- Poruka
- 13.303
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li ti misliš da oni koji nisu članovi SPC nemogu da ga upoznaju lično?da ga upoznas licno..![]()
naravno da sve treba ispitivati.Potrebno je procitati jos sto sta, sve ako treba,sve ispitati.
Ali blago onima koji nisu imali znanja i poverovase u Hrista.
Koji se ispunise Duhom Svetim samom verom.
Da li ti misliš da oni koji nisu članovi SPC nemogu da ga upoznaju lično?
naravno da sve treba ispitivati.
pitala sam villaretMogu, naravno.na sudu.
I ako su ostalih pravoslavnih veroispovesti.
što reče Angel kako jedan čovek može biti sekta?Pa ispituj.
Budi kriticna,vidi gde si pogresila.begaj iz sekte.
pitala sam villaret
što reče Angel kako jedan čovek može biti sekta?
Da li ti misliš da oni koji nisu članovi SPC nemogu da ga upoznaju lično?
Jedan čovek može biti jeretik,a jeretici ne nasleđuju carstvo Božije.što reče Angel kako jedan čovek može biti sekta?
jeretik je svaki onaj koji je odstupio od Božije rečiJedan čovek može biti jeretik,a jeretici ne nasleđuju carstvo Božije.
ocekivala sam da me pitas gde mogu da ga upoznam a ti sama sebi postavila to pitanje i na to pitanje dala tacan odgovor..Hristos Bogocovek je medju svojima..dakle u srpskoj pravoslavnoj crkvi.. i sveto predanje i sveta rec bozija![]()
Nije. To je bezbožnik.jeretik je svaki onaj koji je odstupio od Božije reči
Ti si bila u prilici, zar ne?Znači oni koji u životu nikada nisu bili u prilici da postanu članovi SPC su otpisani?
zašto volite da odgovarate na pitanja koja vam nisu postavljena,gde vam je hrišćansko strpljenje?Ti si bila u prilici, zar ne?
Znači oni koji u životu nikada nisu bili u prilici da postanu članovi SPC su otpisani?
zaboravio si na čoveka na pustom ostrvuZasto Spc, ima raznih pravoslavnih crkvi?
A zar nisi bila u prilici, zar ti ne svedocimo raznim dokazima, zar ne vidis da su ostale religije osnovali ljudi, zar ne vidis da je papstvo u jeresi ???
zaboravio si na čoveka na pustom ostrvu
i ptanje je bilo za villaret
Znači oni koji u životu nikada nisu bili u prilici da postanu članovi SPC su otpisani?
Da, jedni drugima, a ne popovima.Kako ne kaže kada kaže "ispovedajte grehe jedni drugima"?
Sveštenici, odnosno, kako ti pogrdno kažeš "popovi", imaju vlast da odreše od greha - Jovan 20,23. Којима опростите грехе, опростиће им се; и којима задржите, задржаће се.
Šta da radim, ne volim da živim u snovima, već u realnosti.To sto ti smatras da svestenici nisu moralni itd to je tvoje subjektvno misljenje,i ne menja ono sto je bilo i sto je sada.
Zbog ovoga ateisti i ne žele da veruju u Boga, zbog vaše interpretacije koja je usmerena da ljudi beže od Boga. To je kao da će roditelj kazniti svoje dete jer dete ne veruje u njega, a sa druge strane dete je sjajan primer kulturnog ponašanja, primer ostaloj deci. Pa kakav je onda taj roditelj? Taj roditelj je sve, samo ne po Božjem obličju.Ja se slazem da ima ateista koji zive moralno,ali nece dobro proci jer nemaju veru i na sve nacine osporavaju Boga, cak i vredjaju.
I ne shvatam kako takvi mogu u Carstvo Bozije.
Opet ponavljam nije moje da sudim, ali na osnovu pisma svako ko huli na Boga i na Duha Svetoga nece zasigurno uci u pocinak Boziji.
Sta da se radi, ali nisu svi takvi, svuda ima kukolja, a i sam znas da ce se bezakonje pri kraju umnoziti, a Sin Boziji hoce li naci veru na zemlji.?Servant of God;22065163]Šta da radim, ne volim da živim u snovima, već u realnosti.
Nisu u stanju da dignu glas protiv pederluka koje im je ispred nosa, a kamoli šta drugo.
Zbog ovoga ateisti i ne žele da veruju u Boga, zbog vaše interpretacije koja je usmerena da ljudi beže od Boga. To je kao da će roditelj kazniti svoje dete jer dete ne veruje u njega, a sa druge strane dete je sjajan primer kulturnog ponašanja, primer ostaloj deci. Pa kakav je onda taj roditelj? Taj roditelj je sve, samo ne po Božjem obličju.
Ti si taj koji kažeš da ateisti vređaju Boga. Ja govorim o onoima koji su moralni, moralnoj osobi nije u karakteru vređanje i omalovažavanje nečijeg verovanja.
Takvi mogu u Carstvo Božje jer su osposobljeni da žive u njemu. A šta ćemo sa onima koji su neosposobljeni?
Videli smo da je Sveto Pismo jasno po ovom pitanju.
Šta reći za Isusa? Koliko je samo on crtao, i crtao, i dan danas crta... a niko Ga ne vidi?ne znam u cemu je fazon..da li se prave ludi ili su tolko tupavi...da je ovo drugo ja bi im lepo crtala ko maloj deci da razumeju..al necu..mozda su ovde na krstarici samo soferi...![]()
Šta reći za Isusa? Koliko je samo on crtao, i crtao, i dan danas crta... a niko Ga ne vidi?
"U to vreme reče Isus svojim učenicima: „Nemojte misliti da sam došao da ukinem Zakon, već da ga ispunim. Zaista vam kažem da dok su nebesa i zemlja, slovo jedno ni tačka jedna neće se ukinuti iz Zakona ili Proročkih knjiga dok se sve ne ispuni. I ko prestupi i najmanju reč iz tih zapovesti i tako nauči druge, ništavnim će se zvati u carstvu nebeskom. A ko ispuni i pouči, velikim će se zvati u carstvu nebeskom." (Matej 5;17-19)
Slovo jedno, slovo jedno malo....tačka jedna, tačkica mala... Šta je ovo no' crtanje u pravom smislu te reči...