Na utakmici Partizana Ukrajinci skandirali "Ubij Srbina"

Vrlo rado ću ti protumačiti. Gledamo pokušaj botovanja i širenja mržnje. Gde se neki pojedinačni incident, potencijalno namešten i fingiran, plasira u medije kako bi se širila slika mržnje. Ideja je da se predstavi kako postoji mržnja među narodima, da se malo trujemo, prepucavamo, davimo u gnevu, kako bi ostali primitivni i od Srbije napravili resursnu koloniju, umesto da idemo prema saradnji i modernizaciji društva.
Kaaako je tebi lepo...
Pa ja sam video sramotu njihovih fudbalera recimo,nekultura na kub.A ti eto,opet vidiš da je Srbija nešto kriva.

Kako sta, pa jedini saveznik Rusa u tzv diplomatiji...
Ne nego cemo da podrzavamo NATO koji je Srbima uradio sve ovo i jos gore pre 30 godina. Plus vecina sveta podrzava Rusiju, tako da mozes samo da cvilis iz svoje jazbine. Ukri su ljigavci nesto kao i bivsi Srbi, koji samo vide svoju korist. Vidis kako su oni pametni, Srbi treba da podrzavaju svoje okupatore jer je to u interesu Ukrajine :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Znači Ukrima strahovito smeta što u zadnje 3 godine Srbi uglavnom podržavaju "agresore" Ruse i to je po njima odvratno, nemoralno i skandalozno. To što oni zadnjih 20 i kusur godina podržavaju agresore na Srbiju tj Nato, nije im ni odvratno ni nemoralno a ponajmanje skandalozno.
Nije im bilo nimalo skandalozno ni to što je preko 6000 ukrajinskih vojnika učestvovalo u silovanju i destrukciji Iraka.
Šibe bre i spremite se da slušate ruske patriotske pesme na stadionu JNA iduće sedmice. Uživajte.

Pa evo pođi od sebe - podržavaš zločinačku agresiju Rusije protiv njihove zemlje. Nažalost i mnogi drugi Srbi.
Ja naravno ne podržavam takvo navijanje, ali nemojte da sada neki ovde glume nevinašca.

to je humanitarna intervencija sa ciljem sprecavanja NATO genocida nad 30 miliona Rusa Ukrajine

Pa evo pođi od sebe - podržavaš zločinačku agresiju Rusije protiv njihove zemlje. Nažalost i mnogi drugi Srbi.
Ja naravno ne podržavam takvo navijanje, ali nemojte da sada neki ovde glume nevinašca.
1. Kao što i Ukrajinci poržavaju zločinački Nato koji je izvršio agresiju na našu zemlju. I to traje mnogo duže no naša podrška Rusiji.

2. U genocidu nad iračkim stanovništvom su učestvovali sa oko 6.000 vojnika. I tada i u slučaju Srbije im agresije na suverene države nisu smetale.

3. Svuda grade spomenike Banderi, hitlerovom saradniku i masovnom ubici. Ko kad bi Švabe dizale spomenike Gebelsu.

4 . Bolesnici paradiraju po Kijevu i drugim gradovima u Waffen SS uniformama. Javno, bez zabrane.

5. U osam godina su satrli ruski živalj u Donbasu.

6. Iz svega gore 1+2+3+4+5, sledi da su dobili upravo ono što su i traźili.

Poslednja izmena:

Back