Zasto zene biraju problematicne muskarce?

Ja sam mislio na prvi krupniji utisak. Na osnovu koga mnogi i odaberu. Posle dužeg poznavanja, to više nije običan izbor, vec prihvatanje ili ne? Barem ja tako shvatam.

mozda individualna stvar... krupniji utisak chesto moze da zavara...ja volim da zalazim u sitna crevca na startu :lol: necu ignorisati nekoga zato shto je dzanki ili deluje na prvi pogled kao jeti :lol:
zanima me shta ima da kaze...
posle duzeg poznavanja, a i nije potrebno dugo, prepoznajesh ono shto ti se svidja ili ne pa u skladu sa tim i prihvatash..

mozda individualna stvar... krupniji utisak chesto moze da zavara...ja volim da zalazim u sitna crevca na startu :lol: necu ignorisati nekoga zato shto je dzanki ili deluje na prvi pogled kao jeti :lol:
zanima me shta ima da kaze...
posle duzeg poznavanja, a i nije potrebno dugo, prepoznajesh ono shto ti se svidja ili ne pa u skladu sa tim i prihvatash..

Hm, ja sam se opekao kada sam pokusavao boldovano u nekim prilikama.:lol: Mada je uvek bolje znati što više.

pa ne sekiraj se, opekotine prolaze...bitno je da znash shta hocesh... to shto si se opekao znachi samo da nije bila adekvatna osoba u prichi :D
radoznalost ubija macu, ali mace ne prestaju da budu radoznale...meni to ok nekako .

Ja odlično znam šta želim. Znam i od koga to želim. Više sam u fazi čežnje, nego potrage.

Zato sam i skrt na radoznalosti, možda.:lol:

:think: a zasto muskarci radije biraju zgodnu i lepu koja niej nikakva zena, domacica, majka????....ista stvar je upitanju, te osobine se tesko nalaze i ne vide se na prvi pogled a svakog zivog je pocelo da zamara da se posveti jednoj osobi.....svi biju na 100 frontova pa gde pre upali.....mada, kod mladih ljudi i ne zameram, imaju vremena da isprave stvari ali to je postalo popularno kod svih generacija.....

Mrzi ih da biraju zgodnu i lepu koja je dobra domaćica, majka i žena, eto zašto :hahaha:

Poslednja izmena:
Zato što žena nemože da stvarno voli čoveka koji je
po njenom mišljenju manje vredan od nje.
Sa takvima se žena samo poigra, i drži da da nebude sama,
samo dok ne dodje pravi tip.

DOKAZANO:
Svaka žena proba svoj muškarcu da stavi obe noge
u jednu cipelu četiri puta:

1. Kad se upoznaju. malo
2. Kad se uzmu, da gas
3. Kad rodi prvo, gas do daske
4. Pod starost.

Najbolji mogu da postignu maksimum:
Da povedu 3:0 i da se povuku u
totalnu defanzivu čuvajući rezultat
i zahebavajući se.
Tačka 4. dodje kad-tad

Poslednja izmena:
Moja druga teorija:
Svaki muškarac ima u životu period kada luta
od žene do žene do žene, tražeći pravu
Ko to prodje kao momak, OK, sve mu se prašta.
Ali par primera, gde je trčao kao kuče za njom,
pa kad se uzeli počeo da je vara, i to sa
mnogo lošijim ribama
stvarno nemogu da shvatim.
Evo za 20 i kusur godina braka nisam prevario ženu.
Nikad se nisam zakleo da neću, čak se i zezamo na tu temu.

Problematicni muskarci....los brak, stradaju deca...

Mogla je da izabere mirnijeg, kulturnijeg i moralnog muskarca.. ali mozda ne tako muzevnog i zgodnog..

Moj odgovor zato sto su tupave i glupe vecina...

Vas?

mislim da je delom tacna teorija da zene biraju muskarce naspram svog oca, to kazu piholozi
ima tu istine
kao sto muskarci traze zene slicne majkama
ako nista drugo, to polazi od vaspitanja

Znas kako, mislim da nije u pitanju da one padaju na "problematicne", vec takvi deluju puni samopouzdanja, zanimljivi, nepredvidivi, uzbudljivi, a to je daleko uzbudljivije i bolje nego mi smorovi koji ne znamo sta cemo sa zivotom i sa sobom a kamoli sa devojkom.
Prvi utisak vara naravno, a onda se vezu za tog nekog i ne mogu da se puste.

Znas kako, mislim da nije u pitanju da one padaju na "problematicne", vec takvi deluju puni samopouzdanja, zanimljivi, nepredvidivi, uzbudljivi, a to je daleko uzbudljivije i bolje nego mi smorovi koji ne znamo sta cemo sa zivotom i sa sobom a kamoli sa devojkom.
Prvi utisak vara naravno, a onda se vezu za tog nekog i ne mogu da se puste.

pa ima istine u tome samo ako je zena iskusnija zna da prepozna svalercinu, i tako su svi na isti fazon.....

Mogla je da izabere mirnijeg, kulturnijeg i moralnog muskarca.. ali mozda ne tako muzevnog i zgodnog..

Vas?

Nije bas tako, ima nekih zena koje problematicne muskarce smatraju nesigurnim, ma ima raznih zena koje vole razne tipove muskaraca i suprotno.

Vas?

Зато што су наивне/неискусне, такви су рођени за сех, а добри и фини за озбиљно...

Мушкарци са вишком тестостерона и добри фрајери су углавном такви, природа и нагони их муче, па нису за нешто лепо и племенито, штета...изузеци су ређи и најтраженији.

Back