andrija-st
Početnik
- Poruka
- 13
Zasto zene ne vole strelce? Ne verujem puno u horoskop, ali kazu da smo mnogo cudni po pitanju ljubavi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OVO JE 100% TACNO!!!! ALI OPET JA NE MOGU DA SE ODVOJIM OD NJEGOVOG POGLEDA!!!Trenutno se nalazim u gradu u kome je on,ali kad moram da se vrnem u Bg SMUCI MI SE DA ZIVIM!!!zippy chickenlips:Hm.....imala sam decka strelca i nismo bili nesto dugo zajedno...razlog tome je sto nismo delili isto misljenje kada su u pitanju veze...ja bih nekoga na koga mogu da se oslonim i kome mogu da verujem, a mislim da strelcevi bas i ne ispunjavaju najbolje ove uslove (bar kada su u pitanju ljubavne veze i kada je u pitanju neko moje iskustvo sa doticnim strelcem).On je vise za neku opustenu, neobaveznu kombinaciju, sa dosta slobode naravno, sto je ok sve dok ne pocne da te zapostavlja...dalje moj strelac je prelep a uz to jos toga i svestan, tako da mu okice malo "saraju".Jako su zabavni, inteligentni, direktni, strastveni itd. ali eto ja se sa mojim strelcem nisam nasla, mada evo proslo je vec pet godina odkako samo bili zajedno,i svaki put mi kolena klecaju kada ga vidim.Inace ja sam ovan u horoskopu i navodno ovnovi i strelcevi se slazu...ne znam samo sta se nama desilo![]()
![]()
andrija-st:Zasto zene ne vole strelce? Ne verujem puno u horoskop, ali kazu da smo mnogo cudni po pitanju ljubavi.
A da se ti i ja nismo zaljubile u istog???? Samo pitam sve je moguce!!!zippy chiceknlips:Auuuu....na pogled sam totalno zaboravilaTu si potpuno u pravu
Nacin na koji strelcevi gledaju....pravi prodoran, sexy, vragolast, smekerski pogled kome je nemoguce odoleti
![]()
![]()
Blago tebi!!!Ti se ne patis kao jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!*Rea*:Nisam imala tu cast.Ne poznajem nijednog strelca,tako da ne znam sta da ti kazem.
BEOGRADJANKA '89:A da se ti i ja nismo zaljubile u istog???? Samo pitam sve je moguce!!!zippy chiceknlips:Auuuu....na pogled sam totalno zaboravilaTu si potpuno u pravu
Nacin na koji strelcevi gledaju....pravi prodoran, sexy, vragolast, smekerski pogled kome je nemoguce odoleti
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BEOGRADJANKA '89:A da se ti i ja nismo zaljubile u istog???? Samo pitam sve je moguce!!!zippy chiceknlips:Auuuu....na pogled sam totalno zaboravilaTu si potpuno u pravu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aaaaaaaaa moja kosa je boje meda,znaci ni sama ne znas koliko si me sad usrecila! A moj ali ne ke.njam lici na Enrike Iglesijesa ,samo sto nema onaj seljacki mladez kao Enrike!! A najsmesnije je to sto su se meni tolik svidele njegove oci da tek posle 10 dana zabavljanja s njim ustanovila sam da nema plave vec braon oci!!!Ma pisijada!!zippy chickenlips:BEOGRADJANKA '89:A da se ti i ja nismo zaljubile u istog???? Samo pitam sve je moguce!!!zippy chiceknlips:Auuuu....na pogled sam totalno zaboravilaTu si potpuno u pravu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hm....sve je moguce...on je prilicno aktivan - ako znas na sta mislim :wink: , jos ako si plavusa....(mada ja nisam, mora da nam zbog toga nije islo :wink,iz Beograda je i uzasno ali uzasno podseca na Bena Afleka
![]()
Cuti budalo,podjose mi suze!!! Sve si tacno i na veoma pametan nacin zakljucila,a sad mi dodaj papirnu maramicu!!!!zippy chickenlips:Evo, jedina stvar koji bih mogla da prebacim strelcevima, jeste sto umeju biti povrsni, pogotovu u ljubavi.Cinjenica je takodje da se pored njih devojka vise oseca kao ljubavnica, a ne kao neko ko je ....pa recimo poseban i njemu vazan u tom trenutku....jednostavno ne pruzaju osecaj emotivne sigurnosti, bar ne meni![]()
Opet, mnogo je vise stvari koje cenim: iskrenost, optimizam, inteligencija.... i naravno sarm![]()
E gotovo, sada ste me naterali da ponovo pocnem da mislim na nikad zaboravljenog strelcaah.....
zanimljivo...bas me zanima kako se slazu rak i strelac?chokolada:Moj decko je strelac i odlicno se slazemo (iako sam ja rak u horoskopu)!
andrija-st:Zasto zene ne vole strelce? Ne verujem puno u horoskop, ali kazu da smo mnogo cudni po pitanju ljubavi.