.. zdravo ..

• Začetnik teme Začetnik teme alim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
.. i sebi .. a što je najgore .. i meni ..

.. ovo shvaćam kao pokušajh dramaturgije .. .. inače bi me se klonila .. valjda .. .. u suprotnom .. to je izbor .. ti ideš jer hoćeš .. i ja isto .. .. razumiješ .. ?

.. a i to sa blijeđenjem energije zbog djeteta .. i tu dramiš ubojito ..
.. mora li tako .. da energija izblijedi .. mora li neko umrijeti da se iscijeli ..
.. ne mora .. ****** .. .. ne mora kod ljudi .. ne mora kod bruje .. zavisi od mnogo toga ..
.. a neko tu kaže .. roditelj nema slobode .. mora da izvede djecu na put .. .. ****** .. to je isto ..
.. sve može i ništa ne mora ..
.. meni se čini da hodam više na unutarnju stranu stopala .. ako nastavim .. to će u mojoj energiji ostaviti traga .. sad se ja pitam .. trag će biti dobar ili loš .. ****** ..

.. i u vezi djece .. i u vezi odraslih .. šema ista ..
.. niko ne traži sotonu .. svi traže boga .. ali onda boga ne poznaju dobro .. pa traže ugodu .. ali onda ni ugodu ne poznaju baš .. pa traže nagone ..
.. i na kraju nađu svašta ..

Ala ste se nalupali o šejtanu...To vam je arhetip homo neandertalikusa...Nosimo ga
u genima...Klinci ga sanjaju kako ih kroz šumu proganja onaj gadni ogromni zubati
da ih proždere...Samo se vi zajebavajte,klinac sanja šta je stvarno bilo...Onaj iskeženi
kanibal je jeo svoju decu kao mačak mačiće,samo ako ih stigne! Jer ,to su bili njegovi:
silovao je po pećinama kad su mužjaci homo erektusa bili u lovu ili skupljanju nekog sranja...
Lukavi arhetip šejtančića...:lol:

.. ovo shvaćam kao pokušajh dramaturgije .. .. inače bi me se klonila .. valjda ..

.. ti to ne radiš svesno ..
.. inače bih se klonila ..

(.. a pošto ne radiš svesno .. ako se klonim .. ti svakako ostaješ izložen ..)

.. a i to sa blijeđenjem energije zbog djeteta .. i tu dramiš ubojito ..
.. mora li tako .. da energija izblijedi .. mora li neko umrijeti da se iscijeli ..
.. ne mora .. ****** .. .. ne mora kod ljudi .. ne mora kod bruje .. zavisi od mnogo toga ..

.. ništa ja ne dramim ..
.. ti si potegnuo to .. jedan mora umreti ..
(.. na tome sam te našla na sc-u .. onomad .. i pokrenula temu .. i tu smo se .. upoznali ..
.. u razradi teme nije bilo ničega dramatičnog ..
.. ako dete koje odraste .. pustim od sebe .. prestanem se prema njemu postavljati kao roditelj .. nego samo kao .. čovek ..
.. tu je onda roditelj umro .. ostao je samo čovek ..
.. nikakva drama ..)

.. meni se čini da hodam više na unutarnju stranu stopala .. ako nastavim .. to će u mojoj energiji ostaviti traga .. sad se ja pitam .. trag će biti dobar ili loš .. ****** ..

.. ne znam ..
.. vežbaj razne vrste hodanja ..

Poslednja izmena:
(.. na tome sam te našla na sc-u .. onomad .. i pokrenula temu .. i tu smo se .. upoznali ..

a pa što ne kažete..

ja vidim poznato mi smrdi ovo gofno, kad ono faking jarani..

treba vam i ovde nabiti "pivu" u pedu i onda jedan centaršut a la mihajlović..

gde god dođete smorite šampionski, jel moguće da niste još uvek otkrili pp?

.. eto .. to vam ja govorim .. ol špecijes a tranžicionals .. i vi isto tako .. srbende moje male .. .. a za zorčeta se nadam da će ga vrag odnijeti već danas .. jer mi ide na ***** .. .. a i dragoljupče mi nije baš omiljeniji ..
(.. ako malo bolje razmislim .. da nema danijele .. sa kojom se ne slažem .. ali koja lijepo priča .. .. možda bi mi bilo svejedno hoće li bog i scjelu srbiju .. van kosova i metohije .. spaliti u prah i pepeo .. ko što je onomad bio sodomu .. ali neću ništa da želim .. da me stari vražina nebi .. sad odjednom .. poslušao .. .. razumijete .. ?)

.. inače .. da nema vas .. srba .. .. vjerujem da bi hrvati bili najidiotskiji narod na kugli zemaljskoj .. .. prekjučer slave početak rata .. sa srbima .. .. jučer slave početak genocida .. sa srbima ..
.. ja sam ipak .. uvjeren .. da ste vi još čak veći idioti od nas .. .. iako ne umem da objasnim zašto to mislim .. .. možda samo zbog zorčeta .. ?

.. prilično veliki idiot .. ja lično ..
.. za druge ne mogu da garantujem ..

