Zasto?...Zato!

Borba misljenja je dobra disciplina,ako smo fer i uvazavamo i tudje misljenje,ali ako smatramo da smo samo mi u pravu ,to nije dobro.

Zasto se ovoliko muvaju po Srbiji,i namecu nam sta treba da radimo?

zato sto su im oprani mozgovi, stalno ih bombarduju sa svih strana pogresnim tj laznim vrednostima i u stanju opste konfuzije, labilni - a mnogo je takvih - ne znaju za drugo nego za nametnuto...

zasto pricamo o ozbiljnim stvarima umesto da se igramo? :)

zato sto su im oprani mozgovi, stalno ih bombarduju sa svih strana pogresnim tj laznim vrednostima i u stanju opste konfuzije, labilni - a mnogo je takvih - ne znaju za drugo nego za nametnuto...

zasto pricamo o ozbiljnim stvarima umesto da se igramo? :)
ti si moj idol :lol:
ja sam uvek za šalu, posebno kad sam neraspoložena jer to je dobar lek
nemam pitanje.....

Zato što je život patnja, veća ili manja, gde god se čovek okrene može da vidi bol samo ako dovoljno saoseća i obrati pažnju
ali nas ta teskoba i patnja i tera na borbu a i na mudrost i učenje......
pitajte vi....glupo mi je da forsiram nespontana pitanja

Zato sto su stvorili nekoliko lica..maski,koje koriste prema potrebi..i uglavnim su neiskreni.Problem nastaje kada ostanu sami sa sobom,i kad skinu maske.
Tada nastaje nepodnosljiva praznina tog stvora,koju on nije u stanju da podnese,jer ne voli sebe,a slika koju vidi u ogledalu,za njega je nepodnosljiva..

Zasto se ne igrate?

Opet usadjena pravila u detinjstvu,pogresno vaspitanje..drzanje zene pod kontrolom,jer kad bi videla da postoji bolji seks,nego njen u braku..muzevi bi bili povredjeni..itd.

Zasto je on svaler,a zena k**va?

Opet usadjena pravila u detinjstvu,pogresno vaspitanje..drzanje zene pod kontrolom,jer kad bi videla da postoji bolji seks,nego njen u braku..muzevi bi bili povredjeni..itd.

Zasto je on svaler,a zena *****?
Zbog odvratnog i licemernog patrijarhata
Da bi se žena držala pod kontrolom
Da bi imali potpunu vlast nad nama
attachment.php

ali nije tako uvek bilo
Stari Sloveni su cenili iskusne žene
Zašto se muškarci plaše pametnih žena?

Zato sto ih ne razumeju svojim materijalistickim desnim mozgom.Meni moj odmah kaze da ne filozofiram..jer treba napregnuti mozak,da se razume zena..:D

Zasto smo prihvatile laznu monogamiju,
kad je neprirodna?

Zato sto ih ne razumeju svojim materijalistickim desnim mozgom.Meni moj odmah kaze da ne filozofiram..jer treba napregnuti mozak,da se razume zena..:D

Zasto smo prihvatile laznu monogamiju,
kad je neprirodna?
potpuno se slažem, ljudi nisu monogamna bića
a plaše se da im to ne razori porodicu kao osnovnu ćeliju po šablonu koji su nametnuli
sve to ide sa patrijarhatom......
Zašto zimi kukam kad će leto a kad dođu ove vrućinčine kukam kad će zima?

Back