- Poruka
- 76.809
Pa jeste ..al on ne gresi ..dokazao je svoju vernost jednom i nemora vise![]()
a kako to da postoji bezgresan covek zar nije nasledio greh od majke marije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jeste ..al on ne gresi ..dokazao je svoju vernost jednom i nemora vise![]()
a kako to da postoji bezgresan covek zar nije nasledio greh od majke marije?
Nije nasledio nista jer je seme od Boga bilo u njoj ..nije ljudsko![]()
Ona je samo posluzila svrsi ..da se rodi na svet![]()
Zato što su prihvatili paganska učenja o zagrobnom životu.Bog nije rekao ni jednom svom proroku ili nekom coveku ..nikada da ce biti kaznjen tako sto ce Goreti u Paklu ..ako je to nesto normalno kao sto Crkvena religija propoveda ???![]()
Tek nakon Isusa, su neki noob-ovi izvrnuli znacenje Pakao = Grob u vecne muke![]()
Jel su bili nepismeni ili gloopi mozda da nisu ukapirali na sta Isus misli .....sta vi mislite m ?![]()
Zato što su prihvatili paganska učenja o zagrobnom životu.
Na šta ti misliš kada kažeš "raj",na zagrobni ili večni život?pocinjes da me cudis
a raj nije zagrobni zivot?
jel to znaci da nije blagoslovena medju zenama koja rodi sina bozijeg?
Toliko lupaš da sam demoralisana da se uključim u diskusiju.
Isus Hristos je rođen kao potpuni Bog i potpuni čovek, u tom smislu, on bi svakako umro i da nije razapet, dakle je "nasledio" smrtnost a to je jedina posledica praroditeljskog greha koja se prenosi od Adama do danas. Kao što je Njegova majka Marija umrla, iako nikada nije počinila voljni greh.
I ti sada lupash a ne poznajes Bibliju dobro![]()
Prvo ... Bog se nikada nije rodio kroz nekog coveka .jer je to nemoguce ....zar Bog moze stati u jedno telesno bice ??![]()
Bog je poslao svog sina Isusa ..koji je andjeo po stvorenju![]()
Boga niko ne moze ubiti niti da umre ..nad njim smrt nema vlasti![]()
Svog sina je zato poslao da obavi zadatak ...da spasi ljude od grehova![]()
Dakle Isus je Sin Boziji ...NE neki Bog !![]()
Svako ko ne prizna Isusa kao takvog je Antihrist ...![]()
Na šta ti misliš kada kažeš "raj",na zagrobni ili večni život?
e ta blagoslovena, sta je rodila, boga ili coveka, s obzirom da je bog oplodio?Jeste blagoslovena i najveca je ..ali ne treba da joj se klanjamo kao Bogu![]()
ja Bibliju citam nekih 15 god ..i znam o cemu pricam veruj mi
![]()
Tebi je neko napunio glavicu ..gloopostima i ubedio zesce![]()
Ne bi da ulazim dublje u raspravu i dokazem ti ....![]()
JA razgovam o Cistoj Religiji ..ona koja potice od Boga ne od ljudi i njihovih ideja![]()
Nije fora lepo sam te pitala zato što ne znam odgovor na to pitanje.Sveto pismo govori o večnom životu i uništenju za večnost e sad kako ljudi u to uklope raj i pakao ja stvarno ne znam,zato i pitam.ne trebaju mi te jeftine fore crnogdjavolka, reci mi da li je raj zagrobni zivot?
Nije fora lepo sam te pitala zato što ne znam odgovor na to pitanje.Sveto pismo govori o večnom životu i uništenju za večnost e sad kako ljudi u to uklope raj i pakao ja stvarno ne znam,zato i pitam.
Sveto pismo kaže da se nakon smrti duša ili duh vraća Bogu i kod Njega je sve do vaskrsnuća i do tad ničega nije svesna.Zato sto, Jestira, dusa postoji i s njom nesto posle smrti mora da se desi:![]()
Ovo nije Biblijsko učenje.- Ako je bio los ide u pakao, tacnije iz zivotnog pakla prelazi u duhovni "na nebesima", "gore".
Sveto pismo kaže da se nakon smrti duša ili duh vraća Bogu i kod Njega je sve do vaskrsnuća i do tad ničega nije svesna.
Ovo nije Biblijsko učenje.
u Bibliji se spominje šeol kao mesto gde odlaze duše umrlih(i jednih i drugih)pod 1) Da, dusa "spava" ali negde mora da ide, sve do konacnog uskrsnuca ili unistenja, tu Biblija nije najjasnija a s obzirom na Jovanovo Otkrovenje o jednom krajnjem uskrsnucu (Raju) i unistenju onih nepokajanih.
pravoslavci treba da se zapitaju da li i koliko su zastranili sledeći ta predanja,Biblija je veoma jasna po tom pitanju, na dva mesta se spominje kako će proći onaj koji oduzme ili doda nešto onome što je u njoj zapisano2) , uostalom, Pravoslavlje cini i sveto Predanje (vizije i poruke) Svetih koji su tako nesto doziveli i preneli nam.
takva iskustva i knjige treba da zaobilaziš u širokom luku,jer kako možeš da znaš ko ih je nadahnuo da pišu to što pišu.Da ne pisem o savremenim iskustvima ljudi i knjigama tipa "Zivot posle zivota" - svi oni su ugledali svetlost na kraju tunela a posle otisli u Raj ili pakao (dok su bili u klinickoj smrti).
u Bibliji se spominje šeol kao mesto gde odlaze duše umrlih(i jednih i drugih)
pravoslavci treba da se zapitaju da li i koliko su zastranili sledeći ta predanja,Biblija je veoma jasna po tom pitanju, na dva mesta se spominje kako će proći onaj koji oduzme ili doda nešto onome što je u njoj zapisano
takva iskustva i knjige treba da zaobilaziš u širokom luku,jer kako možeš da znaš ko ih je nadahnuo da pišu to što pišu.