Zašto su blokaderi namagarčili medije koji ih podržavaju ?

rv12aval

Ističe se
Banovan
Poruka
2.727
Zašto su blokaderi namagarčili medije koji ih podržavaju posle otkrivanja planova za blokadu aerodroma?

N1, Nova, Danas su bili u totalnoj konfuziji povodom tog slučaja i jedno vreme su ćutali o toj bruci, da bi onda stidljivo prihvatili narativ sa nekih društvenih mreža i foruma da su plenumaši samo glumili da govore o blokadi aerodroma, a čitav taj glumački perfomans je tobože izveden da bi se otkrio špijun koji odaje informacije za informer. Pri tom se ne bave detaljima poput pitanja kako su plenumaši znali da će baš taj dan taj špijun doći na njihov plenum i da li to znači da bi uzaludno glumatali da nije došao. Prvobitno su izjavili novinarima da ga nikad pre nisu videli. I on sam je rekao da je prvi put bio na tom plenumu.

Pri tome transparent sa natpisom “Spinujte ovo” koji se, uz razne druge transparente, vidi na snimku tobože dokazuje tu unapred pripremljenu navlakušu. Međutim, sudeći po starijoj fotografiji sa mreža, taj transparent je stajao u sali i pre nekoliko nedelja i nije dokaz ničega osim prevelike želje nekih maštovitih ljudi da u njemu nađu skriveno značenje.

Dakle, umesto informera namagarčeni su mediji koji podržavaju blokadere jer pišu totalno sumanute stvari koje se em nelogične, em se mogu demantovati fotografijama, pa time vređaju i inteligenciju onih koji ih čitaju jer sad su neki nesrećnici uvereni da je ovo dokaz vanserijske mudrosti blokadera.

Zašto su se plenumaši tako poigrali sa svojim simpatizerima i medijima koji ih podržavaju?

Zašto su napravili budale od njih na ovako surov način?

Zašto, zašto, zašto???? :rida:

1744218171881.png

Danas:
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/studenti-informer-tuzilastvo/

Studenti nadigrali Informer i Tužilaštvo: Akcija „Mayday“ otkrila špijuna među njima​

"Studenti Saobraćajnog fakulteta koji su prisustvovali ovom plenumu su ubrzo nakon emitovanja snimka izdali saopštenje u kojem su objasnili da su planovi izneseni tom prilikom bili deo pažljivo osmišljene strategije za otkrivanje izvora curenja internih informacija, a i na snimku se jasno vidi natpis „Spinujte OVO“, vrlo verovatno upućen provladinim tabloidima."

:fdlan:

Kuku lele, kako su namagarčeni ovi mentoli iz Danasa.

Zašto su blokaderi namagarčili medije koji ih podržavaju posle otkrivanja planova za blokadu aerodroma?

N1, Nova, Danas su bili u totalnoj konfuziji povodom tog slučaja i jedno vreme su ćutali o toj bruci, da bi onda stidljivo prihvatili narativ sa nekih društvenih mreža i foruma da su plenumaši samo glumili da govore o blokadi aerodroma, a čitav taj glumački perfomans je tobože izveden da bi se otkrio špijun koji odaje informacije za informer. Pri tom se ne bave detaljima poput pitanja kako su plenumaši znali da će baš taj dan taj špijun doći na njihov plenum i da li to znači da bi uzaludno glumatali da nije došao. Prvobitno su izjavili novinarima da ga nikad pre nisu videli. I on sam je rekao da je prvi put bio na tom plenumu.

Pri tome transparent sa natpisom “Spinujte ovo” koji se, uz razne druge transparente, vidi na snimku tobože dokazuje tu unapred pripremljenu navlakušu. Međutim, sudeći po starijoj fotografiji sa mreža, taj transparent je stajao u sali i pre nekoliko nedelja i nije dokaz ničega osim prevelike želje nekih maštovitih ljudi da u njemu nađu skriveno značenje.

Dakle, umesto informera namagarčeni su mediji koji podržavaju blokadere jer pišu totalno sumanute stvari koje se em nelogične, em se mogu demantovati fotografijama, pa time vređaju i inteligenciju onih koji ih čitaju jer sad su neki nesrećnici uvereni da je ovo dokaz vanserijske mudrosti blokadera.

Zašto su se plenumaši tako poigrali sa svojim simpatizerima i medijima koji ih podržavaju?

a zašto si ti toliko naivan,.. pa na svakom plenumu se odradi po jedna farsa za špijune :). samo ne dospe do javnosti, ako nema špijuna.

Mislio sam da si ozbiljan čovek. Istina je da ozbiljno planiraju neozbiljne stvari koje su u istoj meri sa glupošću.
mnogo njih pokusavaju da iskoriste ovo sto su studenti zapoceli...jako puno grupa, cak i sa strane vlasti pokusavaju da ih pridobiju za svoje ciljeve ali ne prolazi jer ne znaju nacin kako da im pridju sto im je neoprostiva greska posto su osioni i bahati. anarhisti i ekstremi takodje, nikao one dileje kao mila :lol:

da li neko stoji iza svega i koordinira..pa naravno... mozak... i to kakav mozak, koji pravi sistem budalama kako nijedan sistem nije iskompromitovan do sad.