.. u šta bi uložio pare .. da započinješ biznis ..?
(.. jedna prodaje neku kuću .. i htela bi da započne neki biznis .. kao .. sa mnom .. da smislim šta ćemo ..
.. smislila sam neke stvari ..
.. ali svaka dobra ideja je dobrodošla ..)

.. ne sjećam se koga sam čitao .. valjda .. bang .. o pčelama .. .. eto .. lijepo je pričao .. .. ali nemoj misliti da možeš nešto naučiti .. za to bo trebalo da ti se sutra rodi djed .. koji će se početi baviti pčelama ..

.. da .. ti kao bangg .. sve pet dok nisi prosjak ..

.. ja tek moram doći do pozicije u kojoj će mi biti moguće da se oslobodim biznisa ..
(.. to je pozicija u kojoj imaš siguran krov nad glavom ..)

.. da si .. beskućnik koji spava u tramvaju dvojka .. i neko kaže .. na .. uloži i izvuci se odatle ..
.. u šta bi ulagao ..?

.. ne sjećam se koga sam čitao .. valjda .. bang .. o pčelama .. .. eto .. lijepo je pričao .. .. ali nemoj misliti da možeš nešto naučiti .. za to bo trebalo da ti se sutra rodi djed .. koji će se početi baviti pčelama ..

.. pčelarstvo se uči uz nekog .. dok ne budeš sposoban sam ..
(.. tako mi pričali pčelari ..)

.. neke stvari učiš sam .. neke stvari učiš od drugih ..
.. neko lakše uči sam .. neko lakše uči od drugih ..
.. niko ne može sve naučiti sam ..

.. glupo je pljuvati po pčelaru samo zato .. što je učio uz nekog .. ako ga je to dovelo do toga da bude dobar pčelar ..

- - - - - - - - - -

.. u to da toga ne slušam .. .. inače .. usklađeno sanjate .. dogovarate se .. ;) .. ?

.. prirodni neprijatelji obično usklađeno sanjaju ..
.. usklađeno .. ali suprotno ..

(.. imala sam .. pred buđenje .. samo sliku konja .. ali to je bilo maltene nakon što sam već otvorila oči ..
.. beo konj .. i tri stabla bora .. visoka .. do neba .. vrhovi kroz oblake ..
.. konj prolazi kasom pored njih .. ne dira ih ..)

.. ali to treba zanemariti .. budući da nisam napisala .. jer nisam smatrala bitnim ..
.. a i jer je bilo nakon buđenja .. nisam računala u san ..
.. od sad ću pisati svaku sitnicu ..

.. a neprijatelje nek nosi vrag .. kome i pripadaju .. )

Poslednja izmena:
.. braniš se .. ali bez da razumiješ .. ? ..

.. pa tako i ti .. često ..

.. s tom razlikom što ja želim da razumem ..
.. šta je značilo ono s djedom ..? .. da će mi trebati neko da me nauči ..?
.. znam to .. to da će mi trebati ..

.. od čega se braniš ako nikakvog napada nije bilo .. ? .. .. od kojeg se ***** onda braniš .. ?

.. ****** .. malo sam kao pavlovljev pas ..
.. navikla sam da dobijam packu .. kad pomenem da nešto ne mogu sama ..

(.. ako neko insistira na .. sam .. sam sam sam .. budi sam ..
.. onda po nekoj logici pretpostaviš .. a eto .. pogrešno .. da te lupa po ušima .. kad ti govori da si ti neko ko još ne može sam ..)

..

Poslednja izmena:
.. ona tri konja treba da obore moja tri bora ..

.. ali .. imam tri sličice .. tri uputstva . za kontraofanzivu ..
(.. a imala sam .. negde .. i neke zmajeve .. koji nisu bili papirni ..
.. možda bi mogli bljuvati vatru .. da sagore papir ..)

.. ispričati ću vam nešto .. .. vi ste sa grcima dobri ..
.. grčka je .. izvor .. kolijevka .. mnogo toga .. .. kad sam bio mali imao sam slikice mnogih gradova .. atene isto .. .. prilično lijepo veliko zanimljivo ..
.. kad se gledaju kipovi .. filozofa .. imaš osjećaj da znaš čovjeka .. .. za razliku od kasnijih .. nekakvih slika .. koji i ne izgledaju bog zna što ..
.. grčka je .. sada .. čudan spoj .. .. to zbog sna .. ali i inače ..
.. spoj nečega starog .. dobrog .. čvrstog .. ljudskog .. .. i nečega novog .. jako novog .. sjebenog .. kataklizmičnog .. posranog .. i apokaliptičnog ..
.. i taj mi spoj izgleda .. kao da bi trebao davati .. savršene idiote ..
.. to zbog sna ..
.. kad malo gledaš .. .. duboko sam uvjeren da su hrvati duboki .. temeljni idioti .. .. ali da srbe ipak ne mogu prejebati .. mislim da je glupost .. sjebenost srba .. ipak .. još veličanstvenija ..
.. to zbog sna .. ****** ..
.. ja vjerujem u boga .. ****** ..
.. i u evoluciju .. ****** .. još više ..
.. što .. ****** .. znači .. da vjerujem da će čovjek .. evoluirati .. .. i da će najveća stabla imati najbolje uvjete za rast .. upravo tamo gdje je govana bilo najviše ..

.. razumijete .. ?

Back