gost 306236
Aktivan član
- Poruka
- 1.734
Čega, Stohama, Bratstva ili Stvola?
Ajde, možeš ti to. Nije sramota priznati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čega, Stohama, Bratstva ili Stvola?
To o jevrejskoj zaveri je budalaština psihički poremećenih osoba koje pate od verovanja u teorije zavere.
Ja sam psiholog po struci, možemo da razgovaramo o tome, da vidimo gde leži koren tvojih i emanuilovih deluzija. Neću ni da vam naplatim termine, forumaši smo.
Peške. Tramvajem. Autobusom.
Ako je mogao blaženopočivši Patrijarh Pavle, zašto ne mogu oni?
Šta je? Na ovo nema odgovora?
A sta, da se u 21 veku voze u ceze?ili karuce?
sta fali fici? jel' se kotrlja? kotrlja se. da im ne bi spala kruna sa glave? Nije, imaju šofere.Video ja lično ispred Patrijaršije.
Spin,spin...a što se uopšte voze u limuzinama dok narod jedva sastavlja kraj s krajem?
pa mogu da se vozi u fici nprsta fali fici? jel' se kotrlja? kotrlja se. da im ne bi spala kruna sa glave?
dakle oni polazu na udobnost a propovedaju skromnost? pa sto nisu skromni?
Stoga bi bilo logičnije da voze Ladu Nivu koja može da stigne svuda.
ne mogu da stanu u ficu![]()

tu je jugo moze dugo.
pa da ko ce se potrpati sa soferima i gorilama u ficu![]()
a bas bi voleo da znas kako se vozim?eto vidis kako ti kapiras kad hoces
al muka je to sto nisi zavrsila pravu skolu pa moras GSP-om da budes izmedju![]()
Kada kažeš "dele zakon" na šta konkretno misliš?Sta rade sto ne valja, dele zako kao ti?
Njihova stvar sto nisu sacekali mesiju,
Ali gledaj stanje kako je bilo, po zakonu i kako su o njemu razmisljali.
Dakle nisu delikli zakon, a vi sektasi ga delite.
Ceo zakon se tiče moralnih pitanja. Ne važe samo one uredbe koje se izvršavaju u teokratskoj državi(jer takva država trenutno ne postoji), ali sve ono na indiviualnom nivou važi, a to je uslov da budemo spašeni.Ne važi sav. Važi ono što se tiče moralnih pitanja, ali opet kroz ljubav a ne legalistički.
Nered je nastupio jer je Bog to dopustio, a da bi to dopustio morao je da zadovolji zakon - "plata za greh je mrt".Red u Univerzumu je postojao pre greha. Sa grehom je nastupio nered. To nikakve veze sa zakonom.
Ti si to nabubao na-pamet, a šta Biblija uči je za tebe manje bitna stvar.Isus nije pogubljen da bi zadovoljio zakon ili Boga nego da bi pobedio smrt, razvalio vrata ada i otvorio vrata raja za nas.
Xexexe...e blago tebi... da, da, opomena, dobro te je Sotona ubedio, "nećete vi umreti, laže Bog"...To nije zakon. Zakon (Tora) je onaj koji je dat preko Mojsija. Ovo gore možemo nazvati opomenom.
Današnji Izrael su hrišćani jer smo mi Avramovo potomstvo po obećanju.
Ja ne pljujem po Pravoslavlju, već obelodanjujem lažno nazovi "pravoslavlje" koje ti ovde reklamiraš.To je ono što ti radiš kada pljuješ po pravoslavlju.
Kakav kontra argument.To nisu njihove privatne limuzine. A zašto jevreji kontrolišu čitav bankarski sistem dok neki nemaju hleba da jedu?
E ovo je već dezinformacija.To su činjenice koje možeš da proveriš. Kvazijevreji kontrolišu i mafiju. Znaš ko je vođa ruske mafije?
Ne znam šta ti znači to "na individualnom nivou". Iz NZ-a je sasvim jasno da osim Dekaloga i još nekih odredbi, nismo u obavezi da se ostalog pridržavamo.Ceo zakon se tiče moralnih pitanja. Ne važe samo one uredbe koje se izvršavaju u teokratskoj državi(jer takva država trenutno ne postoji), ali sve ono na indiviualnom nivou važi, a to je uslov da budemo spašeni.
Ti si nabubao napamet ovu rečenicu - "a da bi to dopustio morao je da zadovolji zakon - "plata za greh je smrt",iako nema mnogo veze sa Biblijom.Ti si to nabubao na-pamet, a šta Biblija uči je za tebe manje bitna stvar.
Nije čitav. Kakve veze ima klanje jagnjadi ili kađenje sa moralom?Zakon (Tora) je moralni zakon,
Blago tebi za tu Miki Maus teologiju. Nije ni čudo što je sve više ateista. Kada čuju vas sektaše kakve stvari promovišete, pa i ja bih postao ateista.Isus je stradao samo iz jednog jedinog razloga, da bi zadovoljio Univerzalni zakon koji za svako stvorenje važi, a to je da je plata za greh smrt.
Pokaži pravo lice neozbiljnosti...da svi vide.
Da, verovatno se vaši popovi redovno čuju sa Avramom, imate tih što pričaju sa mrtvima, pa verovatno stižu informacije iz prve ruke.
I nije bilo potrebe da ja i ti ulazimo u raspravu, dovoljno je da mi kažeš "odbacujem Sveto Pismo i ono što ono kaže" i ja te ne bih dirao.
I ja ovde obelodanjujem lažno jevrejstvo i sektaški adventizam koji ovde reklamiraš.Ja ne pljujem po Pravoslavlju, već obelodanjujem lažno nazovi "pravoslavlje" koje ti ovde reklamiraš.
Pa i ja kažem da su današnji "jevreji" otpad, a da su pravi Jevreji (novi Izrael) - pravoslavni hrišćani.Kakav kontra argument.![]()
Koga ti koji kontrolišu bankarske sisteme predstavljaju ili promovišu? Pa predstavljaju ili jezuite, ili masone, ili nekog trećeg, iliti samog Sotonu. A promovišu nemoral i destrukciju. Pa ko hoće da im se priključi nek izvoli.
samo vas posmatrama gde nam je jestira, povukla se u svoju keliju?

...i jedini pravi Eskimi su pravoslavni Eskimi.... sve ostalo je sekta i jeres.Pa i ja kažem da su današnji "jevreji" otpad, a da su pravi Jevreji (novi Izrael) - pravoslavni hrišćani.

...i jedini pravi Eskimi su pravoslavni Eskimi.... sve ostalo je sekta i jeres.![]()
...i jedini pravi Eskimi su pravoslavni Eskimi.... sve ostalo je sekta i jeres.![]()

i jedini pravi ateisti su pravoslavni ateisti![]()