aleksije radicevic
Poznat
- Poruka
- 9.298
Tito je zavladao zemljom u kojoj nije bila granica na Drini, pa ju je on uspostavio.Granica na Drini je stara 800 godina i istoricari je nazivaju najjasnijom granicom na Balkanu ,kakve veze sad ima Tito![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tito je zavladao zemljom u kojoj nije bila granica na Drini, pa ju je on uspostavio.Granica na Drini je stara 800 godina i istoricari je nazivaju najjasnijom granicom na Balkanu ,kakve veze sad ima Tito![]()
To istoracari kazu ,svetski poznati istoricari se slazu u tome da je najjasnija granica na Balkanu Drina ne Salko.Evo, Salko! Nema 800 godina najjasnije granice.
![]()
BanovinaEvo, Salko! Nema 800 godina najjasnije granice.
![]()
djavoimani izvršioci direktiva iz Blede Kuće nikada neće narušiti naš odnos prema brackom KrmeljuOvih dana na forumu kulminira.
Najčešće, svako ko želi da naruši jednu, želi i druge dve svetinje da naruši takođe. Retki su izuzeci.
Na televizijama ne pokušavaju, jer po imenima i biografijama odmah bismo znali ko su i šta su.
Ali forumi su idealna platforma, jer mogu da se lažno predstavljaju kao Srbi, nema načina da se proveri jesu li.
Problem (za njih) je što u forumi ograničenog dometa. No, teško da su nekog Srbina preobratili da bude protiv svetinja, navednih u naslovu:
1. Srpsko jedinstvo,
2. Četništvo - Ravna Gora,
3. Bratstvo sa Rusima.
Pitanje za sve, prvenstveno za braću četnike: šta mislite, kako im ide?![]()
Jorgovanka Tabaković nije imala za obliju figuru dok je bila u SRS nikad preko 60 kilaНе би Шаровић напустио СРС да је тамо све потаман.
Мада,шешељев Син,онај Александар ми делује као примерен Дечко..образован,умерен,начитан.
Ima potencijal da prevaziđe ćaću...mislim da je tehnika Aleksandra Šešelja odlična jer kad pustiš budalu da priča bez prekidanja sama će se izlajati šta ne treba
a onda je dalje lako
znao sam da si radikal na dnu žute dušeIma potencijal da prevaziđe ćaću...![]()
Ovih dana na forumu kulminira.
Najčešće, svako ko želi da naruši jednu, želi i druge dve svetinje da naruši takođe. Retki su izuzeci.
Na televizijama ne pokušavaju, jer po imenima i biografijama odmah bismo znali ko su i šta su.
Ali forumi su idealna platforma, jer mogu da se lažno predstavljaju kao Srbi, nema načina da se proveri jesu li.
Problem (za njih) je što u forumi ograničenog dometa. No, teško da su nekog Srbina preobratili da bude protiv svetinja, navednih u naslovu:
1. Srpsko jedinstvo,
2. Četništvo - Ravna Gora,
3. Bratstvo sa Rusima.
Pitanje za sve, prvenstveno za braću četnike: šta mislite, kako im ide?![]()
Pa nije baš ni u Šešeljevoj centrali živahno kao na Kalenić pijaci u pazarnim satima.znao sam da si radikal na dnu žute duše
kolko novih paukova imate trenutno u centrali?
imam dve muve u sobi pa ako treba da dostavim...
Izmislio ga Jovica Stanišić, šta još reći...Što si ti, kao četnik, protiv vojvode šešelja i šešeljčića
to ti nama prvo objasni
Четници нису били за Русе.
Руси су:
1) Унели заваду између Срба и Бугара тиме што су Бугарима усадили мегаломанске идеје
2) Сјебали Први српски устанак и тиме обогаљили ослобођење од Турака
3) Аустрији продали БиХ и Новопазарски Санџак у замену за то да се Велика Бугарска шири на српске територије (мењали српске земље за српске земље)
4) Подстакли масакр Обреновића и долазак на власти пашићевих радикалских бандита и Аписове официрске мафије која нас је увела у Први светски рат и националну катаклизму
Možda su u glavi imali carsku Rusiju, a svakako nisu bili za Staljina.Ko to kaže, pa četnici su se kleli u majčicu Rusiju, njihov tradicionalni pozdrav je bio "živeo Čiča i majka Rusija"
obnovi ti malo to gradivo vidim da ti se nešto pomešalo
Izmislio da Jovica Stanišić, šta još reći...
Pa nije on moj. Moji su oni koji su monarhisti, a oni to nisu!ne znam, on je tvoj, objasni nam zašto se odričeš vojvoda Šešelja i Tome
ima li to još nekih četnika van Šešeljevih i Tominih
Doduše to im je manir još iz WW2, uvek su "neki drugi" četnici loši i oni su činili zločibne i sarađivali sa okupatorom a "naši" četnici su bili dobri četnici
Sad ti pohvataj koji su čiji od 30 četničkih vojvoda u WW2
Pa nije on moj. Moji su oni koji su monarhisti, a oni to nisu!
![]()
Ma Manjači!Uuuu ozbiljna sila nema šta
gde si našao ovu udarnu gerijatrijsku skupinu![]()
Ma Manjači!
Zamisli, princ Šumadinac i Krajišnici...A neki bi da nam pokvare ljubav između Krajine i Šumadije...
![]()
OK, znači sa mnom si: Za kralja, za Čiču, za srpsko jedinstvo, za bratstvo sa Rusima.Obrati se obožavaocima lika i dela AV pa sa njima reši to oko kvarenja ljubavi
slabo sam u ljubavi sa onima koji zovu mene i moju decu ustašama,
tako da...
želim im puno uspeha i sa AV i sa princem Šumadincem, koji se, doduše, jako ispravno i iskreno ponaša u ovom trenutku
OK, znači sa mnom si: Za kralja, za Čiču, za srpsko jedinstvo, za bratstvo sa Rusima.
Ja nikog nisam nazivao ustašom, osim možda Vučića i Šešelja.![]()