Aleksej nisam prsla bre,nego ne bi verovao koliko u zadnje vreme slusam o tome,u stvarnom zivotu,na forumima,na chatu.Ljudi su prsli bre.Samo kukaju ko neke tetkice,bre.Ovde sam se samo "ispraznila".Mislim ako smatra da riba ne vredi,i ako ima princip da nece da se lomi oko neke,brate siroko mu lepo polje,niko ga ne bije po usima.Mislim sta hoce,nisu sve takve.I sto je ironija zivota,vise kukaju nego nekad kad ribe nisu davale pre braka.Danas dobroj vecini riba nije problem isto vece,a oni kukaju.Jako sam razocarana u muskost danasnjih muskaraca,mozda sam to malo preterano ispoljila.Evidentno je da ja imam neka tradicionalna shvatanja,al zaista ocekujem od muskarca da bude muskarac.Ne balkanac,ne da nikad ne pokaze emocije vec muskarac.Nije tesko.To sto su zene postale jace i samostalnije ne znaci da one ne zele vise da budu zene,da ne zele da nekad budu krhke,slabe,i da ne zele jakog muskarca kraj sebe.A izvini ja ne dobijam dojam jakog muskarca ako stalno kukaju kako ne umeju da izadju na kraj sa zenama.Nismo lake za baratanje priznajem i jednostavno nam je uvek potrebno dokazivanje i osecanja i jos mnogih stvari,ne kazem da mi ne treba malo da se korigujemo,ali cinjenica je da ste vi zestoko pali na testu koji se zove seksualna revolucija.
Hm i neznam sta da odgovorim coveku koji se pali na zapad,new age i to.Joj bila bi to duga rasprava.Dakle scharfschuetze malogradjanin je onaj koji za zensku osobu kaze da je idiot,pravi gospodin se i prema kurvi odnosi kao gospodin.A posto tako poznajes psihologiju trebao bi da si upucen,na relaciju majka-sin.Vidim da tebe zesce pogadja.