bolna_istina
Zainteresovan član
- Poruka
- 370
necu sada
a kada hoces
Pa znate sta *** to ti je tako u zivotu. onda se zena zajebe pa trasi novog
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
necu sada
necu sada
Problematicni muskarci....los brak, stradaju deca...
Mogla je da izabere mirnijeg, kulturnijeg i moralnog muskarca.. ali mozda ne tako muzevnog i zgodnog..
Moj odgovor zato sto su tupave i glupe vecina...
Vas?
hirka to se zove silovanje![]()

to sve pali al se kao sablasne na pomen![]()

Ili nas sve pale matorke, sa preko četrdeset godina, jer je to danas moderno? 

sve nas pale klinke naravno samo da se pojave u dopicnjacima..al se i tu vecina folira i glumi moralne gromade..ja ti kazem nema ribe koja ne masta o silovanju naravno filmskom gde ucestvuje ona i havier bardem ili jason statham..ili obadvojca

Mogla je da izabere mirnijeg, kulturnijeg i moralnog muskarca.. ali mozda ne tako muzevnog i zgodnog..
Vas?
Imali smo temu
Žene otkidaju na ulične šibadžije jer su emotivci uskog pogleda na svet
Ženska manipulacija proradi u njima jer vide majmuna koji ne razmišlja uzročno-posledično
te je dražestan plen da ona ostvari preko njega šta poželi a za nagradu mu da malo obostrane potrebe u krevetu.
Visokoemotivni muškarci su teški za žensku manipulativnu kontrolu![]()

hirka to se zove silovanje![]()
Vas?
Muzevni, zgodni i/ili lepi zabavni itdProblematicni muskarci....los brak, stradaju deca...
Vas?
Zato sto ne zeli mirnog nego trazi izazov, inspiraciju, nesto da je prodrma, da osjeti da je ziva pa makar i bio problematican, sta god pod tim mislio.
P.S. I problematicni su kulturni.
a zasto muskarci radije biraju zgodnu i lepu koja niej nikakva zena, domacica, majka????....ista stvar je upitanju, te osobine se tesko nalaze i ne vide se na prvi pogled a svakog zivog je pocelo da zamara da se posveti jednoj osobi.....svi biju na 100 frontova pa gde pre upali.....mada, kod mladih ljudi i ne zameram, imaju vremena da isprave stvari ali to je postalo popularno kod svih generacija.....
A šta ako je obrnuto? Jeste retko, ali pitanje stoji.![]()

Vas?
Sta je problematicna zena? Ustvari sta znaci to "problematican" u uvodnom postu
Mene to kod muskarca asocira na svalera, a kod zene na drcnu. To onako prva asocijacija...
Tako da ne mislim da je rijetko da muskarac bira takvu zenu.
Kod žena me to asocira na muškobanjost, alkoholisanje i vulgarnost.
Kod muškaraca na prekomernu agresivnost.
Neverstvo mi je podjednako loše za oba pola.
pokushash da ga reshish i vidish da mu nema pomoci...te asocijacije su povrshne i uglavnom se svode na predrasude.. to je bar lako uochljivo..
shta sa problemima duboko usadjenim i prikrivenim u lichnosti, koji se ne izrazavaju na tako ochigledan nachin...kompleksi raznih vrsta, posesivnost, koja dolazi do izrazaja tek kasnije, posle cakane i sladunjave mimikrichne faze ljubavi? ili saznanja da ljubav nestaje... pa onda ono shto nikad nije bilo postane realnost?
nije problem izabrati, pogotovo ukoliko nisi skon praktichnoj strani ljubavi, problem je kad upoznash problempokushash da ga reshish i vidish da mu nema pomoci...