gost 439523
Aktivan član
- Poruka
 - 1.732

ona radi najbolje sto zna i voli me.možda sam ti sad sugerisala, što bi se ljutio na mamu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ona radi najbolje sto zna i voli me.možda sam ti sad sugerisala, što bi se ljutio na mamu
nisi mi sugerisala, takvo je stanje stvari. Ne razume me. Ali nisam besan na nju u stvarnom smislu. Razumem da ona ne moze da me razume, samo jbni Bog zna zasto je stanje stvari takvo kakvo je.

ne, uzimala mi je pare dok sam zaradjivao, jer zivimo zajedno, kao hriscani. Ali ne "mrzim" je zbog toga.ako ti daje pare onda je možda i zato![]()
ja zelim da to "nevoljenje" postane voljenje. Mozda sam za neke bolestan, ali sam takav, tako tumacim poruku Hristovu uz koju sam odrastao, mrzeci sebe.

jedino d aotvorim drugi nalogmene je iskulirao ruski tvitadžija štaviše blokirao me, lajkovala sam mu poruke i Follow, kanal sa 20K pratilaca. i on mene blokira
a nisam mu ništa ni pisala nisam imala ni nameru, ali na profilu imam neke poruke baš davne i nemam mnogo ljudi koje pratim, tj koristim ga nekako baš malo
i eto on možda video nalog i zaključio da sam debil
ili je mislio da sam bot. ajde da pretpostavim prvo
jedino d aotvorim drugi nalog
:'(
nemoj, tu sam uz tebe. Ne zelim da te zaposednem, ako ti treba uteha, tu sam sestro.al mislim da nije ovo trbealo da napišem, taman sam se smirila oko gospodina tvitadžije i sad sam opet bzvz malo![]()
ma meni su to sve deca koja se medjusobno ubijaju a ne znaju sta rade. Nece u pakao zbog toga, znam, vec im je pakao to sto se ubijaju. Znam da ih cekaju andjeli "na drugoj strani"prati ruse ukrajince
ma meni su to sve deca koja se medjusobno ubijaju a ne znaju sta rade. Nece u pakao zbog toga, znam, vec im je pakao to sto se ubijaju. Znam da ih cekaju andjeli "na drugoj strani"
nadam se najboljem, samo Bog zna sta Bog radi i sta se tamo desava...ne ubijaju se svi neki su se sakrili a neki čekaju![]()
daNe ignorišem, ali, ako si postavio to pitanje, verovatno si ti ignorisana osoba, od strane nekoga.
obostrano prosvetljenje i komunikacija o tome kako duhovno napredovati (zajednicki, naravno, jer ako nije zajednicko nije ni duhovno nego ego) u ovom okeanu stresa i besmisla svetske interakcije drustvaKo si ti, sam sebi, u interakciji sa tom osobom? Zašto, uopšte, želiš pažnju te osobe. Šta misliš da ćeš da dobiješ, ako ti ona ukaže pažnju?
Filmovi nisu životpa, to ti je iz filma matrix 1 iz 1999. Mada, plava pilula je difolt, ali crvena pilula nije izbor, vec moranje. Ali kako ko oseti...
On je zapravo gutač pažnje, sva pažnja ovog svijeta ne bi mu bila dovoljna. Piše u biti besmislene postove u kojima kaže zapravo ništa, eto npr mi ne znamo ni otprilike koliko ima godina, pa više njih piše " pretpostavljam da si mlad'. Ne znamo npr da li je zaposlen, radna iskustva, ljubavna iskustva, ne znamo ništa o prijateljima, zapravo ne znamo ima li uopće prijatelja. O familiji znamo nešto minimalno, zapravo možemo reći da iz stotina njegovih postova smo saznali da njegova familija postojiNe ignorišem, ali, ako si postavio to pitanje, verovatno si ti ignorisana osoba, od strane nekoga.
Ko si ti, sam sebi, u interakciji sa tom osobom? Zašto, uopšte, želiš pažnju te osobe. Šta misliš da ćeš da dobiješ, ako ti ona ukaže pažnju?
zato je tehnologija na neki nacin, i ne dobar nacin da se ljudi upoznaju. Znam, postoje i video snimci, ali nekako su ljudi ili stidljivi, ili nisu raspolozeni za to. Egzistencijalna kriza za mene@Cro_čvarak
Ja, svakako, toliko naširoko, ne bih shvatala jedno pitanje. Jer, na kraju, to je samo pitanje, o jednoj temi.
Zašto se zamarati analizom kompletne ličnosti, kada, realno, nemate ništa. Čovek može pisati iz firme nebuloze i valjati se od smeha, a vi zaključujete, samo na osnovu pretpostavki. To je nepotrebno zamaranje.
nisi citao sve postove, imam 23On je zapravo gutač pažnje, sva pažnja ovog svijeta ne bi mu bila dovoljna. Piše u biti besmislene postove u kojima kaže zapravo ništa, eto npr mi ne znamo ni otprilike koliko ima godina,
oko 6-7 poslova, svugde sam osecao pritisak i prazninu i zelju da pobegnem sa posla, osecao sam nemirpa više njih piše " pretpostavljam da si mlad'. Ne znamo npr da li je zaposlen, radna iskustva,
uvek sam to gledao kao temu za ismevanje jer pravu ljubav ne vidim nigde. Ljudima je samo stalo do culnih odnosa sa drugima, a posle toga dusa, duh te osobe ih uopste ne dotice... ne znam, mozda sam ja poremecen, mozda nisam, ko ce me znati sta stvarno jesam...ljubavna iskustva,
