Hashim Thaci je dao jednu izjavu i mislim da uje on rijesen da prisajedini sjever Kosova.Mislim da on zeli dati garant Srbima da mogu zivjeti u Lepsoavicu i Zunimo Potoku.Ipak bih ja kao svaki kupac trazio da zivim u Leposavicu ili Socanici.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hashim Thaci je dao jednu izjavu i mislim da uje on rijesen da prisajedini sjever Kosova.Mislim da on zeli dati garant Srbima da mogu zivjeti u Lepsoavicu i Zunimo Potoku.Ipak bih ja kao svaki kupac trazio da zivim u Leposavicu ili Socanici.

Sto da ne...
U evropskoj Srbijici sve je moguce...
Inace Leposavic su Albanci vec uveliko poceli da zovu Albanik. To im je novokomponovani naziv...
Inace u tom gradu na Kosovu siptari nikad nisu ziveli. Ali su spremni u slucaju zauzimanja vrlo brzo da ga nasele i pociste Srbe odatle...
Tada bi zutare iz kruga dvojke pocele da cvile, nja nja nja, tamo nema Srba uopste, hajde da priznamo realnost...![]()
Ima tamo lepih raka, taman jedna za tebe.![]()
Ima tamo lepih raka, taman jedna za tebe.![]()
Polako, vidis da je stavio i fotku da ga lakse nadjemo.![]()
Ама имају оружје, лично сам у својим рукама држао M70 i M76. Људи крију то на разне начине за случај да затреба и ево кад је требало, добро је послужило.
Ама имају оружје, лично сам у својим рукама држао M70 i M76. Људи крију то на разне начине за случај да затреба и ево кад је требало, добро је послужило.
To su sve bili sporadicni slucajevi ali poznato je da su Albanci i Bosnjaci prijatelji i da su Albanci odbranili Novi Pazar u II svjetskom ratu.
Mislim da je pravilno da mi Bosnjaci i Albanci podijelimo Kosovo a to je da na sjevru pocnu zicvjeti Bosnjaci a na jugu Albanci.
Немојте наседати на Шиптарску пропаганду ,Срби немају оружје уосталом ко би им и дао снајпере .То је чиста пропагнада да се изведе терористичка акција над Србима са Космета.Једино што Срби на Космету имају јесте своје тело којим штите своју децу и жене
ауу.. значи, већ се и распада![]()
ipak srbija ima previse svega dole, ljudi, imanja, velikih drzavnih firmi, crkvenog zemljista i sta sve ne. a siptari ocito nisu sposobni da naprave odrzivu `drzavu`. pogotovo su nesposobni za samostalni ekonomski zivot. ne napusta se nesto svoje, ne verujem da je to uobicajeno u savremenoj civilizaciji.
svi ti poznati savremeni kolaboracionisti su samo izabrali laksi put.ne postize se nista laksim putem, bar ne ozbiljno drustvo i obiljna drzava
Kako je u Potocarima?![]()

Mislim da on zeli dati garant Srbima da mogu zivjeti u Lepsoavicu i Zunimo Potoku.

Šta mislite, šta bi Isus rekao na sve ovo?