Zauzimaju prelaze na sjeveru Kosova!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E da...

Da se vratimo na temu...

TV Bastilja na svom sajtu je objavila da je sve zavrseno. Probrani komentaru koji su prosli cenzuru (uglavnom aktivista vladajucih stranaka i RTS-ovih zaposlenih) izrazavaju saucesce siptarskim teroristima i onima koji su ovih dana prebijali i hapsili Srbe i pucali na njih....

Razletese se na sve strane sa saucescima, sto bi bilo normalno kada nebi cutali i zataskivali kada neki Srbin pogine na Kosovu. Tada ih nigde nema...

Jos jedanput nisu propustili priliku da napomenu kako je bitno prodati 200 000 Srba na Kosovu, ostaviti ih na milost i nemilost siptarima, kako bi Srbijica 2020-e usla u EU, ako se ista do tad ne raspadne....

Ne trebaju nam nikakvi siptari i neprijatelji pored takvih idiota retardiranih sa mozgom...

E da...

Da se vratimo na temu...

TV Bastilja na svom sajtu je objavila da je sve zavrseno. Probrani komentaru koji su prosli cenzuru (uglavnom aktivista vladajucih stranaka i RTS-ovih zaposlenih) izrazavaju saucesce siptarskim teroristima i onima koji su ovih dana prebijali i hapsili Srbe i pucali na njih....

Razletese se na sve strane sa saucescima, sto bi bilo normalno kada nebi cutali i zataskivali kada neki Srbin pogine na Kosovu. Tada ih nigde nema...

Jos jedanput nisu propustili priliku da napomenu kako je bitno prodati 200 000 Srba na Kosovu, ostaviti ih na milost i nemilost siptarima, kako bi Srbijica 2020-e usla u EU, ako se ista do tad ne raspadne....

Ne trebaju nam nikakvi siptari i neprijatelji pored takvih idiota retardiranih sa mozgom...
Pa da nije takvih idiota siptari bi nam bili neprijatelji,kao sto su nam i komarci s' vremena na vreme neprijatelji.Sipci su toliko jaki,da bi ih klinci iz mog naselja mogli polupati za jedan dan

u pravu je žena; ayeye, šta se dešava dole, utisak neki?

Otkud znam, ja sam prilicno daleko od Mitrovice, na skroz drugom delu Kosova. Znam kolko i vi sto znate...

Isao sam danas kod jednog Srbina sto radi u kosovskoj policiji, pokusao sam da saznam neke informacije, medjutim zadrzali su ga na poslu i vec dva dana ne dolazi kuci. Tako je i sa ostalim srpskim pripadnicima KPS-a...

Najverovatnije ce njih pokusati da isture u prve redove kao zivi stit, sto su vec dosada radili u mnogim akcijama. Oprobana balkanska fora isprobana i u Bosni i u HR na svim stranama koje su ucestvovali u ratu....

Samo znam da je KPS u stanju pune borbene gotovosti i da je danas proslo preko 30 njihovih oklopnih transportera za Pristinu, to sam licno video na magistrali sa balkona...

Narod ovde jeste nervozan i napet, ali ne primecujem neki poseban strah i paniku, valjda su se navikli, imali su i mnogo gore situacije...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back