Zla Beba
Elita
- Poruka
- 15.708
Ne ljutim se, nije taj Đetić imao tu sreću na mene da nabasaDobro nemoj se ljutiš. Ima bogu fala. Samo pameti nema
Ima jedan Djetić zavrsio sa zenom u Banja luci pa rekoh da nijesu to oni...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne ljutim se, nije taj Đetić imao tu sreću na mene da nabasaDobro nemoj se ljutiš. Ima bogu fala. Samo pameti nema
Ima jedan Djetić zavrsio sa zenom u Banja luci pa rekoh da nijesu to oni...
ako može men toNe ljutim se, nije taj Đetić imao tu sreću na mene da nabasa![]()
Zato što te žene nemaju preča posla.Ne dozvoljavaju ekstremno zgodnim muskarcima da imaju jako ali jako retko neku sa strane?
Znaci zena izgleda super, ali on jos bolje i sad on npr. u 15 godina braka bi mozda malo sa njih par, znaci nije nista trajno. Npr u tih 15 godina da ima tri devojke, ali sa kojim skoro da ne mora nista da bude, nego samo malo koketiraju smeskaju se jedno drugome itd. E sad zasto zenama i to smeta, zasto kontrolisu takve stvari. Opet napominjem ne mora da dodje do seksa.
Što bi ti rekla na ženu koja nakon 10 godina braka i još dvi tri godine veze razmišlja o razvodu jer je saznala da joj je muž krenuo par puta neku radodajku prije braka kad im je veza bila privremeno zahladila?Naravno. Uopšte nije isto kada partner ponekad se kresne sa nekom ženom tipa jednom ili par puta mesečno, a tu je za tebe sve vreme, i kad se neko stalno viđa sa nekom drugom, tipa par puta nedeljno ne mogu a da se ne dohvate. Ovaj prvi slučaj ne mora ni da se prijavi (tako bi bilo sa mnom) a ovaj drugi će svaka žena osetiti i osećaće se kao *****. Msm to onda nije neka veza, više je u vezi sa tom drugom.
uf...Što bi ti rekla na ženu koja nakon 10 godina braka i još dvi tri godine veze razmišlja o razvodu jer je saznala da joj je muž krenuo par puta neku radodajku prije braka kad im je veza bila privremeno zahladila?
Da, on joj je jedini, ali opet ne kužim kako može i pomisliti odbaciti sve.uf...
nema baš iskustva sa muškarcima. živi u bajci.![]()
Ne znam šta da ti kažem. to i jeste problem kada nema neko iskustva. tu bolest žene preleže u 20tim godinama. jednostavno shvatiš kako ljudi funkcionišu.Da, on joj je jedini, ali opet ne kužim kako može i pomisliti odbaciti sve.
Ista si ko mojaKoja sam sramota od žene, ne dam mužu da ima devojke![]()
Prosto mi je te je žao, al eto, nedokazane smoIsta si ko mojazato se krij,izmisljaj,lazi
![]()
I trebaProsto mi je te je žao, al eto, nedokazane smo![]()
Ma ima leka i za takve, izmorim ga, pa mu ne padne napamet da mrdaI trebane znas ti moje muke
ko zna sta I tvoj Covek dozivi sve
....
Blago njemuMa ima leka i za takve, izmorim ga, pa mu ne padne napamet da mrda![]()
Tvoja izgleda bolje od tebe recimo.Ne dozvoljavaju ekstremno zgodnim muskarcima da imaju jako ali jako retko neku sa strane?
Znaci zena izgleda super, ali on jos bolje i sad on npr. u 15 godina braka bi mozda malo sa njih par, znaci nije nista trajno. Npr u tih 15 godina da ima tri devojke, ali sa kojim skoro da ne mora nista da bude, nego samo malo koketiraju smeskaju se jedno drugome itd. E sad zasto zenama i to smeta, zasto kontrolisu takve stvari. Opet napominjem ne mora da dodje do seksa.
A jel...Ali tema je zašto žene... Pa to je negde u prirodi. Kad želiš da staviš njegov K u usta i onda pomisliš da je redovno u nečijoj P, sloši ti se i izgubiš interes.
Ne dozvoljavaju ni muskarci, ženama cak i vise.Ne dozvoljavaju ekstremno zgodnim muskarcima da imaju jako ali jako retko neku sa strane?