Zasto zene biraju problematicne muskarce?

Problematicni muskarci....los brak, stradaju deca...

Mogla je da izabere mirnijeg, kulturnijeg i moralnog muskarca.. ali mozda ne tako muzevnog i zgodnog..

Moj odgovor zato sto su tupave i glupe vecina...

Vas?

Ovo je kao i sve ostalo u zivotu tacno donekle.
U principu, najlakse devojku nalaze oni koji nisu ni mirni ali ni nemirni.
Dakle, oni koji su u sredini.
Isto tako vazi i za zene.
Osobe koje su ili previse aktivne, hiperaktivne ili previse mirne, staticne, inertne, obicno tesko nalaze partnera.
Onih izmedju ima najvise i oni najlakse nalaze partnerku,partnera.
Evo, ja spadam u jako mirne osobe a nemam devojku vec 10 godina.

Imali smo temu

Žene otkidaju na ulične šibadžije jer su emotivci uskog pogleda na svet
Ženska manipulacija proradi u njima jer vide majmuna koji ne razmišlja uzročno-posledično
te je dražestan plen da ona ostvari preko njega šta poželi a za nagradu mu da malo obostrane potrebe u krevetu.

Visokoemotivni muškarci su teški za žensku manipulativnu kontrolu :bye:

velicanstveni vidim da si velicanstveno nestao ko nindza u oblaku dima, nego ipak da pitam zasto mislis da problematicnost iskljucuje visoku emotivnost? drugo, sta se podrazumeva pod problematicnim muskarcem. jel to onaj koji je bolji baja od ostalih, pa pravi problem tim ostalima kada su zene u pitanju? :think:

Problematicni muskarci....los brak, stradaju deca...

Mogla je da izabere mirnijeg, kulturnijeg i moralnog muskarca.. ali mozda ne tako muzevnog i zgodnog..

Moj odgovor zato sto su tupave i glupe vecina...

Vas?

Zato sto ne zeli mirnog nego trazi izazov, inspiraciju, nesto da je prodrma, da osjeti da je ziva pa makar i bio problematican, sta god pod tim mislio.

P.S. I problematicni su kulturni.

:think: a zasto muskarci radije biraju zgodnu i lepu koja niej nikakva zena, domacica, majka????....ista stvar je upitanju, te osobine se tesko nalaze i ne vide se na prvi pogled a svakog zivog je pocelo da zamara da se posveti jednoj osobi.....svi biju na 100 frontova pa gde pre upali.....mada, kod mladih ljudi i ne zameram, imaju vremena da isprave stvari ali to je postalo popularno kod svih generacija.....

Sta je problematicna zena? Ustvari sta znaci to "problematican" u uvodnom postu :think:
Mene to kod muskarca asocira na svalera, a kod zene na drcnu. To onako prva asocijacija...

Tako da ne mislim da je rijetko da muskarac bira takvu zenu.

Kod žena me to asocira na muškobanjost, alkoholisanje i vulgarnost.
Kod muškaraca na prekomernu agresivnost.

Neverstvo mi je podjednako loše za oba pola.

Kod žena me to asocira na muškobanjost, alkoholisanje i vulgarnost.
Kod muškaraca na prekomernu agresivnost.

Neverstvo mi je podjednako loše za oba pola.

te asocijacije su povrshne i uglavnom se svode na predrasude.. to je bar lako uochljivo..
shta sa problemima duboko usadjenim i prikrivenim u lichnosti, koji se ne izrazavaju na tako ochigledan nachin...kompleksi raznih vrsta, posesivnost, koja dolazi do izrazaja tek kasnije, posle cakane i sladunjave mimikrichne faze ljubavi? ili saznanja da ljubav nestaje... pa onda ono shto nikad nije bilo postane realnost?
nije problem izabrati, pogotovo ukoliko nisi skon praktichnoj strani ljubavi, problem je kad upoznash problem :lol: pokushash da ga reshish i vidish da mu nema pomoci...

te asocijacije su povrshne i uglavnom se svode na predrasude.. to je bar lako uochljivo..
shta sa problemima duboko usadjenim i prikrivenim u lichnosti, koji se ne izrazavaju na tako ochigledan nachin...kompleksi raznih vrsta, posesivnost, koja dolazi do izrazaja tek kasnije, posle cakane i sladunjave mimikrichne faze ljubavi? ili saznanja da ljubav nestaje... pa onda ono shto nikad nije bilo postane realnost?
nije problem izabrati, pogotovo ukoliko nisi skon praktichnoj strani ljubavi, problem je kad upoznash problem :lol: pokushash da ga reshish i vidish da mu nema pomoci...

Ja sam mislio na prvi krupniji utisak. Na osnovu koga mnogi i odaberu. Posle dužeg poznavanja, to više nije običan izbor, vec prihvatanje ili ne? Barem ja tako shvatam.

Back