Hashim Thaci je dao jednu izjavu i mislim da uje on rijesen da prisajedini sjever Kosova.Mislim da on zeli dati garant Srbima da mogu zivjeti u Lepsoavicu i Zunimo Potoku.Ipak bih ja kao svaki kupac trazio da zivim u Leposavicu ili Socanici.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hashim Thaci je dao jednu izjavu i mislim da uje on rijesen da prisajedini sjever Kosova.Mislim da on zeli dati garant Srbima da mogu zivjeti u Lepsoavicu i Zunimo Potoku.Ipak bih ja kao svaki kupac trazio da zivim u Leposavicu ili Socanici.

Sto da ne...
U evropskoj Srbijici sve je moguce...
Inace Leposavic su Albanci vec uveliko poceli da zovu Albanik. To im je novokomponovani naziv...
Inace u tom gradu na Kosovu siptari nikad nisu ziveli. Ali su spremni u slucaju zauzimanja vrlo brzo da ga nasele i pociste Srbe odatle...
Tada bi zutare iz kruga dvojke pocele da cvile, nja nja nja, tamo nema Srba uopste, hajde da priznamo realnost...
Ima tamo lepih raka, taman jedna za tebe.
Ima tamo lepih raka, taman jedna za tebe.
Polako, vidis da je stavio i fotku da ga lakse nadjemo.
 Ko zna na šta sad liči ?!
 Ko zna na šta sad liči ?!  Beyond recognition
 Beyond recognition 
Ама имају оружје, лично сам у својим рукама држао M70 i M76. Људи крију то на разне начине за случај да затреба и ево кад је требало, добро је послужило.
Ама имају оружје, лично сам у својим рукама држао M70 i M76. Људи крију то на разне начине за случај да затреба и ево кад је требало, добро је послужило.
To su sve bili sporadicni slucajevi ali poznato je da su Albanci i Bosnjaci prijatelji i da su Albanci odbranili Novi Pazar u II svjetskom ratu.
Mislim da je pravilno da mi Bosnjaci i Albanci podijelimo Kosovo a to je da na sjevru pocnu zicvjeti Bosnjaci a na jugu Albanci.
Немојте наседати на Шиптарску пропаганду ,Срби немају оружје уосталом ко би им и дао снајпере .То је чиста пропагнада да се изведе терористичка акција над Србима са Космета.Једино што Срби на Космету имају јесте своје тело којим штите своју децу и жене
ауу.. значи, већ се и распада
ipak srbija ima previse svega dole, ljudi, imanja, velikih drzavnih firmi, crkvenog zemljista i sta sve ne. a siptari ocito nisu sposobni da naprave odrzivu `drzavu`. pogotovo su nesposobni za samostalni ekonomski zivot. ne napusta se nesto svoje, ne verujem da je to uobicajeno u savremenoj civilizaciji.
svi ti poznati savremeni kolaboracionisti su samo izabrali laksi put.ne postize se nista laksim putem, bar ne ozbiljno drustvo i obiljna drzava
Kako je u Potocarima?

Mislim da on zeli dati garant Srbima da mogu zivjeti u Lepsoavicu i Zunimo Potoku.

Šta mislite, šta bi Isus rekao na sve ovo?