Maeeeestro
Aktivan član
- Poruka
 - 1.509

Tko je rekao da postoje pilule?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja sam to mislio...kad "progutas crvenu pilulu", "plava pilula" vise nema efekta. Nema povratka.
ne razumemI ja sam to mislio...
Problem je što nema ni crvene ni plave, već samo tvoj doživljaj. A on može biti i crveni i plavi. Crveni je obično ono što želiš da postigneš, i uvek si kratak, a plavi je ono što jesi...
A, pa ti bi da se svadjas... to je nesto drugo.to "ti" je toliko kosmicki bezvredno, logicki neopravdano, da je moj odgovor "ne". 2+2=4 nema svoje "ja", ni "ti"
ovim hoces da kazes da moj duh treba kao lutku treba sve emocije, misljenja, i telesne pokrete da pokrece da bi vas ego bio zadovoljen? da li ti ja delujem kao lutka za lutkarsku predstavu?
netacno. Da nemas nikakva ocekivanja od drugih, ne bi ni prihvatala bilo kakve stvari koje drugi rade, ili potencijalno ne rade, jer to ne znas, jer si u stanju uma "ne ocekujem nista, dakle nista van mene ne postoji", sto je cista laz.

netacno, zao mi je sto to tako dozivljavas.A, pa ti bi da se svadjas... to je nesto drugo.
samo napredPa posto ja necu, nasa diskusija je zavrsena![]()
Ne možeš štrčati...
Nađi svoju rolu.

ne razumemdobroćudan način to je psiho
skreni pažnju na nešto, npr "ej pazi zapalila ti se kosa" to je OK
mislim da s godinama ljudima se smanjuje tu tolerancija
uzmi uči nešto bićeš mističniji i više će čeznuti što si hladan
sve sto si napisao, kako psiho, ovo ono. Mislim, sta tebi privlaci paznju, ono cega sam se najvise naiskusio od drugih je "imas lepu guzu, ovo ono", i to je nisko. Bukvalno. Ne, nije bilo upuceno meni, samo posmatram.
sve sto si napisao, kako psiho, ovo ono. Mislim, sta tebi privlaci paznju, ono cega sam se najvise naiskusio od drugih je "imas lepu guzu, ovo ono", i to je nisko. Bukvalno. Ne, nije bilo upuceno meni, samo posmatram.
dapitaš šta meni privlači pažnju?
meni ta paradigma jadna i ustajala, i ne, nemam nameru da te uvredim, zelim vise spontanosti, vise slobode, vise lgbtqia+mislim da imaš ljude kojima si OK takav kakav si, i kojima nisi, npr inferioran si im. u te ljude spadaju i žene
ti kojima si smešan nećeš postati manje smešan ako juriš za njima mislim. ili pokušaj ali budi spreman da te šutiraju tu i tamo. i obavezno ostavi neki deo života da se baviš sobom i da se razvijaš profesionalno
meni ta paradigma jadna i ustajala, i ne, nemam nameru da te uvredim, zelim vise spontanosti, vise slobode, vise lgbtqia+
'nam ali ja na primer... pa hm... nemam pare za svoje ideje. Bavio bih se zenskom lepotom na primer. A i to bi me dotuklo negde i poceo bih da mrzim sebe iz cista mira, jer bilo sta sto uradim nije savrseno. Rodjen sam da nista.ne znam meni random stvari privlače pažnu valjda zavisi od trenutnog stanja, čak se i odvikavam od toga koliko je moguće - ono kad te napadne youtube sa hiljadu zabavnih videa pa gledam da to redukujem
izgleda da tradicionalne zene sve dozivljavaju doslovno i rigidno... zato se i razocaravate toliko ja mislimimaš nameru da uvrediš,
pa ima i toga, ali nije samo rec o primecivanju, vec o skladnoj ko-kreacijia mislila sam da se žališ da te ne primećuju, ok
izgleda da tradicionalne zene sve dozivljavaju doslovno i rigidno... zato se i razocaravate toliko ja mislim
pa ima i toga, ali nije samo rec o primecivanju, vec o skladnoj ko-kreaciji
ja zelim da to "nevoljenje" postane voljenje. Mozda sam za neke bolestan, ali sam takav, tako tumacim poruku Hristovu uz koju sam odrastao, mrzeci sebe.inače mislim da nekad ljudi iskuliraju zato što nisu u mogućnosti ne jer te ne vole ... amda nekad te i ne vole
jesam, kako znas?ma jok gnevan si na majku
procitala si me u trenu. Ne znam da li si citala moje ranije post-ove i prema tome zakljucila, ili ti doslo intuitivnoma jok gnevan si na majku
pa, to ti je iz filma matrix 1 iz 1999. Mada, plava pilula je difolt, ali crvena pilula nije izbor, vec moranje. Ali kako ko oseti...Tko je rekao da postoje pilule?
procitala si me u trenu. Ne znam da li si citala moje ranije post-ove i prema tome zakljucila, ili ti doslo intuitivno
nisi mi sugerisala, takvo je stanje stvari. Ne razume me. Ali nisam besan na nju u stvarnom smislu. Razumem da ona ne moze da me razume, samo jbni Bog zna zasto je stanje stvari takvo kakvo je.možda sam ti sad sugerisala, što bi se ljutio na mamu