Zasto zene ne vole STRELCE?

Vivien:
Žene se jako lako zaljube u Strelca ali i brzo shvate da su osim njih postoji još buljuk žena koje on juri. Strelci su totalna poligamija. Uvek vole da su neuhvatljivi i nedokučivi. Idealni za švalere, ali da ih voliš ne daj bože. Udati se za Strelca, čista glupost. Ko da se upisuješ u harem. Jedino ako ti je stalo do nekog statusa, para, pa da te briga šta on okolo non stop juri. Na sreću takvih lujki ima na svakom ćošku.

Da i sto je najgluplje :roll: nikad ne priznaju.Ali su zato divni kao prijatelji :lol: Je li to dokazivanje, ili nesto drugo?

:evil: AKO NEKO GOVORI ISTINU, ONDA SU TO STRELČEVI!!! Samo što to ovde ljudi očigledno ne kapiraju. Ispadoše strelčevi površni lažovi! A nisu ni jedno ni drugo! To što ih vi svi davite, i posesivni ste, to je problem zašto Strelčevi beže od vas ko đavo od krsta! :evil:

Boze, pa svi ste u pravu. Apsolutno sve sto je ovde receno o muskim strelcima je bolna istina. A meni mozete verovati da dobro poznajem takve, 4 godine sam bila sa jednim tipicnim predstavnikom. Da ne kazem da sam i sama strelac. I bas zato sto sam i sama strelac ne mogu da razumem tu njihovu je.benu potrebu za slobodom i promenama. Ja uopste nisam takva.

Znaci, moj odgovor na pitanje sa pocetka: ne volim ih, jer sa tom svojom bolesnom potragom za slobodom sve upropaste. Ne znaju da do kraja poklone sebe nekome.

Ali njega jos volim. Sta cete, tesko se zaboravljaju.

Zanimljivo... i moj decko je strelac :)
savrseno se slazemo... i ja volim slobodu i promene
i ja sam brutalno iskrena i uzivam u njegovoj otvorenosti. A mi kao po horoskopu ne bi trebali da se slazemo jer sam ja riba :)
Mozda zato sto mi je prva kuca u strelcu... ne znam, ali nikad se ni sa kim nisam tako dobro slagala, ponekad me plasi.
Ne brine me to sto mu ponekad na licu vidim tragove sminke druge devojke :) Znam da je posle svega dosao kod mene 8)

andrija-st:
Zasto zene ne vole strelce? Ne verujem puno u horoskop, ali kazu da smo mnogo cudni po pitanju ljubavi.

Eh imeni to kažu... Naježe se kad čuju da sam STRELAC i to DUPLI...
Ni ja ne verujem u horoskop, ALI ONE VERUJU :cry:

A baš smo dobrice, samo treba da puste da istresemo naše hirove... Super smo za porodicu, za druženje i oralni sex...
:oops: 8) :D

Takođe smo ODLIČNI U ZAPAŽANJIMA I ORGANIZATORI i veliki emotivci (i brbljivci) i "narcisi"...

Umetnici...

:D
BORCI ZA PRAVDU...
A opet za DOBRE PARE (materijalno) napustićemo SVE IZREČENO do tog momenta...
:twisted:

Ženke strelaca su već malo surovijeee :wink:

ja sam ovan devica sa mesecom u raku pa se nekako slazem sa svima(sto ne znaci da mi se svi sviDZaju), i strelcevi su mi globalno ok kao ortaci ali znam doooobro jednog strelac-lav...

iskren,hedonista,posesivan ne-koliko sujetan,ljubomoran ali ne pravi scene vec se duri...a pravi se da mu nije nista... ubedjen je da je frajer nikad bolji a usput je i najpametniji,sve on najbolje zna... e sad on je rodjen 21. tako da valjda to znaci da vuce i neke osobine jarca :roll: ,ali znam da je ovako ok,veliki zezator,sarmer,galantan je,kazem,hedonista,ali je "naj,naj,naj"...
:roll:
pa se zacne kad mu se suprotstavim a onda "svisne" kad mu kazem "kako god ti kazes" i iskuliram ga...

:lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

wet look:
ja sam ovan devica sa mesecom u raku pa se nekako slazem sa svima(sto ne znaci da mi se svi sviDZaju), i strelcevi su mi globalno ok kao ortaci ali znam doooobro jednog strelac-lav...

iskren,hedonista,posesivan ne-koliko sujetan,ljubomoran ali ne pravi scene vec se duri...a pravi se da mu nije nista... ubedjen je da je frajer nikad bolji a usput je i najpametniji,sve on najbolje zna... e sad on je rodjen 21. tako da valjda to znaci da vuce i neke osobine jarca :roll: ,ali znam da je ovako ok,veliki zezator,sarmer,galantan je,kazem,hedonista,ali je "naj,naj,naj"...
pa se zacne kad mu se suprotstavim a onda "svisne" kad mu kazem "kako god ti kazes" i iskuliram ga...

Strelac (po Efemerisu) pocinje 22.12 u 10 sati ujutru...
JA u 5... DUPLI :)

A PO NOVINAMA SU RAZNI DATUMI ZA SVE ZNAKOVE???
:shock: :roll:

Dlakava_Strvina:
wet look:

Strelac (po Efemerisu) pocinje 22.12 u 10 sati ujutru...
JA u 5... DUPLI :)

A PO NOVINAMA SU RAZNI DATUMI ZA SVE ZNAKOVE???
:shock: :roll:

valjda 11. u decembru pocinje jarac :roll: :roll: :roll:

Dlakava_Strvina:
andrija-st:
Zasto zene ne vole strelce? Ne verujem puno u horoskop, ali kazu da smo mnogo cudni po pitanju ljubavi.

A baš smo dobrice, samo treba da puste da istresemo naše hirove... Super smo za porodicu, za druženje i oralni sex...

Takođe smo ODLIČNI U ZAPAŽANJIMA I ORGANIZATORI i veliki emotivci (i brbljivci) i "narcisi"...

Umetnici...

BORCI ZA PRAVDU...

Nekako sam znala da si strelac, Dlakavi. A po cemu smo mi to surove? Mislim ja znam, samo hocu da vidim da li i ti znas! :wink:

zippy chickenlips:
Hm.....imala sam decka strelca i nismo bili nesto dugo zajedno...razlog tome je sto nismo delili isto misljenje kada su u pitanju veze...ja bih nekoga na koga mogu da se oslonim i kome mogu da verujem, a mislim da strelcevi bas i ne ispunjavaju najbolje ove uslove (bar kada su u pitanju ljubavne veze i kada je u pitanju neko moje iskustvo sa doticnim strelcem).On je vise za neku opustenu, neobaveznu kombinaciju, sa dosta slobode naravno, sto je ok sve dok ne pocne da te zapostavlja...dalje moj strelac je prelep a uz to jos toga i svestan, tako da mu okice malo "saraju".Jako su zabavni, inteligentni, direktni, strastveni itd. ali eto ja se sa mojim strelcem nisam nasla, mada evo proslo je vec pet godina odkako samo bili zajedno,i svaki put mi kolena klecaju kada ga vidim.Inace ja sam ovan u horoskopu i navodno ovnovi i strelcevi se slazu...ne znam samo sta se nama desilo :?: :(

Samo je umesto 5 prosla jedna... ali je prica u potpunosti ista :) bas sam se nasmejala,i ja sam ovan heheh i jako sam slaba na strelceve.Vec su mi dvojica zagoprcala zivot mamicu im svalersku :evil: :o

Dlakava_Strvina:
andrija-st:

Umetnici...

BORCI ZA PRAVDU...

Potpuno si u pravu... stvarno ste "dobrice" kada je vama do toga,a kada vam nije ne interesuje vas sta se okolo desava,da li je tesko nekom ili nije,vi ste najbitniji i ceo se svet vrti oko vas.Velike ste maze i umete da mazite najlepse,ali opet sve kod vas dodje prodje... ljubav je za vas samo zivotna fraza koja lupi i prodje pa opet lupi i tako u nepovrat ali bas zbog toga ja obozavam streceve iako su mi dosli glave!!

Potpuno si u pravu... stvarno ste "dobrice" kada je vama do toga,a kada vam nije ne interesuje vas sta se okolo desava,da li je tesko nekom ili nije,vi ste najbitniji i ceo se svet vrti oko vas.Velike ste maze i umete da mazite najlepse,ali opet sve kod vas dodje prodje... [/quote]

Dlakava_Strvina:
andrija-st:

Jao Dlakavi kako kakis :wink: samo te citam ccc...Pa ja obozavam strelceve a ti si bwe ccc...nemam komentara.Sad ste vi kao neke baje...hm..zaboravljate na blizance,a...nema boljeg resenja za vas strelceve:P

Back