mnogo njih pokusav da iskoristi ovo sto su studenti zapoceli...jako puno grupa cak i sa strane vlastiu sm,islu da ih pridobiju za svoje ciljeve ali ne prolazi jer ne znaju nacin kako da im pridju sto im je neoprostiva greska posto su osioni i bahati.
glupi su,.. a što bi sa glupima pravili dil. Jel' bi ti pravio ?
da li neko stoji iza svega i koordinira..pa naravno... mozak... i to kakav mozak koji pravi sistem budalama kako nijedan sistem nije iskompromitovan do sad.
isto: Glupi su.
i ti, sa neke vremenske distance, nećeš verovati, šta si sve verovao Vučiću,..​

glupi su,.. a što bi sa glupima pravili dil. Jel' bi ti pravio ?

isto: Glupi su.
i ti, sa neke vremenske distance, nećeš verovati, šta si sve verovao Vučiću,..​
naravno da ne bi, ali bi ih barem saslusao kao sto slusam citajuce ovde svakave gluposti jer i forum je kakav takav deo srbije.

ja vucicu... verovao? :lol: pa napisah jednom, ima neki post dok je eremita bio medju nama, da sam coveka upoznao, tj pre on mene i da je bio sokiran da sam ja to, jer je i on imao ovde nik...tako da mogu verovati nekome kao sto je bio kostun i za koga znam kakav je mozak, ali nikako mozak za politicara i ukazavsi mi cast da budem u gl. odboru, rekao sam ne hvala vojo ali znam sta je politika i bolje da ostanemo prijatelji. :lol:

Nezahvalna i bahata masa mladih ljudi.Ne znaju šta će od sebe,a vide da im to bahaćenje još uvek prolazi u društvu pa se ne obaziru ni levo ni desno,umislili da su glavni,najpametniji i nedodirljivi.
glavni danas jesu,bas kao sto su i najpametniji medju nama. 15 mart je to pokazao jer su mnogima spasli glave.

bili su na oprezu da su nedodirljivi dok im vlast batinama i lomljenjem vilica devojkama i gazenjem kolima bas devojakama opet nije pokazala koliko se boji njih...muskih.

glavni danas jesu,bas kao sto su i najpametniji medju nama. 15 mart je to pokazao jer su mnogima spasli glave.

bili su na oprezu da su nedodirljivi dok im vlast batinama i lomljenjem vilica devojkama i gazenjem kolima bas devojakama opet nije pokazala koliko se boji njih...muskih.
Moje mišljenje je drugačije od tvog,naravno,jer ja ne podržavam taj vid drskosti i odbijanja bilo kakvog dijaloga sa predstavnicima vlasti,to je nedopustivo.

Pre će biti da su namagarčili ionako već kompletnog magaraca Aleksandra Vučića, kao i njegovu biju, iz koje valjda neko javlja šta su nejgove namere, pa mu tako propada i zvučni top i ćaci na plenumu i s.

Nezahvalna i bahata masa mladih ljudi.
da vidimo: Šta ćeš im ti ostaviti, pa da ih nazivaš nezahvalnicima.
Koliko dugova i na koliko glava stanovnika ?
Ne znaju šta će od sebe,a vide da im to bahaćenje još uvek prolazi u društvu pa se ne obaziru ni levo ni desno,
U društvu gde svi čekaju da poslednji ugasi svetlo. U društvu gde vlada totalni mrak i ne treba gledati ni levo ni desno. Ispred sebe gledaj!
umislili da su glavni,najpametniji i nedodirljivi.
pa kao i ti što misliš da si ovde na forumu.
daleko su oni od tebe. - ne krevelji se,.. neće te čuti.

Moje mišljenje je drugačije od tvog,naravno,jer ja ne podržavam taj vid drskosti i odbijanja bilo kakvog dijaloga sa predstavnicima vlasti,to je nedopustivo.
oni nisu politicki faktor da pregovaraju o bilo cemu.

jednostavno traze pravdu. vlast ne zeli da uzmakne ni pedalj jer bi sebe iskompromitovala posto su im ruke u medu do vrata...kraj se zna.

kada osioni vlastodrzac izgubi sve niti odbrane, pobice sve ne birajuci koji mu se nadju na putu, to svako zna. sta ce biti sa njim posle i vaznije njegovom buranijom od posilnih, pa i to se zna. istorija bato.

oni nisu politicki faktor da pregovaraju o bilo cemu.

jednostavno traze pravdu. vlast ne zeli da zumakne ni pedalj jer bi sebe iskompromitoval posto su im ruke u medu do vrata...kraj se zna.

kada osioni valstodrzac izgubi sve niti pobice sve koji su mu na putu, to svako zna. sta ce biti sa njim i njegovom buranijom posle toga, pa i to se zna. istorija bato.
Njima je država izašla u susret i objavila dokumenta za koje sam siguran da ih nisu ni pogledali,obustavili proces protiv pohapšenih,spustili im školarine.Šta su još ono tražili?Imaju još neke zahteve,to znam.E sad ono glavno,oni traže prelaznu vladu a ne pravdu,dakle,svrstali su se u opozicioni politički tabor.Zar ne?I sve vreme svesno krše zakon blokadama saobraćaja i političarenjem na fakultetima a to je zabranjeno članom 43 zakona o visokom obrazovanju.Evo ti link pa pročitaj zadnju rečenicu u članu 43. https://www.paragraf.rs/propisi/zakon_o_visokom_obrazovanju.html
Na stranu podatak da je dobio otvorenu podršku Viktora Orbana i Roberta Ficoa(Fica) .

Back