Svetinje: srpsko jedinstvo, četništvo i bratstvo sa Rusima - na meti neprijatelja!

Evo, Salko! Nema 800 godina najjasnije granice.

drinska-banovina1931-2dc78d-1024.png

Evo, Salko! Nema 800 godina najjasnije granice.

drinska-banovina1931-2dc78d-1024.png
Banovina :D ozbiljno ,zbog Karadjordjevica i ilegalno uvedenih banovina se i raspalo sve tj nepovjerenja prema Srbima,Hrvati su samo cekali momenat da pobjegnu iz SFRJ zbog banovina jer su uveli jaku centralnu moc iz Beograda ,ukinuli ustav Hrvatima tj zinula gusca za Velikom Srbijom, banovina ti dokaz :hahaha:

Ovih dana na forumu kulminira. :D

Najčešće, svako ko želi da naruši jednu, želi i druge dve svetinje da naruši takođe. Retki su izuzeci.

Na televizijama ne pokušavaju, jer po imenima i biografijama odmah bismo znali ko su i šta su.
Ali forumi su idealna platforma, jer mogu da se lažno predstavljaju kao Srbi, nema načina da se proveri jesu li.

Problem (za njih) je što u forumi ograničenog dometa. No, teško da su nekog Srbina preobratili da bude protiv svetinja, navednih u naslovu:
1. Srpsko jedinstvo,
2. Četništvo - Ravna Gora,
3. Bratstvo sa Rusima.

Pitanje za sve, prvenstveno za braću četnike: šta mislite, kako im ide? :lol:
djavoimani izvršioci direktiva iz Blede Kuće nikada neće narušiti naš odnos prema brackom Krmelju

Не би Шаровић напустио СРС да је тамо све потаман.
Мада,шешељев Син,онај Александар ми делује као примерен Дечко..образован,умерен,начитан.
Jorgovanka Tabaković nije imala za obliju figuru dok je bila u SRS nikad preko 60 kila
Takodje, Jelena Trivan je non stop histerisala u DS ali kad je prešla - živa se ne čuje, samo prede
Da, Aleksandar je vrlo rečit i za razliku od tate ne pwekida sagowownika, ali mu kaže šta ima za finale.

Ovih dana na forumu kulminira. :D

Najčešće, svako ko želi da naruši jednu, želi i druge dve svetinje da naruši takođe. Retki su izuzeci.

Na televizijama ne pokušavaju, jer po imenima i biografijama odmah bismo znali ko su i šta su.
Ali forumi su idealna platforma, jer mogu da se lažno predstavljaju kao Srbi, nema načina da se proveri jesu li.

Problem (za njih) je što u forumi ograničenog dometa. No, teško da su nekog Srbina preobratili da bude protiv svetinja, navednih u naslovu:
1. Srpsko jedinstvo,
2. Četništvo - Ravna Gora,
3. Bratstvo sa Rusima.

Pitanje za sve, prvenstveno za braću četnike: šta mislite, kako im ide? :lol:

Što si ti, kao četnik, protiv vojvode šešelja i šešeljčića

to ti nama prvo objasni

znao sam da si radikal na dnu žute duše

kolko novih paukova imate trenutno u centrali?
imam dve muve u sobi pa ako treba da dostavim...
Pa nije baš ni u Šešeljevoj centrali živahno kao na Kalenić pijaci u pazarnim satima.

A što se tiče nas, nismo mi samo stranka, nego ideja, nečin razmišljanja, senzibilitet - koji je usvojen o narodnih masa. Što se može videti svakodnevno... :cool:

Четници нису били за Русе.

Руси су:
1) Унели заваду између Срба и Бугара тиме што су Бугарима усадили мегаломанске идеје
2) Сјебали Први српски устанак и тиме обогаљили ослобођење од Турака
3) Аустрији продали БиХ и Новопазарски Санџак у замену за то да се Велика Бугарска шири на српске територије (мењали српске земље за српске земље)
4) Подстакли масакр Обреновића и долазак на власти пашићевих радикалских бандита и Аписове официрске мафије која нас је увела у Први светски рат и националну катаклизму

Ko to kaže, pa četnici su se kleli u majčicu Rusiju, njihov tradicionalni pozdrav je bio "živeo Čiča i majka Rusija"

obnovi ti malo to gradivo vidim da ti se nešto pomešalo

Izmislio da Jovica Stanišić, šta još reći...

ne znam, on je tvoj, objasni nam zašto se odričeš vojvoda Šešelja i Tome

ima li to još nekih četnika van Šešeljevih i Tominih

Doduše to im je manir još iz WW2, uvek su "neki drugi" četnici loši i oni su činili zločibne i sarađivali sa okupatorom a "naši" četnici su bili dobri četnici

Sad ti pohvataj koji su čiji od 30 četničkih vojvoda u WW2

ne znam, on je tvoj, objasni nam zašto se odričeš vojvoda Šešelja i Tome

ima li to još nekih četnika van Šešeljevih i Tominih

Doduše to im je manir još iz WW2, uvek su "neki drugi" četnici loši i oni su činili zločibne i sarađivali sa okupatorom a "naši" četnici su bili dobri četnici

Sad ti pohvataj koji su čiji od 30 četničkih vojvoda u WW2
Pa nije on moj. Moji su oni koji su monarhisti, a oni to nisu!

