- Poruka
- 36.702
Izvini,jel se ovo meni priviđa?
Pa umreće telesno.
Pa i meni se ne prividja :
17 Ali s drveta od znanja dobra i zla, s njega ne jedi; jer u koji dan okusiš s njega, umrijećeš.
1 Moj. 3:3
Ne pominje vecne muke jel tako ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvini,jel se ovo meni priviđa?
Pa umreće telesno.

17 Ali s drveta od znanja dobra i zla, s njega ne jedi; jer u koji dan okusiš s njega, umrijećeš.
Ne pominje vecne muke jel tako ?![]()
Pa jeste plata Smrt ...ali nije Vecno mucenje...to je ideja Sotone, ne Boga
![]()
Sudice, ali kao sto ce biti novo nebo i nova zemlja, tako ce biti i novo mesto gde cemo da se smestimo posle suda.
Nece valjda Bog da da da ti gledas kako se ja mucim pored tebe?

Naveo si jedan stih i šta? A oni ostali koji govore o večnim mukama ništa?

Ne pominje vecne muke jel tako ?![]()
Novo nebo je Nova Vladavina a Nova Zemlja je Novo Covecanstvo = Pravedno i po Bozijoj volji![]()
Nema vecnih muka ...to nije ideja Bozija![]()
Kroz ceo Stari Zavet se ne pominju vecne muke kao kazna ..nego smrt![]()
pa jesu li umrli ili spavaju?

Umrli su ..ali u Bozijim ocima spavaju ..jer Bog moze da ih ponovo ozivi ... Nakon Vaskrsenja ko bude osudjen na smrt ..vise nece oziveti nikada ..i to je to Jezero = Konacna smrt neke osobe![]()
i sad ko je osudjen na vecno unistenje bog ga probudi da mu saopsti da ga nece vise biti iako je umro tj spavao.
jesi li ti siguran u ovu logiku?
i sad ko je osudjen na vecno unistenje bog ga probudi da mu saopsti da ga nece vise biti iako je umro tj spavao.
jesi li ti siguran u ovu logiku?

Pa svako ce imat priliku za posteno sudjenje ..jer je Bog pravedan i ne radi iza ledja podmuklo ..nego ima svakome da saopsti zasto je kaznjen i![]()
Da siguran sam jer tako i pise da ce biti![]()
Pa lakse je tako, jer zasto da slusamo isusa, bolje da mi sami smislimo sta nas ceka, pa da verujemo u to.

znaci ovako, ti umres tj zaspis, onda te jehova probudi, kaze ti:
slusaj andjelko svakakve nerazumne stvari si pisao po forumima, iskrivljavao si moju poruku i i klik palcem i srednjim prstom tebe vise nemaaaa
tako li nekako?

sta njih briga za isusa kada je on samo mali boziji sin koji nije ustvari bog vec andjeo kojem i apostoli mogu suditi tj vezivati i razvezivati![]()

Tako nesto ..samo ozbiljnije puno![]()

Isus nije veci od Boga ..sve sto jeste i sto ima Bog mu je pruzio![]()
I isus je podlozan Bogu ..nije samovoljan![]()

znaci i njemu ce se suditi?
znaci i njemu ce se suditi?
Aha ..sudice mu Sotona![]()
Daj ne pitaj glooposti![]()
Isus nebi bio to sto jeste da je gresan ili da mu treba sudjenje![]()
I isus je podlozan Bogu ..nije samovoljan
ovo su tvoje reci ako je podlozan bogu, podlozan je i sudu, sem ako nije sam bog