Završne reči na suđenju Šešelju

А када је почео да прозива СВЕ БЕЛОСВЕцКЕ РАТНЕ И МАСОВНЕ ЗЛОЧИНЦЕ РЕДОМ...... а судије... констернација........ к'о воштане фигуре... нико не сме ни да трепне...:hahaha1::hahaha1::hahaha1:

Најгоре је што је све ИСТИНА ШТО ЈЕ РЕКАО ЗА ЗЛОЧИНЦЕ И ЗЛОЧИНЕ... тако да то што је говориоУ СТВАРИ ОН ПИШЕ ИСТОРИЈУ СВЕТА ОВОГ ВРЕМЕНА...

Ono što je meni bilo fascinantno (a gledao sam skoro sve sinoć) je nekoliko rečenica o srpskoj ljubavi prema svome narodu i činjenici kako zapadnjaci to ne mogu da shvate zbog drugačijeg sistema vrijednosti zasnovanog na punom individualizmu... za razliku od toga Srbi njeguju i individualne i kolektivne vrijednosti...

I ja sam sinoć gledao skoro sve.

Zapažanja:
1. Vidi se da je ozbiljno bolestan da neće dugo i toga je svjestan.
2. Pokušao je da govori istinu i u tome prilično uspio - dosta uvjerljivo.
3. Previše brani svoju stranku i sve njene članove - tu često ne govori istinu i to je očigledno.
4. Otkrio je dugo nagađanu istinu o tome, kako i ko je izvršio zločin na Ovčari (izvršio Vasiljević a namjestili mu Tuđman preko Vesne).
Tu se jasno vidi da govori istinu i iskreno.
Otkrio je tajnu za Mršića, koja se takođe svuda nagađala.
Zbog sigurnosti svoje porodice, ta danas nevin leži u zatvoru.

5. Otkriva vrlo vješto, razne nespretnosti tužilaštva- nenamjerne i namjerne.
6. Želi svom snagom da zaštiti srpski narod od kolektivne odgovornosti. To iznosi argumentirano i uvjerljivo.
7. Previše je grub i drzak prema sudu, NATO-u, Ameriki, Njemačkoj,......
Bilo bi bolje da to kaže "tadašnje vodstvo" tih zemalja a ne govoriti kolektivno.
To je sudu veliki argument da ga osude.
8. Navoditi da su mu idoli predsjednici Iraka, Libije, J.koreje, Irana - oni koji su najviše omraženi na zapadu, ne ide mu u prilog i to je dodatni argument da
ga osude.
9. Opšti dojam je uglavnom pozitivan.

Želio bih da ga oslobode ali neće.

Poslednja izmena:

Zapažanja:
3. Previše brani svoju stranku i sve njene članove - tu često ne govori istinu i to je očigledno.
4. Odkrio je dugo nagađanu istinu o tome, kako i ko je izvršio zločin na Ovčari (izvršio Vasiljević a namjestili mu Tuđman preko Vesne).
Tu se jasno vidi da govori istinu i iskreno.
Odkrio je tajnu za Mršića, koja se takođe svuda nagađala.
Zbog sigurnosti svoje porodice, ta danas nevin leži u zatvoru.

5. Odkriva vrlo vješto, razne nespretnosti tužilaštva- nenamjerne i namjerne.
6. Želi svom snagom da zaštiti srpski narod od kolektivne odgovornosti. To iznosi argumentirano i uvjerljivo.
7. Previše je grub i drzak prema sudu, NATO-u, Ameriki, Njemačkoj,......
Bilo bi bolje da to kaže "tadašnje vodstvo" tih zemalja a ne govoriti kolektivno.
To je sudu veliki argument da ga osude.
8. Navoditi da su mu idoli predsjednici Iraka, Libije, J.koreje, Irana - oni koji su najviše omraženi na zapadu, ne ide mu u prilog i to je dodatni argument da
ga osude.
9. Opšti dojam je uglavnom pozitivan.

Želio bih da ga oslobode ali neće.

a što bi ti volio da SRbina oslobode????:cool:

Zapažanja:
4...

Износи проверљиве и лако доказиве аргументе и чињенице!
То што тадашња ЈНА и касније Војска СРЈ није смела, знала или хтела да војнички организује и дисциплинује добровољце свих врста.........није проблем СРС-а!

П.С.
И није "оДкрива" него се оТкрива! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

upravo je voja objasnio ulogu, svrhu i ucinak tuzioca. tj kako bi trebalo da bude

i vise navrata je dao definicije suda, sudija i njihovog rada. cak i za presudu je rekao kako bi trebalo da se presudjuje

drzi li to voja kratak kurs iz rimskog prava zabludelim ljudima u togama, indoktrinisanim i sa predubedjenjima?

Није причао о Шљиванчанину него о Александру Васиљевићу.

E care, gledao sam detaljno, znam mnogo o ovome i znam o čemu pričam!
Šešelj je rekao da nikada nije bio u dobrim odnosima sa Šljivom, a za Acu Vasiljevića nije rekao ništa novo, ono je sve javna tajna i btw o tome nije baš pametno mnogo pričati... ono što mene čudi (u stvari i ne čudi me s obzirom da znam kakvi su naši mediji) je to da danas mediji prenose neke gluposti oko toga šta je rekao za Tomu Nikolića, šta je rekao za Haški tribunal, za NATO, za EU... a ključne stvari oko zločina na Ovčari niko ne prenosi...

Back