УГЉАНИН УЗ БЛОКАДЕРЕ: Нада су ми да ћемо одвојити Санџак од Србије

Da li si primetio kolega da svi neprijatelji Srbije u regionu bez razlike podrzavaju blokadere?

Hrvati, Bosnjaci, Siptari - svi su uz blokadere?

Sta ti to govori ?
a ko je to potpisivao izdajnicke ugovore sa srpskim neprijateljima...ko to pregovara sa separatistima i teroristima i potpisuje zvanicna dokumenta

nikad se moj niko nije turcio pa necu ni ja

pre bih umro nego da se pravoslavlja odreknem jer bez pravoslavlja nema ni spasenja duse

A nista za coveka nije vrednije od njegove duse i njenog spasenja

Da mene podrzavaju svi separatisti i nepriajtelji srpski - ja bih se zapitao sta samnom nije u redu? A vidim vama to ne smeta nista stanje redovno
ko to podrzava AV

УГЉАНИН УЗ БЛОКАДЕРЕ: Нада су ми да ћемо одвојити Санџак од Србије​

2. јул 2025. 0

aljbin_kurti_i_sulejman_ugljanin.jpg

Сулејман Угљанин и Аљбин Курти (фото: Youtube printscreen)

У интервјуу за Федералну ТВ лидер екстремистичке СДА Сулејман Угљанин више пута је подржао блокадере терористе.

Угљанин је рекао да су му блокадери нада да од Србије одвоји Санџак (Рашку област).

Он је рекао да су блокадери „моментално позитивна друштвена појава“.

– То је једна нова позитивна политичка околност и позитивна политичка појава која даје наду да ће се у овој земљи вратити универзалне људске и политичке вредности у живот – рекао је Угљанин.

– Овој младој генерацији студената нису окрвављене руке ни у Босни, ни на Косову, ни у Санџаку. Они дају наду да ћемо успоставити правну државу. Ми радимо корак по корак, то је оно што њих излуђује.

– Бошњаци су јединствени око заставе, око химне бошњачке, око језика. Тражимо да се у процесу решавања спора Србије са Косовом, реши и проблем Санџака.

– Ми гледамо студенте и уздамо се у њих!

https://www.novosti.rs/c/vesti/poli...adere-nada-cemo-odvojiti-sandzak-srbije-video

https://vaseljenska.net/2025/07/02/...-mi-da-cemo-odvojiti-sandzak-od-srbije-video/

Кад мачке нема мишеви коло воде....

Шта планирају блокадери да ураде поводом сепаратистичких тежњи Угљанина ?
Ova fotka sa Kurtijem mi je logična. Obojica su muslimani i to je kod njih normalno da se pomažu. Po islamu oni su braća i dužnost svakog muslimana je podržati drugog muslimana bio on upravu ili ne.

Ova fotka sa Kurtijem mi je logična. Obojica su muslimani i to je kod njih normalno da se pomažu. Po islamu oni su braća i dužnost svakog muslimana je podržati drugog muslimana bio on upravu ili ne.
rec data neverniku, muslimana ne obavezuje da to i odrzi...tako da je ispravan u svojoj veri...

Kurti nije musliman. On je agnostik

Oni se podrzavaju ne na bazi islama vec na bazi separatizma i mrznje prema Srbiji i Srbima.

Kurti nije musliman. On je agnostik

Oni se podrzavaju ne na bazi islama vec na bazi separatizma i mrznje prema Srbiji i Srbima.
To je priča za EU i USA. Treba im imidz nekog modernog muslimana koji se bazira na tipu evropskog stila života a ne na bliskoistočnog tipa sa bradom. Pa i Haradinaj je navodno bio neki ateista ili mozda katolik da bi pridobio podršku zapada. Sam je govorio da nije vjernik i da pije alkohol. Tako jedino mogu dobiti podršku zapada.

Back