- Poruka
- 7.308
Priznati Kosovo, a Marka Jaksica uhapsiti koliko odmah.
Е а шта кажеш на ово, ухапсити тебе и јавно те обесити на теразијама, а ?
Свет би био лепше место.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Priznati Kosovo, a Marka Jaksica uhapsiti koliko odmah.
moze i tako da se gleda, ali opet se ne slazem u vezi `analize` kako danas podrzati srbe na kosmetu kad neverujes u tu podrsku, zbog americke svemoci
ja nekako mislim bas nas briga sta oni misle i rade. i ameri i siptari i bgd rezim. mnogo gore, a da je mir, ne moze biti.
neka oni rade svoje, a mi svoje. nacionalni i drzavnii ciljevi i ineteresi nisu predmet dnevnog odlucivanja, cak ni partijskog. velike partije mogu lako da nestanu sa scene. nasa drzav i nas acionalni prostor i vera, nisu od juce, a ni od prekjuce, i preturili smo preko glave brojne sile i silnike. jeste amerika velika i zlokobna, ali mi nemamo gde. ako nas bas nagaze do kraja ...pa i za njih ima nacin
Свет би био лепше место.
ne moze. ko zna gde je taj, ali sigurno nije u srbiji
Свет би био лепше место.
Pa ajde s cedom zajedno dole da se prijavite kao dobrovoljci za njegovo hapsenje.
Moze, a posle da idete da ginete za bracu Srbe, svi coporativno, pa kada poginete, da ne gledamo vase tupave njuske vise.
Ne treba, sacekacemo ga kada posecuje svoje nekretnine po Srbiji.
Ja nisam ni pozvao nikog svojom analizom na povlačenje i predaju. I bliži mi je scenario da prigrlimo još xy izbeglica nego da priznamo taj kriminalni protektorat nastao na viševekovnim genocidima i egzodusima Srba.
Želim samo da ukažem na činjenicu da smo mi u kosovskom scenariju predviđeni kao negativci koji su prinuđeni da budu ružni, prljavi, zli i da pritom gaze po jajima dok ih rokaju sa svih strana a dobri momci imaju finansijsku, vojnu u medijsku podršku najveće terorokratije na svetu.
Kakvi su nam izgledi nije teško naslutiti. Kada neko negira naše žrtve pa čak i zataškava i spaljuje dokaze o njihovoj stravičnoj sudbini onda je to nedvosmislena poruka.
Jeste necivilizovano, jeste monstruozno ali ko ume da je pročita biće mu sve jasno.
Korupcija i kriminal su samo mali deo price...vas glavni problem se zove Francuska... trenutno je na snazi preraspodela snaga u EU... a i sire... MSP Francuske je dobilo novu strategiju od dolaska Kusnera pa preko Misel Alio pa sada Zipea... TRude se da sto vise povecaju svoj uticaj i delimicno izbace Nemacku iz igre koja je sve zagrizla oko stolice u SB... ovo puskaranje na Kosmetu je samo deo igre.... ako socijalisti pobede na predsednickim izborima prica ce biti malo drugacija... sobarice cine cuda...
Moze, a posle da idete da ginete za bracu Srbe, svi coporativno, pa kada poginete, da ne gledamo vase tupave njuske vise.
Sta bi ti radio da se proglasi mobilizacija?
Vojska je ukinuta da te obavestim, a paravojne formacije nisu zakonski regulisane tako da su izvan zakona. Na sta uopste aludirate?
Na protivustavno delovanje? Uostalom, to vam nije strano, to cinite svakodnevno.
Ко да иде да гине и где, морону? Јел се то ратује негде, иде ли Војска Србије, па да се пријавим добровољно, као страни држављанин?
А забринут јесам, интересује ме шта се доле дешава. + ако те интересује био сам доле и вратио се пре непуних недељу дана, тако да немам намеру да поново путујем 700 километара за сваку чарку доле. А да бих волео да будем доле, међу својом браћом Србима и уосталом својом родбином која доле живи(а има је пуно), волео бих, ал ебига, не могу.
Otišao bih iz zemlje.
A šta je s tobom? Ti se slažeš sa šiptarskom politikom i smatraš da je u redu to što rade? Ako je tako, onda OK, ali ako nije, onda bi i ti mogao večeras da spakuješ torbicu i prošetaš do Mitrovice, da se nadješ ljudima, kad već misliš da treba pomoći, jel' tako?
mene rezim ne moze da mobilise
Kad bi se proglasila mobilizacija onda bih sigurno se pridruzio Kosovskim snagama jer meni su preci Albanci od Srba.
mene rezim ne moze da mobilise
Похвално, похвално! Искрен си.
Још да ппризнаш да би побег'о из страха и то је то.