učlanit'?

.. e .. sad vidiš .. šta ti je komšiluk ..
.. upadeš u neku .. okolinu .. sumnjivu i nepoznatu .. .. tu je sve drugojačije .. ovi govore ćirilicom .. teško ih razumiješ .. a i ono što razumiješ .. prave se batice .. ali na srpski način .. i tamo de su ***** .. jopet .. jesu ali na srpski način .. .. i ti upateš u to vrzino kolo .. i tražiš bilo koga .. da ti bar malo više sliči ..
.. i pade ti na pamet .. genijalnost .. da od mene praviš brata .. .. dobro .. ****** .. te ti nije palo na pamet da osnivaš klub sljomljenih srdaca jurja francetića .. .. to bi odjeknulo balkanom ki zastava ono srbina šeše .. .. ili gore čak ..

.. e .. sad vidiš .. šta ti je komšiluk ..
.. upadeš u neku .. okolinu .. sumnjivu i nepoznatu .. .. tu je sve drugojačije .. ovi govore ćirilicom .. teško ih razumiješ .. a i ono što razumiješ .. prave se batice .. ali na srpski način .. i tamo de su ***** .. jopet .. jesu ali na srpski način .. .. i ti upateš u to vrzino kolo .. i tražiš bilo koga .. da ti bar malo više sliči ..
.. i pade ti na pamet .. genijalnost .. da od mene praviš brata .. .. dobro .. ****** .. te ti nije palo na pamet da osnivaš klub sljomljenih srdaca jurja francetića .. .. to bi odjeknulo balkanom ki zastava ono srbina šeše .. .. ili gore čak ..

Da ti pravo kažem, ovo s prijateljima i grupama, to samo isprobavam kak radi, jbg, mi imamo pretpotopni forum, kod nas nema takvih opcija... :mrgreen:

A kako nemam baš nikog drugog poznatog osim tebe, zasad, onda na tebi i isprobavam opcije foruma. I na sanji... :mrgreen:

Da ti pravo kažem, ovo s prijateljima i grupama, to samo isprobavam kak radi, jbg, mi imamo pretpotopni forum, kod nas nema takvih opcija... :mrgreen:

A kako nemam baš nikog drugog poznatog osim tebe, zasad, onda na tebi i isprobavam opcije foruma. I na sanji... :mrgreen:

.. dobro .. ****** .. .. mislio sam da je nešto ozbiljnije .. ne daj bože ..

.. ja sam najprije na forum išao na serbiankafe .. .. i prije toga sam provao sa nekim talijanima esulima i sa krajišnicima negdje .. .. bila su to zlatna vremena .. tada sam bio uvjeren da sam živ ..

.. pamtim iz serbijankafea .. nekog hajduka nekog blagoja .. i jednog koji je govorio o .. decentralizaciji .. dosta zanimljivo .. .. umro je .. možda mu je mile bilo ime ..

- - - - - - - - - -

.. volim ove zvjezdiće .. ***** ******* .. to je kao slikovno pismo ..

Mene zatevterite kak pridruženog člena...I Zerbia je pridružena členica,al ne trzam na takve-premlada je za mene..
Više bi mi konvenirala ona baba Juga (joj kak smo ju izjebali -nije joj nikaj ostalo),baš je bila plodna ,kolko ih je rodila...
Mogel bih je ja kresnut da mi rodi još jednu -Vošu,ali kad nisam nekrofiličar ybg...

.. dobro .. ****** .. .. mislio sam da je nešto ozbiljnije .. ne daj bože ..

A ono, mogli bi raspraviti jesmo li nas dvojica prijatelji ili nismo, ono, forumski bar? :hahaha:

“Meni nije potreban prijatelj koji se u svemu slaže i na sve klima glavom, jer to isto moja sjena može da uradi još mnogo bolje.” Tko je to rekao, ha? Ajde, filozofu...:per:

.. ja sam najprije na forum išao na serbiankafe .. .. i prije toga sam provao sa nekim talijanima esulima i sa krajišnicima negdje .. .. bila su to zlatna vremena .. tada sam bio uvjeren da sam živ ..

.. pamtim iz serbijankafea .. nekog hajduka nekog blagoja .. i jednog koji je govorio o .. decentralizaciji .. dosta zanimljivo .. .. umro je .. možda mu je mile bilo ime ..

Ja sam na nekim specijaliziranim forumima, i na nekim stranim, ali rijetko sudjelujem, većinom samo čitam, ili tražim neke specifične informacije...

- - - - - - - - - -

Mene zatevterite kak pridruženog člena...I Zerbia je pridružena členica,al ne trzam na takve-premlada je za mene..
Više bi mi konvenirala ona baba Juga (joj kak smo ju izjebali -nije joj nikaj ostalo),baš je bila plodna ,kolko ih je rodila...
Mogel bih je ja kresnut da mi rodi još jednu -Vošu,ali kad nisam nekrofiličar ybg...

Može dragoljube, tebe ćemo primiti u hrvatsku bratsku zajednicu, kao čin dobre volje u daljnjem unapređivanju hrvatsko-srpskih odnosa. Ili srpsko-hrvatskih, dogovorit ćemo se tko će biti prvi...:mrgreen:

Vidi...Ja čitao "Alo" papirne novine idučeg dana u kojima ministar zdravlja odneo to dete u dečiju bolnicu!
Šta imam da verujem ili ne...Jasno je da je na airport Tesla sletao da bi se ministar slikao s detetom...Oće i on!
No,nastranu to-to je sekundarna krivica,kao i spasavanje deteta koje je tu bilo samo sredstvo za marketing...
Tako je, umesto u najbližu bolnicu, dali iz beograda instrukcije da se dete vozi u beograd, kako bi se glavonje slikale u akciji "spašavanja" deteta.
Važni su primarni faktori i činjenice.
Ako je pilot bio pod dejstvom alkohola,što nije bio problem utvrditi (ni lažirati!),![/B][/B]
ok.
Imaš pilota koji u biografiji ima STOTINE spašenih ljudi, iz požara, iz poplava, isl, nigde mrlje u biografiji.

I imaš ministarčiće koji bi da izigravaju heroje slikajući se s detetom, pa daju sumanutu instrukciju za "spasavanje" deteta, čiji je rezultat sedmoro poginulih.

I imaš premijera koji PRE ISTRAGE skida krivicu s ministara.

Da, rezultati se mogu lažirati. Naravno.

Back