imao jednog, pa smo se razisli jer nemamo iste principene znamo ništa o prijateljima, zapravo ne znamo ima li uopće prijatelja.
i opet nisi citao moje postove... cudo ovoliko nasiroko i entuzijasticno pises o meni a toliko opet ne znas o meni i pored svih podataka koji su rastrkani po krstariciO familiji znamo nešto minimalno, zapravo možemo reći da iz stotina njegovih postova smo saznali da njegova familija postoji![]()
ne razumem, sto je to besmisleno? oces da kazes da je planeta zemlja raj trenutno? oces da kazes da treba da pevam od srece sto stvari nisu idealne? oces da kazes da dublja veza sa ljudima nije moguca jer samo ja mogu sebe da menjam, a ne druge (iako me VI savetujete i zelite apsurdno mene da menjate, lol). A tvoja zainteresovanost sa mnom mozda nagovestava da je apsurdno baviti se sa mnom ako vec mislis da sam neka dileja koja nema pametnija posla nego da uziva na tudjoj muci. Mada i takvi nisu za osudu jer i oni imaju pricu iza sebe koja bi pokazala zasto su takvi kakvi su.Uspio sam nekako iz njega izvući što mu je bilo s ocem i to baš nije lipo bilo za pročitati što bi mogli biti dio slagalice zašto je on ovakav kakav je.
Depresivni ljudi često ignoriraju dobronamjerne savjete i nastavljaju po svom ali stalno traže nove savjete, gladni su savjeta, tj pažnje. Ali " Marzivu" je nekako korak iznad toga, ne samo da je željan pažnje nego svu tu pažnju pretvara u nevjerojatnu crnu rupu mržnje, negative, očaja i beznađa. On je u biti nevjerojatno tvrdoglava osoba s golemim egom ali istodobno bez ikakvog samopouzdanja što moram priznati čak i meni koji to pišem izgleda pomalo besmisleno ali izgleda da je riječ o vrlo, vrlo posebnom slučaju![]()
zato sto zlo postoji i Bog nece da ga izbrise iz egzistencije. Toliko jednostavan koncept, a toliko nemoguc. Zasto nemoguc? Jer je Bog zao, i zato ga mrzim, naravno.Može mu valjda pomoći samo Bog( ako postoji) ali eto ga on mrzi![]()
kakvi bre satanisti... tvoje šablonsko razmišljanje je stvarno detinjastoKako sam već pisao nek onda postane sotonisti.
iskreno, meni nije jasno ni zasto postoje psihoterapeuti, ni pacijenti, kad opet, postoje izuzeci (kao ja) za koje ih bole da ne kazem sta, pa mi ipak ne bi pomogli - ali sve ovo kazem na osnovu ovoga sto si ti rekao. Mozda ja jesam izuzetak i zato mi nista nije jasno.Psihoterapija? Načelno bi to svakome predložio mada mislim da bi to u ovom slučaju bio veliki izazov, jednostavno ne znam postoji li psihijatar/ psihoterapeut koji bi podnio transfer ovolike negative i crnila jer i oni su samo ljudi.
pa sve ovo sto si napisao nije nistaŠto možemo mi napraviti za njega kao forumaši? Ne puno ali nešto možemo a to je zapravo da činimo ništa![]()
ako tako mislis, okSvaki naš novi post je hrana za taj njegov beskrajni bezdan negative, crnila, očaja i čega već sve ne, tako da trebamo prestati pisati na njegovim temama i tako ga prestati hraniti.
pa nije bas tako ali ako si iscrpljen, ne teram te bilo sta da pisesSve što mi napišemo, sve što mu se kaže, svaki gest, svaki pokret, svaki zvuk, sve će pretvoriti u ogromnu negativu,
mrzim sve, ali ne licno da nekoga uvredim namerno, nego onako... zato sto nije kako ja mislim da je idealno. Kompromis je za mene bol, jer opet, to nije jedna dusa, nego komunikacija vise dusa koje se ne vole stopostotno.zato nema mu se smisla obraćati. Kaže da ne mrzi, ja smatram da mrzi, mrzi baš sve i svakoga,
ako tako mislis, okžalim ga ali mu ne mogu pomoći, a kako je svaki post zapravo odmaganje nastojat ću više ne napisati ni posta na njegovim temama.
i ja mislim da to vezano za palmoticevu nije neophodno, ali ajde pokusacu da bi imao u "kolekciji ispunjene bedzeve" za lazu lazarevic (bio tamo 2 puta), psihoterapeute (pokusao sam sa 2), i sad mi jos samo fali palmoticeva, pa da ih sve skinem sa grbace@marzivu Pa,ja zaista nemam razlog da poželim da odeš na Institut za mentalno zdravlje, niti mislim da ti je to potrebno. Meni tvoje postavljanje pitanja ne smeta, niti mislim da si zbog toga za lečenje, bilo kakve vrste...
Pa,ne možeš da me povrediš, možeš da kažeš šta god želiš ili misliš. Meni, apsolitno, tudje mišljenje ne smeta, čak i kada je različito. Ja sam osoba koja misli da svako od nas drugom da, ono što sam nosi o sebi i nisam svadjalica.