Zasto ....?

i vi ovde vidite razlog za naknadno dopunjavanje Biblije.Neverovatno:eek:

Откр22.18. Сведочим свакоме који чује речи пророштва ове књиге: Ако ко дометне овоме, Бог ће наметнути на њега зла написана у овој књизи,

Pa u cemu je onda svrha Sudnjeg dana (Mat. 25,31) ako ne postoji Raj i Pakao (vecno spasenje ili unistenje)?

Spominje se - jer kaze "i bice placa i skrguta zuba"....naime niko ne skrguce zubima u reali, nego je jasno da se radi o paklu.
biće škrgut i plač kada bude uništenje za večnost ali nigde ne piše da će biti večni pakao u kojem će se neki večno pržiti

Za sve ostalo - jel' ti to mene teras da se odreknem pravoslavlja?
ni našta ja tebe ne teram

Ne budi smesna i ne gubi vreme.
Zašto misliš da je proučavanje Svetog pisma gubljenje vremena?

biće škrgut i plač kada bude uništenje za večnost ali nigde ne piše da će biti večni pakao u kojem će se neki večno pržiti
postoji večni život i večno uništenje a ne zagrobni život i večne muke
Matej 25,46. И ови ће отићи у муку вечну, а праведници у живот вечни.
Otkrivenje 20,10. И ђаво који их вараше би бачен у језеро огњено и сумпорито, где је звер и лажни пророк; и биће мучени дан и ноћ ва век века.

hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha, vecno unistenje,kakav izraz>?>/?//?

A sta je nevecno unistenje?
Možeš da se rugaš koliko hoćeš ali uništenje za večnost,znači jednom će biti uništeni(stim što će svako dobiti po zaslugama svojim)i neće ih više biti a ne da će se večno roštiljati kako to neki propovedaju

Možeš da se rugaš koliko hoćeš ali uništenje za večnost,znači jednom će biti uništeni(stim što će svako dobiti po zaslugama svojim)i neće ih više biti a ne da će se večno roštiljati kako to neki propovedaju

Oni ce se "rostiljati" a kad bude drugi Hristov dolazak, bice opet pozvani na pokajanje - ko ne poveruje ni tad, bice , da , jednom zauvek vecno unisten.

Evo ja sam objasnila, ima u tome istine, jer to pise u Otkrovenju, jedino sto neki ne veruju da ce pre toga biti pakla:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/559630-Zasto?p=21992759&viewfull=1#post21992759

Pa ima ga, jer nisu svi izasli iz ada ,po silasku Hristovom, oma i onih kojima se Bog zakle da nece uci u pocinak njegov.
A ima i onih koji svakodnevno umiru nepokajani,.
E sada ne mora znaciti bukvalno da ce se rostiljati,ali zasigurno tamo dole nije bas prijatno, pogotovo kada si otudjen od lica Bozijega i kada znas sta si mogao uciniti.

I sta sada cekamo, da dobijes viziju kao teta Elena,pa da se smilujes da nam objavis ovde?
Ili citas one njene 2000 vizija, koje ni svi proroci zajedno nisu imali:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

EGW%20Library.JPG

Citas, ali po dirigentskoj palici Js ili neke druge sekte,koju su ljudi osnovali.
Citam i ja,i koliko si spora u odgovorima, jasno mi je da nemas u mozgu predstavu o svetom pismu.
trenutno imam problem sa internetom,spor je i izbacuje mi duple odgovore
ako ga već čitaš zašto ga ne proučavaš ozbiljno i ne razmišljaš svojom glavom?

Back