Затон, уз повике "убиј Србина", "Србе на врбе" демолирали ауто туристи ис Србије

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja izbeglice nisam spominjala, momci iz osijeka su do pre ( lupicu sada) x god dobili srpske vikendice( brac znam- gledali se preko ograde) na privremeno koristenje
onda su srbi prodali vikendice( jedino je moj teca zadrzao posto je hrvat ozenjen srpkinjom, drugi teca je prodao) po smesnim cenama

..ajde dijete..drago..ja vidim da ti nesto zelis..reci..a ne znas kako
...da si spominjala izbjeglice..jesi..da su tamo bile izbjeglice vjerovatno jesu..(samo cijom krivicom..čim su izbjeglice..ili prognanici).
..idemo dalje..
..moras znati....da je privatno vlasnistvo..neotudjivo.,.to je jedan od temelja Hrvatske drzavnosti i ustava RH..
..tvoj tetak/teča..je prodao vikendicu..mozes li mi reci koje godine..(pa cemo dalje)..

ja izbeglice nisam spominjala, momci iz osijeka su do pre ( lupicu sada) x god dobili srpske vikendice( brac znam- gledali se preko ograde) na privremeno koristenje
onda su srbi prodali vikendice( jedino je moj teca zadrzao posto je hrvat ozenjen srpkinjom, drugi teca je prodao) po smesnim cenama

i kakve veze to sa icim ima?:dontunderstand:

Jbte odi se zali nekoj ustanovi il nesto,sta davis tu

..ajde dijete..drago..ja vidim da ti nesto zelis..reci..a ne znas kako
...da si spominjala izbjeglice..jesi..da su tamo bile izbjeglice vjerovatno jesu..(samo cijom krivicom..čim su izbjeglice..ili prognanici).
..idemo dalje..
..moras znati....da je privatno vlasnistvo..neotudjivo.,.to je jedan od temelja Hrvatske drzavnosti i ustava RH..
..tvoj tetak/teča..je prodao vikendicu..mozes li mi reci koje godine..(pa cemo dalje)..

ni u jednom postu nisam spomenula da su izbeglice iz osijeka dobili vikendice
u postovima spominjem momke iz osijeka., koji nisu izbeglice ili prognana lica
dan danas nisu vracene kuce pojedinim licima, na kopnu i otocima
ja sam prodala vikendicu 2003, ostali- ko ranije ko kasnije

mogu li samo jedno pitanje- koliko imas godina?

ja sam prodala vikendicu 2003, ostali- ko ranije ko kasnije

mogu li samo jedno pitanje- koliko imas godina?

..imam 44..:per: :per:...ti..:per: :per:...

Poslednja izmena:
Иво је дртина ,да је коњ одавно би га убили,ма и заборвили би да је био жив.
Ал он се брани и брани државу своју,јебешга то је некако нормално
он има истину своју коју брани ,проблем је што неки наши телетабиси верују у њу

koji si ti lik :hahaha::hahaha:

cisto da opet ne spomenes jadne izbeglice

..ti umori.. a ja cu da oborim...:hahaha: :hahaha: :hahaha:...

Иво јес ово ти или они Нарезак?
krava.jpg

Crnogorci
Većina parlamentaraca letnje praznike provešće u susedstvu, najveći broj bira Crnu Goru, ima i onih koji letuju u Hrvatskoj i Grčkoj

Thumb_za05KURIR(5).jpg

BEOGRAD - Mada će letovanje na moru u uslovima svetske ekonomske krize i na paklenih plus 40 stepeni Celzijusa za mnoge građane Srbije ostati pusta želja, političari su već isplanirali gde će na odmor. Većina njih će se ove godine izležavati na obalama susedne Crne Gore, ali i Hrvatske i tradicionalne destinacije Srba - Grčke.

Naprednjak Igor Mirović po navici letuje u Crnoj Gori.

- Poslednjih tridesetak godina uvek letujem u Budvi. Svega dva ili tri puta sam bio na moru van Crne Gore. Obično ostanem desetak dana, odmaram se kod rodbine i prijatelja. Moj pokojni deda je 1964. prodao tri krave i kupio plac u Bečićima. Tada u tom mestu nije bilo nijednog hotela. Plaža u Bečićima je bila kao sad u Buljaricama. Potom su na tom placu dva moja najstarija strica sagradili kuće sa apartmanima. Od svoje prve godine idem u Crnu Goru na more, a čak sam i vojsku služio u Baru. Kad odem tamo, osećam se kao među svojim narodom, jer sam poreklom iz Crne Gore - objašnjava Mirović.
Socijalista Đorđe Milićević će se ovog leta nekoliko dana odmarati takođe na crnogorskim plažama.

