Zašto su blokaderi namagarčili medije koji ih podržavaju ?

da vidimo: Šta ćeš im ti ostaviti, pa da ih nazivaš nezahvalnicima.
Koliko dugova i na koliko glava stanovnika ?

U društvu gde svi čekaju da poslednji ugasi svetlo. U društvu gde vlada totalni mrak i ne treba gledati ni levo ni desno. Ispred sebe gledaj!

pa kao i ti što misliš da si ovde na forumu.
daleko su oni od tebe. - ne krevelji se,.. neće te čuti.
Pokušaj kulturno ako ti nije problem,ovo nema smisla.

Njima je država izašla u susret i objavila dokumenta za koje sam siguran da ih nisu ni pogledali,obustavili proces protiv pohapšenih,spustili im školarine.Šta su još ono tražili?Imaju još neke zahteve,to znam.E sad ono glavno,oni traže prelaznu vladu a ne pravdu,dakle,svrstali su se u opozicioni politički tabor.Zar ne?I sve vreme svesno krše zakon blokadama saobraćaja i političarenjem na fakultetima a to je zabranjeno članom 43 zakona o visokom obrazovanju.Evo ti link pa pročitaj zadnju rečenicu u članu 43. https://www.paragraf.rs/propisi/zakon_o_visokom_obrazovanju.html
Na stranu podatak da je dobio otvorenu podršku Viktora Orbana i Roberta Ficoa(Fica) .
pa sto ih onda vlast sve ne utamnici?

cekaju mozda stadion za ekspo da zavrse, pa sve na stadion ko u juznoj americi?

ako si siguran u to sto pises, presavi tabak pa napisi starzburu posto ce strazbur studente odhebati jer im je vucic jos vazan. mozda postanes onaj tas na vagi preokreta pa da ti svi medjii banu na vrata sa pitanjem, gospodine radasine kako ste vi u pravu, dojite na televizuju da obajsnite ovim zabludelim srbima sta je u pitanju i zasto treba da blagosiljaju vucica.

pa sto ih onda vlast sve ne utamnici?

cekaju mozda stadion za ekspo da zavrse, pa sve na stadion ko u juznoj americi?

ako si siguran u to sto pises, presavi tabak pa napisi starzburu posto ce strazbur studente odhebati jer im je vucic jos vazan. mozda postanes onaj tas na vagi preokreta pa da ti svi medjii banu na vrata sa pitanjem, gospodine radasine kako ste vi u pravu, dojite na televizuju da obajsnite ovim zabludelim srbima sta je u pitanju i zasto treba da blagosiljaju vucica.
Pusti sada te forice...Nego,napiši ti meni ovde šta im to država NIJE ispunila pa izigravaju cirkuzante?I obavezno pročitaj poslednju rečenicu u članu 43 u onom linku što sam ti poslao,pa se javi da polemišemo ko je u pravu a ko krši zakon.

Pusti sada te forice...Nego,napiši ti meni ovde šta im to država NIJE ispunila pa izigravaju cirkuzante?I obavezno pročitaj poslednju rečenicu u članu 43 u onom linku što sam ti poslao,pa se javi da polemišemo ko je u pravu a ko krši zakon.
kakve bre forice, niti sam ja student, niti sam ispostavio zahteve, niti znam sta su sve ispunili a sta nisu. cinjenica da se oni zlopate i ugrozvaju zdravlje pre svega svoje za pravdom koje vidimo svi pa i slepi da nema i da se vlast izivljava na sve moguce nacine, znaci da nista nije ispunjeno.

ti imas svoje vidjenje, ja svoje. videcemo ko ce biti u pravu i kako ce zavrsiti i to se zna. ko ima mozga.

i da, ja nstupam kao neko ko podrzava studente, a ti nastupas sa stranackih pozicija...a i to dosta govori.

Nije uhapsila teroriste u Pinoirskom kampu 15-og marta, koji su tamo dosli da ih tuku i lome im koske.

