Zasto ....?

Sudice, ali kao sto ce biti novo nebo i nova zemlja, tako ce biti i novo mesto gde cemo da se smestimo posle suda.
Nece valjda Bog da da da ti gledas kako se ja mucim pored tebe?

Novo nebo je Nova Vladavina a Nova Zemlja je Novo Covecanstvo = Pravedno i po Bozijoj volji :)

Nema vecnih muka ...to nije ideja Bozija :manikir:

Kroz ceo Stari Zavet se ne pominju vecne muke kao kazna ..nego smrt :)

Novo nebo je Nova Vladavina a Nova Zemlja je Novo Covecanstvo = Pravedno i po Bozijoj volji :)

Nema vecnih muka ...to nije ideja Bozija :manikir:

Kroz ceo Stari Zavet se ne pominju vecne muke kao kazna ..nego smrt :)

Pa naravno da se ne pominju svuda, jer su do Hrista svi bili osudjeni na smrt, odnosno odlucenje od lica Bozijega, tek na Isus otkriva sta ce biti, a apostoli nastavljaju, a ostalima se otkriva jos vise.

pa jesu li umrli ili spavaju?

Umrli su ..ali u Bozijim ocima spavaju ..jer Bog moze da ih ponovo ozivi ... Nakon Vaskrsenja ko bude osudjen na smrt ..vise nece oziveti nikada ..i to je to Jezero = Konacna smrt neke osobe ;)

Seti se da ce i Sotona i Demoni biti baceni u to isto jezero ..a kako duhovna bica mogu izgoreti ili da im to jezero naudi ??

Zato je simbolicno i predstavlja konacnu smrt :)

Poslednja izmena:
Umrli su ..ali u Bozijim ocima spavaju ..jer Bog moze da ih ponovo ozivi ... Nakon Vaskrsenja ko bude osudjen na smrt ..vise nece oziveti nikada ..i to je to Jezero = Konacna smrt neke osobe ;)

i sad ko je osudjen na vecno unistenje bog ga probudi da mu saopsti da ga nece vise biti iako je umro tj spavao.
jesi li ti siguran u ovu logiku?

i sad ko je osudjen na vecno unistenje bog ga probudi da mu saopsti da ga nece vise biti iako je umro tj spavao.
jesi li ti siguran u ovu logiku?

Pa svako ce imat priliku za posteno sudjenje ..jer je Bog pravedan i ne radi iza ledja podmuklo ..nego ima svakome da saopsti zasto je kaznjen i :)

Da siguran sam jer tako i pise da ce biti :)

Pa svako ce imat priliku za posteno sudjenje ..jer je Bog pravedan i ne radi iza ledja podmuklo ..nego ima svakome da saopsti zasto je kaznjen i :)

Da siguran sam jer tako i pise da ce biti :)

znaci ovako, ti umres tj zaspis, onda te jehova probudi, kaze ti:
slusaj andjelko svakakve nerazumne stvari si pisao po forumima, iskrivljavao si moju poruku i i klik palcem i srednjim prstom tebe vise nemaaaa
tako li nekako?

znaci ovako, ti umres tj zaspis, onda te jehova probudi, kaze ti:
slusaj andjelko svakakve nerazumne stvari si pisao po forumima, iskrivljavao si moju poruku i i klik palcem i srednjim prstom tebe vise nemaaaa
tako li nekako?

Tako nesto ..samo ozbiljnije puno :mrgreen:

Cela zemlja bice jedna velika sudnica i svako ce doci pred Boga da mu sudi i saopsti svoja dela i zasto ga kaznjava ...ili zasto ga pusta da prezivi :)

Zavisi od tvojih dela koje si cinio za zivota :)

Back