zasto zene trpe ponizenje u krevetu?

Znaci li to da ako je voli bas , bas.. nece da joj lize ili da joj da da mu u pushi ?
ili obrnuto..Ona ako ga voli bas bas, nece dozvoliti oral ni anal ..nista od navedenog..?

To sto si navela nije ponizenje :)

Ponizavanje je fisting, bicevanje ili mokrenje ili tretiranje kao prema zivotinji ili robu ili neko SM mucenje i sl. :aha:

Iz ljubavi se lize i pussi <3 ili zato sto oboje to vole i prija im .... :lol:

Znaci li to da ako je voli bas , bas.. nece da joj lize ili da joj da da mu u pushi ?
ili obrnuto..Ona ako ga voli bas bas, nece dozvoliti oral ni anal ..nista od navedenog..?

Žena koja voli će naravno sve to dozvoliti ali mene interesuje kako to funkcioniše kod muškaraca..imam blagi utisak da oni to drugačije doživljavaju..

Setila sam se svog bivšeg iskreno, koji mi je jednom prilikom rekao...ja "to" tebi nikad ne bih mogao da uradim jer te volim...

Žena koja voli će naravno sve to dozvoliti ali mene interesuje kako to funkcioniše kod muškaraca..imam blagi utisak da oni to drugačije doživljavaju..

Setila sam se svog bivšeg iskreno, koji mi je jednom prilikom rekao...ja "to" tebi nikad ne bih mogao da uradim jer te volim...

Za prave muskarce nije ponizenje da lizu )( :rumenko: :lol: ili da prime BJ od nje :rumenka: :) I jako su srecni zbog toga :mrgreen:

Vidi ti nju iskusnu.

Ko kaze da zena nece sve to dati i ako se nenvoli?! Daju zene i pitaju za jos kad ih tretiras kao objekat. Muskarac se zezne kada se zaljubi, tada zena pocne da gospodari njime. Ovako, anal, oral, sve ce dati muskarcu.

Mislim da muskarci neretko upadaju u trip dama / hurva, jednostavno ukorenjeno je tu negde u nasem drustvu, "dobre i postene" zene, koje porumene na pomen reci penis, i "hurve" koje svojom pojavom, ponasanjem seksualno provociraju.
Jednostavno, ne budi u muskarcima ista osecanja neka starleta i neka umetnica koja svira klavir, jednostavno ova druga ne odise tom seksualnom energijom, ne provocira, ali ne mora da znaci da je neka cvecka.

A u praksi, stvari su poprilicno drugacije. Muskarci obicno zele damu van kreveta i hurvu u krevetu, a i mislim da zene zele da ih muskarci tako tretiraju i postuju kao dame van kreveta, a u krevetu druga prica :zper:.
Mislim da ljubav i seks, tj. hebacina u ovom slucaju, mogu da budu medjusobno povezani, i sigurno je da ima i grubog i perverznog seksa koji je ispunjen emocijama.

khm...ja ne znam kakva sam...:lol:

..ali zanimljivo je to da vi muški nikad ne bi priznali da ljubav ipak tu malo odmaže, stavlja neke okove, granice...verovatno grešim ali eto, neko mora i da greši...

Treba uzeti u obzir da postoji "decija" platonska ljubav, koja je prilicno jaka ali nesexualna, a posotji "odrasla" sexualna ljubav, veoma pozudna gde muskarci uzivaju u svakom ljubavnom obliku sa svojom najmilijom.

..a ja bih postavila jedno ozbiljno pitanje muškima...da li ženi koju volite ali ono, zaista je volite, možete da radite to sve ovako i onako
ko na filmu i da li intenzitet osećanja prema njoj ostaje isti i da li ljubav, ukoliko postoji, tu ipak malo lupa lončiće?

Da, ali samo ono na šta ona pristane.
Možda je najveća "usluga" od muškarca lizing.

Teško da ih to loži, još manje ispunjava..

Za ženu koja se oseća voljeno od muškarca sa kojim je, to verujem nije poniženje već neko uzajamno kapiranje, igra a za ženu koja ne oseća
da je voljena a to dozvoljava..ne znam..
..možda pokušava da bude voljena?..ali na pogrešan način, rekla bih...

