Он је геније. А ови у судници ко попишани.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Он је геније. А ови у судници ко попишани.
А видиш. Једини који би подигао овај народ на ноге је управо он. Зато га и држе тамо. Ебига, надам се да ће народ ипак стати на своје ноге а онда лепо са издајницима само оштро.
Штета је само што нема никог сличног да га замени.
Колико год он био убедљив, неће га пустити, јер је тако зацртано.
То си у праву. Нема ко да га замени. Тренутно сви политичари су обичне пицкице. Извини на изразу![]()
Нема шта да ти замерим, ионако не постоји боља реч![]()
Ali su se založili za nasilnika Kovačevića i za amerikance Nastiće!
malo...što jes..jes....
А видиш. Једини који би подигао овај народ на ноге је управо он. Зато га и држе тамо. Ебига, надам се да ће народ ипак стати на своје ноге а онда лепо са издајницима само оштро.
Chudi me da radikali na plate nekog da rokne Tomu . . .
Mislim grobar se otrgo kontroli . . .![]()
Bolje receno nisu nizasta, potpuni luzeri u zivotu.![]()
Ne bi on nikoga postavio na noge. On je čovek isfrustriran onim što mu se dešava u poslednjoj deceniji, i sigurno da je pogubio osećaj za stvarnost i realnost. Navijam da izvojuje pobedu u ovoj svojoj najvećoj životnoj bici, ali ne da vodi ovu državu.
Uostalom, kada je trebao i mogao, on je to prepustio Milutinoviću.
po inerciji glasaju za DS kao što su nekad slavili 1 maj,29 novembar i nosili crvene marame.........
Нисам толико сигуран у то што тврдиш. Ако би га ослободили, он би из ината свргнуо власт лаганица. Оно, под опуштено.![]()
po inerciji glasaju za DS kao što su nekad slavili 1 maj,29 novembar i nosili crvene marame.........
Ivo, jedno je to što vi Hrvati njjega mrzite, a drugo je to da li je čovek stvarno zločinac. Ja ne bih bio za to da se osudi bilo koji Hrvat samo zato što je hrvatski nacionalista, a da nije stvarno okrvavio ruke.
..kad bih bio podal ..rekao bih... da Vam je trebalo barem jos 50 takvih kako on...da li je on zločinac JESTE a to je sud i dokazao... momogu ti i ja dokaze postaviti..gdje ih on sam priznaje....
crvneo..šta znači okrvavio ruke..nisi jedan nacionalista pogotovo ako se bavi politikom nije "okrvavio ruke"...ruke smo okrvavili "ti" i "ja"...svatko za svoju ideologiju..
..kad bih bio podal ..rekao bih... da Vam je trebalo barem jos 50 takvih kako on...da li je on zločinac JESTE a to je sud i dokazao... momogu ti i ja dokaze postaviti..gdje ih on sam priznaje....
crvneo..šta znači okrvavio ruke..nisi jedan nacionalista pogotovo ako se bavi politikom nije "okrvavio ruke"...ruke smo okrvavili "ti" i "ja"...svatko za svoju ideologiju..
na kom programu?