Ja tražim da prestane blokada fakulteta a niko me ne zarezuje. morate skupiti dovoljno potpisa da nema kud.Избори су тражени, Вучић је чкапи, ко његови ботови
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja tražim da prestane blokada fakulteta a niko me ne zarezuje. morate skupiti dovoljno potpisa da nema kud.Избори су тражени, Вучић је чкапи, ко његови ботови
Студенти траже испуњење легалних захтева.Ja tražim da prestane blokada fakulteta a niko me ne zarezuje. morate skupiti dovoljno potpisa da nema kud.
Normalno da neće. Djido ionako ne bi prešao cenzus.Moraće pre tiga da odluče šta sa Milošem Jovanovićem, Đilasom i Ponošem koji neće na izbore.
Blokada nastave nije legalna.Студенти траже испуњење легалних захтева.
Јесте.Blokada nastave nije legalna.
Ko je rešio da žrtvuje svoju diplomu iz viših ciljeva nek tera dalje.Студенти траже испуњење легалних захтева.
glupost. povredjivanje i nanošenje štete drugim ljudima je krivično delo.Јесте.
Уопште није водио говоре у духу Шешеља и претио убијањем сто за једног...
Ozbiljni ljudi kažu da rat u “Jugoslaviji” nisu izazvao ni Šešelj ni Milošević nego nečiji evropski partner Danke Deutschland svojim unilateralnim priznajem Hrvatske i Slovenije pre nego što su bilo kakvi pregovori uopšte mogli da otpočnu:spaso ti si prso,pa taj isti vucic nas, ih je gurnuo u rat, srbija jedina nije priznala ratove 90'-tih............. za ovu temu imas senblic
Као оно што влада ради?glupost. povredjivanje i nanošenje štete drugim ljudima je krivično delo.
Код тебе је можда тако, у Србији мало другачије.
Zato što je uplakani oportunista na vlasti, inače…Као оно што влада ради?
Код тебе је можда тако, у Србији мало другачије.
Из ког разлога подржаваш опортунисту?Zato što je uplakani oportunista na vlasti, inače…
Из ког разлога подржаваш опортунисту?
Он је "лично" све направио, саградио итдTo Vucic daje veteranima lovu iz svog dzepa ili mozda sve placa Srbija a on se time hvali?
Kiše jesenje!Botovi otvaraju sto istih tema a moderator ih ne spoji u jednu ali bezvrednu![]()
Teško da je u ovakvoj situaciji moguće naći nameštenje plaćenog aktiviste, konkurencija je isuviše žestoka…studenti bi mogli da nađu neki posao preko leta.
Trebaće im za školarinu sledeće godine.
Ћаци идеш на игнор.Из дугогодишњег искуства, подржавам устаљену власт, јер, брате, ви дрчни и исфурстрирани из опозиције, ако дођете на власт има све да пометете као скакавци.
Ево, ти на аватару имаш неког сурфера из неких егзотичних крајева - значи да си нека искомплексирана голоигра која би најрођеније продала да се одвуче тамо на Хаваје и трипује уживо да је лик из неке епизоде Тропске врелине, а превише вас је таквих и овај народ не мож' више да издржи тај терор.
sendvicar opet zabludjujes narod...Zato što je uplakani oportunista na vlasti, inače…
nemoj da spamujes temu sendvica ti
За тебе доторе ћациЋаци идеш на игнор.
Немој мени неко да се испречи негде на некој раскрници, јер ћу на врло легитиман начин да му објасним светост слободе кретања, са нагласком на разлици између мог права и његове злоупотребе права.Студенти траже испуњење легалних захтева.
Слободно јави кад то планираш, па можеш мени лично да пробаш да објасниш.Немој мени неко да се испречи негде на некој раскрници, јер ћу на врло легитиман начин да му објасним светост слободе кретања, са нагласком на разлици између мог права и његове злоупотребе права.
Уф, уф, уф, у стерео систему, да ти пишти у наредних неколико годинаСлободно јави кад то планираш, па можеш мени лично да пробаш да објасниш.![]()