Zauzimaju prelaze na sjeveru Kosova!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moze i tako da se gleda, ali opet se ne slazem u vezi `analize` kako danas podrzati srbe na kosmetu kad neverujes u tu podrsku, zbog americke svemoci

ja nekako mislim bas nas briga sta oni misle i rade. i ameri i siptari i bgd rezim. mnogo gore, a da je mir, ne moze biti.

neka oni rade svoje, a mi svoje. nacionalni i drzavnii ciljevi i ineteresi nisu predmet dnevnog odlucivanja, cak ni partijskog. velike partije mogu lako da nestanu sa scene. nasa drzav i nas acionalni prostor i vera, nisu od juce, a ni od prekjuce, i preturili smo preko glave brojne sile i silnike. jeste amerika velika i zlokobna, ali mi nemamo gde. ako nas bas nagaze do kraja ...pa i za njih ima nacin

Ja nisam ni pozvao nikog svojom analizom na povlačenje i predaju. I bliži mi je scenario da prigrlimo još xy izbeglica nego da priznamo taj kriminalni protektorat nastao na viševekovnim genocidima i egzodusima Srba.

Želim samo da ukažem na činjenicu da smo mi u kosovskom scenariju predviđeni kao negativci koji su prinuđeni da budu ružni, prljavi, zli i da pritom gaze po jajima dok ih rokaju sa svih strana a dobri momci imaju finansijsku, vojnu u medijsku podršku najveće terorokratije na svetu.

Kakvi su nam izgledi nije teško naslutiti. Kada neko negira naše žrtve pa čak i zataškava i spaljuje dokaze o njihovoj stravičnoj sudbini onda je to nedvosmislena poruka.

Jeste necivilizovano, jeste monstruozno ali ko ume da je pročita biće mu sve jasno.

Чекајте оћете те од свог детета узети пушку и пиштољ да браните наше Косово, или сте опаснији од свог детета па имате своје пушке и пиштоље да се играте рата и да одбраните Косово?

Ja nisam ni pozvao nikog svojom analizom na povlačenje i predaju. I bliži mi je scenario da prigrlimo još xy izbeglica nego da priznamo taj kriminalni protektorat nastao na viševekovnim genocidima i egzodusima Srba.

Želim samo da ukažem na činjenicu da smo mi u kosovskom scenariju predviđeni kao negativci koji su prinuđeni da budu ružni, prljavi, zli i da pritom gaze po jajima dok ih rokaju sa svih strana a dobri momci imaju finansijsku, vojnu u medijsku podršku najveće terorokratije na svetu.

Kakvi su nam izgledi nije teško naslutiti. Kada neko negira naše žrtve pa čak i zataškava i spaljuje dokaze o njihovoj stravičnoj sudbini onda je to nedvosmislena poruka.

Jeste necivilizovano, jeste monstruozno ali ko ume da je pročita biće mu sve jasno.

prica mi je interesantna, nekako zadire u epicentar. svi se pitamo sta i kako?

ali nesto bas i nisam raspolozen za veliko pisanjie. jer, ne moze se u par recenica to sa sipatrima i amerima napisati. bar ja ne mogu. mozda nekom drugom prilikom.

ipak srbija ima previse svega dole, ljudi, imanja, velikih drzavnih firmi, crkvenog zemljista i sta sve ne. a siptari ocito nisu sposobni da naprave odrzivu `drzavu`. pogotovo su nesposobni za samostalni ekonomski zivot. ne napusta se nesto svoje, ne verujem da je to uobicajeno u savremenoj civilizaciji.

svi ti poznati savremeni kolaboracionisti su samo izabrali laksi put. ne postize se nista laksim putem, bar ne ozbiljno drustvo i obiljna drzava

Korupcija i kriminal su samo mali deo price...vas glavni problem se zove Francuska... trenutno je na snazi preraspodela snaga u EU... a i sire... MSP Francuske je dobilo novu strategiju od dolaska Kusnera pa preko Misel Alio pa sada Zipea... TRude se da sto vise povecaju svoj uticaj i delimicno izbace Nemacku iz igre koja je sve zagrizla oko stolice u SB... ovo puskaranje na Kosmetu je samo deo igre.... ako socijalisti pobede na predsednickim izborima prica ce biti malo drugacija... sobarice cine cuda...