- Ići ću u Pržno nedaleko od Svetog Stefana. Tamo mi se najviše dopadaju mir i tišina, a i nema mnogo mesta za izlaske - dodaje Milićević.

I potpredsednik SDP Meho Omerović letovaće u Crnoj Gori.

- Tradicionalno, svake godine idem u Ulcinj kod roditelja, koji tamo imaju kuću. Sama činjenica da tamo letujem punih trideset godina najbolje potvrđuje da se radi o prelepom mestu za odmor. Najviše mi se dopadaju plaža, more, ljudi... - nabraja Omerović.

Radikalka Lidija Vukićević ove godine letuje na Krfu.
- Putujem krajem jula i tamo ću biti 11 dana. Grčka je prelepa zemlja, u kojoj sam bila desetak puta. Obišla sam Atinu, Solun, Haniote, Katerini, Kamenu Vurlu... Nisam ljubitelj plivanja, više volim da upoznam kulturu zemlje gde letujem. Idem uglavnom na udaljene plaže na kojima nema gužvi. Dodatni razlog da odem na Krf je i moj deda, koji je tokom Prvog svetskog rata tamo bio ranjen, pa je posle prebačen u Francusku na lečenje. Veliki sam ljubitelj grčke muzike, a od njihove hrane najviše volim giros i suvlaki - otkriva najlepša radikalka.

Aleksandra Jerkov, poslanica LSV, ove godine će, kao i prethodnih, letovati na Hrvatskom primorju.
- Ići ću u avgustu na Hvar, gde ću provesti deset dana u privatnom smeštaju. Hrvatska mi je zgodna zato što do tamo mogu da stignem kolima, plaže su lepo uređene, a cene su niže nego u drugim letovalištima. Tamo je more lepše nego igde. Ranije sam letovala u Istri, Dalmaciji, na ostrvima. Nikakvih problema nisam imala. Čak se tamo i obraduju kad čuju da smo iz Novog Sada, pa se sa setom prisećaju minulih vremena - ističe Jerkov.

===========================================

BATIĆ SVETSKI PUTNIK
Lider DHSS Vladan Batić za sebe kaže da je svetski putnik.
- Putujem gde stignem i kad stignem. U maju sam išao u Rim na utakmicu Barselona - Mančester junajted, dok sam u aprilu boravio u Indiji u Nju Delhiju, a obišao sam i Tadž Mahal. Skoknuo sam na nekoliko dana i do Katmandua u Nepalu. Prošle godine sam bio na karnevalu u Riju de Žaneiru. Obišao sam skoro sve veće gradove Maroka, a bio sam i u Bejrutu, Amanu... Najviše volim Mediteran, a naročito Portugal. Njihovo ostrvo Madeira, gde je rođen fudbaler Kristijano Ronaldo, slika je i prilika raja - tvrdi Batić.

ČOTRIĆ: NIKAD VIŠE U TURSKU!
Aleksandar Čotrić, poslanik SPO, ovog leta je već skoknuo do Beča.
- Tamo sam bio za vreme skupštinske pauze dok je trajala Univerzijada. Kupao sam se na jezeru Traunze kod Linca. Ono je kristalno čisto i smešteno je u Alpima. Prethodnih godina sam letovao u Grčkoj, gde mi se posebno dopala salata zaziki, pravljena od pavlake, belog luka i maslinovog ulja. Jednom sam bio u Turskoj i rekao sam nikad više! U Bodrumu sam imao stomačnih problema, nije bilo prodavnica s namirnicama i brze hrane, hotel je bio ograđen bodljikavom žicom, vodu sam morao da švercujem u hotel, a plaže su bile blatnjave - priseća se Čotrić.

=============================================

=====
L I N K

:super:

Jos jedna potvrda da ELITA zana gdje treba da provede ljetnji odmor.
Ovih dana primorje je prepuno i obicnih ljudi iz Srbije.:worth:

DOBRO NAM DOSLI

Mene taj Narezak više iritira nego inspiriše....:roll:
Nasmejao si me danas i šaljem ti bombončić zbog toga:D

Ма де Нарезак мош да те иритира ,он је бре само Нарезак
нарезали га на компу и пустили у промет,а он уобразио да нешто зна да смисли

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back