ccaterpillar
Legenda
- Poruka
- 56.059
Па кад је "буре барута". И онда доће умоболни ретард какви су шиптарски козојебци и приђе му са запаљеном цигаретом.
Крив је онај ко му је дао шибицу...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па кад је "буре барута". И онда доће умоболни ретард какви су шиптарски козојебци и приђе му са запаљеном цигаретом.
Sta bi ti radio da se proglasi mobilizacija?
А ја теби кажем да су и у РС-у обарани и то не срећом већ.....али добро. И много је авиона било принуђено да слети на муслиманску територију, значи погођених.
patriotizam podrazumeva i gradjansku neposlusnost u slucajevima kada se srafovi u masineriji vlasti osile preko mere
meni npr. ne pada na pamet da bezim kroz prozor ako krene mobilizacija (na 2. spratu sam) ali mi isto tako ne pada na pamet da placam samoproklamovani harac RTS-u
Не знам, стекао сам такав утисак
Iza tebe, sipoljubac.
Tek cete narednih dana videti kakvo se sranje iza brda valja... ovo je samo probni balon...klasicna provera dokle mogu da idu...slazem se sa Tadicem u vezi resenja diplomatijom, ali da bi se do toga doslo mora se pored diplomatije mora imati i stap u ruci...podizanje nivoa borbene gotovosti i delimicna mobilizacija rezervnog kadra i onda bi svi seli malo da razmisle... vasi politicari moraju biti malo odlucniji, kako pozicija tako i opozicija
ne bih se slozio
srbi sa kosova i metohije su sveti mucenici. davno su nadrasli obicnu logiku. ameri i spitari bi sve pobili odmah da mogu. ne ide to tako.
samo im fali defetizam i beznadje iz srbije. srbija je pijemont. bila i bice. u suprotnom zlocin i kriminal se isplati, a to rusi ceo svemir
Što iza njega, on nije nacionalista. Da vidimo gde ste vi što se junačite svaki dan na forumu?
Pa dobro, razumem te, ali ja ću plaćati TV harač čak i u slučaju da SNS dodje na vlast i da moram da gledam Nikolića svakog dana.
![]()
Ne sumnjam ja u tu pricu... samo ti kazem da je mit kako je on odbio naredjenje da ne vrsi modifikacije... gde god se imalo sa cim radjena je modifikacija... negde su dolazili vasi ljudi sa VTI-a, a negde masinci, elektrotehnicari i sl.
Sta bre iza mene? Ja ne lupam tupave nacionalisticke gluposti ovde svaki dan. Tako da, uzimaj pusku da gines za srpstvo junace!
govori tiho i nosi psa sa sobom,bas tako
Ali nasi politicari nerazmisljaju na ovakav nacin.Dacic je najavio mogucu "Oluju"prosle nedelje
20.14 - Приштински сајт NewKosovaReport тврди да косовска влада не признаје споразум о прелазима Брњак и Јариње који су постигли Стефановић и командант Кфора.
Vasi politicari imaju objektivan problem... ako zelis investicije i ekonomski prosperitet moras da pokazes da si stabilna drzava... zato i pricaju da ce sve da resavaju diplomatijom... ali nekad se mora ici i na pritisak kako bi i druga strana shvatila ozbiljnost situacije
Toliko o tome.
A šta je s tobom? Ti se slažeš sa šiptarskom politikom i smatraš da je u redu to što rade? Ako je tako, onda OK, ali ako nije, onda bi i ti mogao večeras da spakuješ torbicu i prošetaš do Mitrovice, da se nadješ ljudima, kad već misliš da treba pomoći, jel' tako?
Korupcija i kriminal su samo mali deo price...vas glavni problem se zove Francuska... trenutno je na snazi preraspodela snaga u EU... a i sire... MSP Francuske je dobilo novu strategiju od dolaska Kusnera pa preko Misel Alio pa sada Zipea... TRude se da sto vise povecaju svoj uticaj i delimicno izbace Nemacku iz igre koja je sve zagrizla oko stolice u SB... ovo puskaranje na Kosmetu je samo deo igre.... ako socijalisti pobede na predsednickim izborima prica ce biti malo drugacija... sobarice cine cuda...Nasi politicari da zele da rese taj problem obracunali bi se sa korupcijom i kriminalom.Naravno da treba da pricaju da su za diplomatsko resenje ali diplomatski treba da podignu rezervni sastav i delove SB posalju na Jug, cisto radi smirivanja tenzija.Mi smo za mir ,ali ovo sto cinimo cinimo da smirimo tenzije
Priznati Kosovo, a Marka Jaksica uhapsiti koliko odmah.