Zasto zene biraju problematicne muskarce?

zato sto su tupave i glupe...ma nemoj!
znaci problematicni muskarci vole i biraju tupave i glupe zene...
moze da bude....ali daleko je od pravila....
mene ovde problematican vise asocira na sukobe sa zakonom i sve sto uz to ide...
zasto zene ponekad biraju takvog? do sada nisam uspela da nadjem odgovor...ali nesto se tu ukrsti i spoji, neke potsvesne zelje, potrebe...
mislim da ih biraju nesvesno.....daleko od toga da su glupe i neinteligentne....

Ma sto mislis da su samo tupave sa takima? Ima jako inteligentnih, ali im mozda to nije najinteligentniji potez...
ovde smo ipak na pdfu ljis i radi se o m/z odnosima..koliko god neko bio pametan nacitan inteligentan..pametan za druge i u teoriji..vecina pravi pogresne izbore..pa je bolje postaviti pitanje da li bi neko birao da bude pametan s pogresnim izborom ili glup a srecan u ljubavi..posto ocigledno zajedno ne ide

Problematicni muskarci....los brak, stradaju deca...

Mogla je da izabere mirnijeg, kulturnijeg i moralnog muskarca.. ali mozda ne tako muzevnog i zgodnog..

Moj odgovor zato sto su tupave i glupe vecina...

Vas?

Takve persone nije ni za žaliti. Uopšte. Dobiješ, šta si tražila. Ima ona priča, kod mene, gde živim...Pitali curu: "Jel hoćeš dobrog momka? " "Neću, majko." "Jel hoćeš lošeg? " "Hoću, majko" . E, to Vam je to. Neki ljudi, vole sadizam, uživaju u mučenju Sebe, uživaju u mučenju drugih...I to, je šta? I to je šta? Pa, zna se....Patologija. Tupave i glupe, kažete? O, ne. Vrlo su one "pametne", barem tako misle...samo što ni same ne znaju u šta su se uplele. :mrgreen: . Sada šalu na stranu, da uozbiljim...samo bolesnom mozgu, odgovara da ima nekoga ko će da te vređa, ponižava, maltretira i sadistički uništava.

ovde smo ipak na pdfu ljis i radi se o m/z odnosima..koliko god neko bio pametan nacitan inteligentan..pametan za druge i u teoriji..vecina pravi pogresne izbore..pa je bolje postaviti pitanje da li bi neko birao da bude pametan s pogresnim izborom ili glup a srecan u ljubavi..posto ocigledno zajedno ne ide

ok sto kazes, ali moze da ide zajedno itekako....

Takve persone nije ni za žaliti. Uopšte. Dobiješ, šta si tražila. Ima ona priča, kod mene, gde živim...Pitali curu: "Jel hoćeš dobrog momka? " "Neću, majko." "Jel hoćeš lošeg? " "Hoću, majko" . E, to Vam je to. Neki ljudi, vole sadizam, uživaju u mučenju Sebe, uživaju u mučenju drugih...I to, je šta? I to je šta? Pa, zna se....Patologija. Tupave i glupe, kažete? O, ne. Vrlo su one "pametne", barem tako misle...samo što ni same ne znaju u šta su se uplele. :mrgreen: . Sada šalu na stranu, da uozbiljim...samo bolesnom mozgu, odgovara da ima nekoga ko će da te vređa, ponižava, maltretira i sadistički uništava.

U bre, Jeco, sto si ti te problematicne muskarce tako ozbiljno shvatila....
Nije sve tako ni crno,a ni belo...

cekaj jel dovoljno sto sam ukro cokoladicu ili treba zbog tebe cuknem izlog ili skinem necije farke sa zice..ili uberem ruzu iz necijeg dvorista..ili gadjam grudvom bus..ili pljunem na plocnik..ili prebijem slabijeg..ili da sam uvek namrsten i nadrk..ili da gurnem babu pod tramvaj..ili..ajde reci konkretno ja ocu budem problematican sve za ljubav

Back