Zašto je teško da nekoga to loži i ispunjava? Pa ja znam jednu koja voli da pruža oral više nego bilo šta, njoj je to i predigra i vrhunac, seks dođe samo kao nastavak, a ne mora ni to nužno, prosto joj daj falus i ona srećna, samim tim joj je i vrhunski da je na kraju umažeš po faci... Sto ljudi - sto ćudi. :) Ali verovatno da ima i tih koje pokušavaju da budu voljene, ima i toga dosta. :) A kao što rekoh, ima i onih koje jednostavno izvlače korist, pa im možeš raditi šta god... Ima svega. :)

- - - - - - - - - -

To je glupost, budimo realni... Ali se tu javlja drugi problem, problem toga što žene često drame za neke sitne stvari, i onda dosta muškaraca ima taj trip da je ne izgubi ako joj uradi ovo, ono, ako predloži ovo i ono, da li će ispasti neki manijak, ludak, da li će dobiti pozitivan odgovor... Zato to ide "ne mogu jer te volim"... Ali to nema veze sa osećanjima sa te strane, nego je to sve iz glave "bolje da ćutim nego da imam dramu"... :)

Dama je sve objasnila :ok:
E sada ima jedna druga strana ... Muskarci su ti koji nisu spremni da se eksperimentise na njihovim telima jer smatraju da su neke radnje ponizavajuce tako da o njihovom vrednosnom sistemu odgovor se sam namece.
ne znam dal postoji par koji prica o tome posebno na pocetku sta ne/voli i sta je probao,a necemo verovati u bajke da se pronadju dvoje koji se precutno poklope i polegaju potaman da ne dodje u pitanje ko vise koci-vuce ka experimentu

Isto tako ima gomila muskaraca i zena koji sto se tice sexa nisu odmakli dalje od "udji-izadji"
pa takvi onda pricaju o nekim moralnim vrednostima u sexu, u kome je kako sto sam vec rekla
sve dozvoljeno sto se dvoje saglase i sto ne vredja dostojanstvo partnera...sigurno da fisting, bicevanje
mokrenje i ostale nuzde, sado mazo i ostala shranja sto izmisljaju bolesnici su nedopustive i niko normalan
bio zaljubljen ili ne..tako nesto nece sebi dozvoliti..da na primer partner pissha po njemu...:bljak:

to je ponizen je....a navedeno u uvodnom postu, brisanje organa posle sexa o ves partnerke ili o zavesu
kao mujo u vicu..pa fata posizi..:lol: i ostalo je nevaspitanje i sa takvim ne treba imati ne sex, vec nista u zivotu...

Poslednja izmena:
Isto tako ima gomila muskaraca i zena koji sto se tice sexa nisu odmakli dalje od "udji-izadji"
pa takvi onda pricaju o nekim moralnim vrednostima u sexu, u kome je kako sto sam vec rekla
sve dozvoljeno sto se dvoje saglase i sto ne vredja dostojanstvo partnera...sigurno da fisting, bicevanje
mokrenje i ostale nuzde, sado mazo i ostala shranja sto izmisljaju bolesnici su nedopustive i niko normalan
bio zaljubljen ili ne..tako nesto nece sebi dozvoliti..da na primer partner pissha po njemu...:bljak:

to je ponizen je....a navedeno u uvodnom postu, brisanje organa posle sexa o ves partnerke ili o zavesu
kao mujo u vicu..pa fata posizi..:lol: i ostalo je nevaspitanje i sa takvim ne treba imati ne sex, vec nista u zivotu...

Nameće se jedno pitanje.. Kažeš da je normalno sve što je usaglašeno i što ne vređa dostojanstvo, a onda kažeš da nije normalno to, to, to i to... I to zato što ti to ne bi radila... :D

Šta ako je njima to usaglašeno i normalno, čak ih i loži? :)

Negde mislim da većina ljudi misli da su kosmopolite, kako im ne smeta ništa što ne ugrožava druge, ali, ipak, provuku negde i svoje mišljenje, koje je potpuno subjektivno. :D

Back