Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Kako ja ne volim kada ispadne da ja nekom drugom solim pamet... Ispadne kao da se ja postavljam iznad toga... To ljudi bas i ne vole... To se vise okarakterise kao foliranje nego kao nesto dobronamerno...Petar_Pan:Ma jinx opterecujes se previse... a mozda se i previse trudis...da budes romantican... pa izgubis iskrenost... i opustenost... No dobro je to proucavati... pa sledeci put budemo pametniji... (uf sad kao ja pametujem nesto...)
![]()
Lepo`s provedi... smoreni covece... mi cemo da se zezamo...iluzionista:Pero, smorio si... Idem ja da učim...![]()
COKICA:Svaka devojka voli da se muskarac lomi oko nje da i sama sebe ubedi da je najbolja riba iako to mozda nije a svakako ce zavrsiti sa njim nase devojke vole da se femkaju.Cast izuzetcima. :wink:
Petar_Pan:Ma jinx opterecujes se previse... a mozda se i previse trudis...da budes romantican... pa izgubis iskrenost... i opustenost... No dobro je to proucavati... pa sledeci put budemo pametniji... (uf sad kao ja pametujem nesto...)
![]()
latica:Prvo Aleksej to nije bilo upuceno tebi budalo jedna nepismena pise lepo nick kome sam se obracala.Drugo sta ti mislis da si najpametniji ovde,tolko gluposti nisam za ceo zivot videla koliko u tvojim postovima.Trece onaj ko se oseca prozvano a da ga niko nije prozvao treba da se zapita zasto je to tako.Cetvrto ja uposte nemam problem sa MUSKARCIMA imam sa onima koji misle da to jesu.Peto mozemo da se upoznamo kad god pozelis i proveris tih mojih 100 kg.Samo posalji privatnu kad i gde nikakav problem nije.Jako bi volela da te upoznam.Takvi primerici koji misle da su strasni tipovi,obicno su iskompleksirani pacenici,veoma ograniceni.I za kraj ako zelis da se vredjamo nije nikakav problem,kakav god kamen da bacis ja cu ti odgovoriti vecim,ne vidim zasto bih pustala da neki pacenik leci komplekse na meni.Znaci ne prozivam nikog dok mene neko ne prozove.
NatasaNatasa:Pa to oni misle da se mi odmah odlučimo, samo se foliramo da smo neodlučne. Muškarci.
latica:... pa sto je sad zaskljucana...
latica:Zar je nekom stvarno bilo tako dosadno.Tja a kad je vec postavio/la pa sto je sad zaskljucana.Ih a bas sam se radovala novoj epizodi raspave sa Aleksejom,mada je vec postalo smor malo,nema se sta vise reci,vis i Aleksej samo valja ove moje gramaticke greske.Sta rece nepismena sam,i intelekt mi ne dozvoljava da shvatim seks kroz nesto vise od udji izadji.Zar ima jos?A joj!Nisam znala. A ja mislila...I Aleksej stvarno sumnjam da cu ikad promeniti misljenje o tebi,niko ne mozeda izigrava ovakvu sirovinu,a u stvarnom zivotu bude jedan markantan,obrazovan,uctiv muskarac koji zna da se odnosi prema zenama.Hm da se ne vracam na staro
ali neke je mama naucila kako se odnositi prema zenama neke ne.
I molim te aj sad malo leci komplekse na nekom drugom nisi mi vise zanimljiv,smor si totalan.