370564952_233714719663466_6386101129242480086_n-1024x682.jpg

Ma Manjači! :cool:
Zamisli, princ Šumadinac i Krajišnici... :heart::heart::heart: A neki bi da nam pokvare ljubav između Krajine i Šumadije... :lol:

Obrati se obožavaocima lika i dela AV pa sa njima reši to oko kvarenja ljubavi
slabo sam u ljubavi sa onima koji zovu mene i moju decu ustašama,

tako da...

želim im puno uspeha i sa AV i sa princem Šumadincem, koji se, doduše, jako ispravno i iskreno ponaša u ovom trenutku

Obrati se obožavaocima lika i dela AV pa sa njima reši to oko kvarenja ljubavi
slabo sam u ljubavi sa onima koji zovu mene i moju decu ustašama,

tako da...

želim im puno uspeha i sa AV i sa princem Šumadincem, koji se, doduše, jako ispravno i iskreno ponaša u ovom trenutku
OK, znači sa mnom si: Za kralja, za Čiču, za srpsko jedinstvo, za bratstvo sa Rusima. :heart:
Ja nikog nisam nazivao ustašom, osim možda Vučića i Šešelja. :)

OK, znači sa mnom si: Za kralja, za Čiču, za srpsko jedinstvo, za bratstvo sa Rusima. :heart:
Ja nikog nisam nazivao ustašom, osim možda Vučića i Šešelja. :)

Ne, nisam

nisam za kralja, besmilseno je mada je lik Ok, pristojniji je od 99% srpske političke scene
nisam za Čiču, ubijen je pre 80 godina a i bio je luzer, klasični luzer
nisam za jedinstvo sa onima koji mrze mene i moju decu
nisam ni za bratimljenje sa Rusima jer ni oni u nama ne vide braću, već samo interes

Rusima bi bilo bolje da gledaju u nebo kojim im špartaju dronovi nego da guraju njušku u naše unutrašnje stvari
Zašto bih bio za bratimljenje sa onima koji su pomogli u zataškavanju zvučnog topa a sada im se priviđa Majdan u Srbiji

Što se mene tiče mogu da se nose u tri lepi ruske materine, daleko im lepa kuća

I srušiše se divni snovi avnojevaški... :lol::lol::lol:

У Бољанићу код Добоја обиљежена 81 година од операције "Халијард" - примјер како савезници могу заједно функционисати (ФОТО/ВИДЕО)​

У Бољанићу код Добоја обиљежена је 81 година од операције "Халијард" и спасавања савезничких пилота које су извршили припадници Југословенске војске у отаџбини.

290729.jpg

https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=615317

U jeku Dodikovog odjebavanja muslimanskog Ustavnog suda, sa njim na istom odvanju počasti četnicima je i zapadnjački oficir. Ne znam da li je američki ili britanski... :D:D:D

Poslednja izmena:

Додик најавио да ће Српска у Бољанићу градити меморијални центар (ВИДЕО)​

Предсједник Републике Српске Милорад Додик истакао је на обиљежавању 81 године од мисије "Халијард", да је српски народ одувијек био слободарски народ.

290730.jpg

Коментаришући мисију "Халијард" Додик је истакао да ће Српска у Бољанићу кренути са изградњом меморијалног центра.

- Ово је важан дан, није дан у коме треба да неког импресионирамо, већ желимо да одамо почаст четчничком антифашистичком покрету. Ми нисмо научили на племенитост, али мислимо да је вријеме да се неправде који су се десиле деведесетих година исправе. Видимо предсједника САД-а, Доналда Трампа, да враћа Америку на пут цивилизације и мира. Ослободите нас ове лудачке кошуље која се зове БиХ. Ми хоћемо да живимо и имамо државу као свака у Европи - додао је Додик.

Подсјетио је да су Срби имали два антифашистичка покрета, четнички и партизански, а да је усташки био фашистички и нацистички, као и Ханџар дивизија која је била усмјерена да нанесе зло српском народу.

- Никога од њих данас нема овдје. Они коју су били на страни фашизма добили су деведесетих година подршку Запада и зато данас постоји то неразумијевање - истакао је Додик.
https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=615329

Tako je, Mile, mada ti malo bezveze što i partizanski pokret guraš u antifašističke.

Back