GrdobanS
Elita
- Poruka
- 23.467
Epoha romantizma i lozenje na tzv. plemenite divljake (noble savages). Nista narocito.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Epoha romantizma i lozenje na tzv. plemenite divljake (noble savages). Nista narocito.
Pa ajde reci, koliko si zadovoljan prisustvom ove tvoje teme u srpskoj javnosti?Samo da ne ispustimo Mileta, on je najbitniji, obavezno.

Preskočio si bar 20 Srbijanaca.Golubovic crnogorski kolonista, isto i lukovic i spasojevic
Да нема Дод'ка, нест'лоб' Пуб'ке СрбскеееSamo da ne ispustimo Mileta, on je najbitniji, obavezno.
Кад би имао мрву националне свести ипи појма о српској идеји, не би тражо да се метафизика објашњава рационалним начинима и логичним закључцима.Zbog cega neki Srbin treba da oseca Bratstvo i Jedinstvo sa svim Srbima?
Mozete li da date neki racionalni odgovor na to?
Zasto je to nesto dobro, a nije dobro osecati Bratsvo i Jedinstvo po bilo kom drugom kolektivistickom osnovu?
Pokusajte da date neke logicne odgovore.

Pa ima nacionalnu svest! Hrvatsku!Кад би имао мрву националне свести ипи појма о српској идеји, не би тражо да се метафизика објашњава рационалним начинима и логичним закључцима.

Nemojte napadat kolegu 38iaka.Ja kad vidim da je neko drugi otvorio neku temu teško dobijam inspiraciju za pisanje,al kad on otvori ja postajem pisac.Pa ima nacionalnu svest! Hrvatsku!![]()

Nadam sePretpostavljam ni oni tebe ne gotive.![]()
Dje je vazda ljepo i vjesjeloMi Dinaroidi ćemo se vratiti u naše zabiti
Moze samo da njace po prelima i poselimaKrajišnik, Dalmatinac - Crnogorcima!
Kud ide ovaj svet, niko se ne povodi za 38icom. Osim Grudobana, ali on je pametan za razliku od nas primitivaca!![]()
Jevreji su najveci nacionalisti na svijetu.Nemaju? Dobro. Idi u Izrael i bilo kom Jevreju reci da treba da priznaju Palestinu. Ako preživiš i ne zaglaviš zatvor javi nam se. Kad je počeo ovaj rat Jevreji iz cijelog svijeta su se dobrovoljno prijavljivali za vojsku.
U redu je, Milisavljevicu.Ti stalno jednu te istu kasetu vrtiš.
S one strane Prokletija.I ti si nekakav kolonista/dođoš, znam da nisi autohton u Srbiji.

Ne vrti tu kazetu, nego neku zabavniju. Dražena Zečić, Stavrosa, Grdovića i tako tih kraljeva hrvatske zabave.Ti stalno jednu te istu kasetu vrtiš.

Zlaja Pejaković ima hit za Grdobana.![]()
Evo i Zlatka Pejakovića, kome je pokojni mu brat Josip objašnjavao da su ipak srpskog porekla.
Šta je ovaj Milo Vasić?
PS. Nemoj da gledate u sise od Nives, fokusirajte se na odgovor!![]()

Kad je prešao na ijekavicu? Ne zna da to Grudoban ne vole...Zlaja Pejaković ima hit za Grdobana.![]()
38ico i Grudi, je l' i vama nekako ovaj video simboličan?
Šumadinac i Krajišnik zajedno poručuju vašima:
![]()
![]()
![]()
Pa gde si našao sa ovim komentarom da mi citiraš upis koji uopšete nije spam. Najozbiljnije pitanje sam ti postavio.Drzite se teme i ne spamujte.
A ti si mišljenja da je tema ozbiljna?Drzite se teme i ne spamujte.
Naravno da je tema ozbiljna.A ti si mišljenja da je tema ozbiljna?