Stronghold
Aktivan član
- Poruka
- 1.620
Dakle u ovoj temi po vašem mišljenju,šta je sve dok je u vlasti nezakonito uradio ili nije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da vidimo od kojih para je kupio imanje od 600.000e sa platom od 2000e.
Jedva 2 odgovora ali nigde dokaza ni za njih.
Ja sam ga jednom gledala na TV ali ideju nemam za sta bi trebalo da odgovara.
Pa nije ovo tuzilastvoJedva 2 odgovora ali nigde dokaza ni za njih.
Ja sam ga jednom gledala na TV ali ideju nemam za sta bi trebalo da odgovara.
Darko Glišić je bio:
- zadužen za izborne kradje već 13 god.
-dovodjenje birača
-ucenjivanje.
-poverenik za kupovinu glasova
- koordinator za napadače koji su uletali u masu kolima.
- koordinator za batinaše
Itd...
Stranka ga je baš preopteretila.
Значи,садиста.Али, он је уживао у свом послу,
Поред Вучића измишљао је себи додатни посао
Значи,садиста.
А могао је да буде само тапшач,климач главом,народни посланик,урликач на Ацо србине..
и ништа му се не би догодило.
Pa kombinacijama. To je legitiman osnov prihodovanja u Srbiji.Da vidimo od kojih para je kupio imanje od 600.000e sa platom od 2000e.
Какво сад доказивање на Крстарици ?!? Па није ово истражни орган, а ни правосудни !
Шта ћемо још чути ?
Pa kad nemate dokaze, onda zacutite.Pa nije ovo tuzilastvo
Zasto ja da cutim, ja nikog nisam optuzio nista pa ne razumem cemu ovaj stav, ili je to genericki svima koji su ti mozda opozit?Pa kad nemate dokaze, onda zacutite.
Ne, mozda niti ti, nisam pratila ovde svaki post, ali kazem generalno, u cemu je zadovoljstvo nagadjati i "trtljati" kao neka najgora zenska alapaca, a skoro uvek se ispostavi da nije bas ili uopste tako?Zasto ja da cutim, ja nikog nisam optuzio nista pa ne razumem cemu ovaj stav, ili je to genericki svima koji su ti mozda opozit?
Trolovanje a neko ima principeNe, mozda niti ti, nisam pratila ovde svaki post, ali kazem generalno, u cemu je zadovoljstvo nagadjati i "trtljati" kao neka najgora zenska alapaca, a skoro uvek se ispostavi da nije bas ili uopste tako?
U cemu je zadovoljstvo ogovaranja?
Ja sam vec odgovorila, a to sto si me ti pitao najpre je to trolovanje, a tek bi zatim to bio ovaj moj odgovor, ako si na mene mislio.Trolovanje a neko ima principe
Generalno, ja se barem na politickim temama vrtim pretezno da malo flejmujem jer ima raznih fanatikaJa sam vec odgovorila, a to sto si me ti pitao najpre je to trolovanje, a tek bi zatim to bio ovaj moj odgovor, ako si na mene mislio.