to je uocljivo zbog njihovih poslednjih medjunarodnih vojnih angazovanja,ta promena francuske spoljne politike za 180 stepeni.Ekonomija im je daleko slabija od Nemacke,pa za razliku od Nemaca koji zbog svoje istorijske uloge deluju po pitanju vojnog angazovanja veoma ograniceno, Sarkozi je resio da postane novi mali Napoleon.To je Franuzima jedini nacin da se nametnu kao veoma bitni u EU. U svakom slucaju Francuzi insistiraju da se zauzimanje pogranicnih prelaza izvede do kraja bez obzira na posledice. Za jednu drzavu koja je izgubila sve vojne sukobe u proslom veku izuzetno su ratoborni od dolaska Sarkozija na vlast.

Moze, a posle da idete da ginete za bracu Srbe, svi coporativno, pa kada poginete, da ne gledamo vase tupave njuske vise.

Ко да иде да гине и где, морону? Јел се то ратује негде, иде ли Војска Србије, па да се пријавим добровољно, као страни држављанин?

А забринут јесам, интересује ме шта се доле дешава. + ако те интересује био сам доле и вратио се пре непуних недељу дана, тако да немам намеру да поново путујем 700 километара за сваку чарку доле. А да бих волео да будем доле, међу својом браћом Србима и уосталом својом родбином која доле живи(а има је пуно), волео бих, ал ебига, не могу.

Ко да иде да гине и где, морону? Јел се то ратује негде, иде ли Војска Србије, па да се пријавим добровољно, као страни држављанин?

А забринут јесам, интересује ме шта се доле дешава. + ако те интересује био сам доле и вратио се пре непуних недељу дана, тако да немам намеру да поново путујем 700 километара за сваку чарку доле. А да бих волео да будем доле, међу својом браћом Србима и уосталом својом родбином која доле живи(а има је пуно), волео бих, ал ебига, не могу.

Kako si ti smesan retardirani idiot. Pa upravo se ti lozis na podelu covecanstva prema plemenima, i plemenska pripadnost ti je 10 puta bitnija od drzavne. Tako da tebi, da si dosledan svojoj ideologiji i svom vidjenju sveta, bi trebalo bi da apsolutno zabole patka sta drzava Srbija radi, vec bi trebalo da uzmes pusku i branis svoju plemensku bracu. Ali, posto si tezak folirant, svi znamo da od toga nema nista, tako da se barem ne lozi ovde na forumu, ispadas samo smesni pajser.

I to ne vazi samo za tebe, vec za sve ove 'patriote'. koliko ste smesni. Lupate o SRPSKOM NARODU, a pricate o tome sta radi ili ne radi SRBIJA. Kad vam sta odgovara.
A za tvoje rekreativne odlaske rodbini me bas zabole ;)

Poslednja izmena:
A šta je s tobom? Ti se slažeš sa šiptarskom politikom i smatraš da je u redu to što rade? Ako je tako, onda OK, ali ako nije, onda bi i ti mogao večeras da spakuješ torbicu i prošetaš do Mitrovice, da se nadješ ljudima, kad već misliš da treba pomoći, jel' tako?

Ne slažem se sa Albanskom politikom, ali mislim da je najbolje podeliti Kosovo da sever ostane nama, a ostalo priznati. Kad bi dobili državu, ne bi više nikog dirali.

Похвално, похвално! Искрен си.

Још да ппризнаш да би побег'о из страха и то је то.

Ako ne bih mogao da odem, pre bih prihvatio da me streljaju nego da idem da ratujem za gadove političare koji svoju decu sklanjaju. Kad će neki poslanički sin, ili sin nekog od ovih podguznih "heroja" da ide da ratuje? Prosto mrzim vojsku i da mi neko naređuje bilo šta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back