- Poruka
- 41.289
jaoj kako prosipam mudrost
ne znam što mi je danas tako sve nešto čudno i smešno.

ne znam što mi je danas tako sve nešto čudno i smešno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi mi u drugim ljudima tražimo svrhu. U životu tražimo svrhu.
Svrha je i ljubav koju otkriješ pa poželiš nekoga da voliš
Ne voliš neku nasumičnu osobu na ulici, već nekog sa kim postoji svrha, ono što ti je bitno
nikako ne moze biti isto zavisnost od osecaja ljubavi i osecaja zaljubljenostiDa li postoji zavisnost od ljubavi i koliko se ona razlikuje od zavisnosti od sexa?
Recimo, neko ne može da funkcioniše dok ga neko ne voli. Da li bi to bila zavisnost ili šta?
Ili neko stalno mora da bude zaljubljen. To može ozbiljno da ugrozi zdravlje?![]()
i to namernoA nekad se i zajebem![]()
A sexić nije prirodan?Čovek je društveno biće i ljubav mu je prirodna okolina znači ne može se podvesti pod psiholosku anomaliju iliti zavisnost kao sto moze sex.
Љубав је конекција блиска међуљудска веза. Како мислиш да је неко зависан од љубави?Da li postoji zavisnost od ljubavi i koliko se ona razlikuje od zavisnosti od sexa?
Recimo, neko ne može da funkcioniše dok ga neko ne voli. Da li bi to bila zavisnost ili šta?
Ili neko stalno mora da bude zaljubljen. To može ozbiljno da ugrozi zdravlje?![]()
Od sexa možda,.. ali to kada pređe u naviku kod muških,Da li postoji zavisnost od ljubavi i koliko se ona razlikuje od zavisnosti od sexa?![]()
Ne znam,.. baš da ne može,... puno je takvih,.. nevoljenih koji funkcionišu.Recimo, neko ne može da funkcioniše dok ga neko ne voli. Da li bi to bila zavisnost ili šta?
recimo da voli da voli,..Ili neko stalno mora da bude zaljubljen. To može ozbiljno da ugrozi zdravlje?
Ne.Shvatam.
No, ne znam za ženu koja neće zavoleti nekog ko je jako lepo zadovoljava u sexu. To ide zajedno.
Ne bih to nazvao zavisnost..Ali postoji zavisnost od pozitivnih emocija kakva je Zaljubljenost.
Hormoni su druga priča.. to je priča o hardveru a prava vedrina uma i emocije su softver.I kada se ljudi razočaraju u neku osobu u koju su bili zaljubljeni, veći deo patnje odlazi na neprihvatanje situacije da više nisam zaljubljen, jer je to jako prijatno osećanje. Bukv deluje da je to osećanje kod mnogih bitnije od same osobe. A ljudi su zavisnici od hormona, hteli ne hteli.
Prirodan, neprirodna je zavisnost od sexa, kao zamena za ljubav.A sexić nije prirodan?
Zgodna Paula i nezgodno pitanje..Da li postoji zavisnost od ljubavi i koliko se ona razlikuje od zavisnosti od sexa?