Njima je država izašla u susret i objavila dokumenta za koje sam siguran da ih nisu ni pogledali,
Laž. Nisu objavljena najbitnija dokumenta. Relevantni stručnjaci sa Građevinskog fakulteta su već bezbroj puta objasnili šta fali.
obustavili proces protiv pohapšenih
Laž - pušteni da se brane sa slobode, optužnice nisu ukinute. A u medjuvremenu se hapsenja nastavljaju.
,spustili im školarine.
To i nije bio zahtev vec veca sredstva iz budzeta za visoko obrazovanje.
Dakle, jos jedna laž.
Šta su još ono tražili?Imaju još neke zahteve,to znam.E sad ono glavno,oni traže prelaznu vladu a ne pravdu,dakle,svrstali su se u opozicioni politički tabor.Zar ne?
Ne - ne traže prelaznu vladu.
Zahtevi su jasni, prelazna vlada se nigde ne pominje u zahtevima.
Dakle opet lažeš.
I sve vreme svesno krše zakon blokadama saobraćaja
Laž. Demonstracije i protesti su Ustavom garantovano pravo!
i političarenjem na fakultetima a to je zabranjeno članom 43 zakona o visokom obrazovanju.Evo ti link pa pročitaj zadnju rečenicu u članu 43. https://www.paragraf.rs/propisi/zakon_o_visokom_obrazovanju.html
Laž: studenti se ne bave nikakvim političarenjem, njihovi zahtevi nisu političke prirode, isključivo su upućeni institucijama koje nemaju veze sa politikom, a to su tužilaštva i sudovi.
Dakle opet lažeš.
Na stranu podatak da je dobio otvorenu podršku Viktora Orbana i Roberta Ficoa(Fica) .
Ovo ne znam na koga se odnosi, ali studenti nemaju podršku ni od Orbana ni od Fica, možda tvoj umobolni vođa ima.

U svakom slučaju, lažeš za sve rečeno u vezi studenata i njihovih zahteva.

Pokrij se po ušima i ne brukaj se više :D

kakve bre forice, niti sam ja student, niti sam ispostavio zahteve, niti znam sta su sve ispunili a sta nisu. cinjenica da se oni zlopate i ugrozvaju zdravlje pre svega svoje za pravdom koje vidimo svi pa i slepi da nema i da se vlast izivljava na sve moguce nacine, znaci da nista nije ispunjeno.

ti imas svoje vidjenje, ja svoje. videcemo ko ce biti u pravu i kako ce zavrsiti i to se zna. ko ima mozga.

i da, ja nstupam kao neko ko podrzava studente, a ti nastupas sa stranackih pozicija...a i to dosta govori.
Da,daaaa...Forice.Pokušam sa tobom argumentima,a ti okrećeš priču.Ne znaš šta je država ispunila od zahteva ali znaš da se vlast iživljava nad njima.Podržavaš ekipu koja od starta krši zakone ove države a meni nabacuješ da nastupam sa stranačkih pozicija?Nego,šta piše u članu 43 zakona o visokom obrazovanju u linku koji sam ti priložio u onoj poruci?

Neću,eto,tebi u inat neću.
Vidi,pratiću tvoje upise ovde,da vidim kako ti i šta pišeš.Budi pažljiv.
Tek sada sam ti zagledala avatar, hteo ti ili ne, avatar je neprikladan za nekoga ko je samo na Politici.

Šta se dešava sa mnom da ne zapažam avatare i nadimke iako su me oduvek iritali? 🤔

@tema
Postali dosadni svi.
Lažu, podmeću jedni i drugi.
Pešače, blokiraju, pišu parole...
Jedva čekam vest da Odlazi Cirkus.

Laž. Nisu objavljena najbitnija dokumenta. Relevantni stručnjaci sa Građevinskog fakulteta su već bezbroj puta objasnili šta fali.

Laž - pušteni da se brane sa slobode, optužnice nisu ukinute. A u medjuvremenu se hapsenja nastavljaju.

To i nije bio zahtev vec veca sredstva iz budzeta za visoko obrazovanje.
Dakle, jos jedna laž.

Ne - ne traže prelaznu vladu.
Zahtevi su jasni, prelazna vlada se nigde ne pominje u zahtevima.
Dakle opet lažeš.

Laž. Demonstracije i protesti su Ustavom garantovano pravo!

Laž: studenti se ne bave nikakvim političarenjem, njihovi zahtevi nisu političke prirode, isključivo su upućeni institucijama koje nemaju veze sa politikom, a to su tužilaštva i sudovi.
Dakle opet lažeš.

Ovo ne znam na koga se odnosi, ali studenti nemaju podršku ni od Orbana ni od Fica, možda tvoj umobolni vođa ima.

U svakom slučaju, lažeš za sve rečeno u vezi studenata i njihovih zahteva.

Pokrij se po ušima i ne brukaj se više :D
Jel duva u švabiji?Nešto si mi čudan danas.

Tek sada sam ti zagledala avatar, hteo ti ili ne, avatar je neprikladan za nekoga ko je samo na Politici.

Šta se dešava sa mnom da ne zapažam avatare i nadimke iako su me oduvek iritali? 🤔

@tema
Postali dosadni svi.
Lažu, podmeću jedni i drugi.
Pešače, blokiraju, pišu parole...
Jedva čekam vest da Odlazi Cirkus.
Pokušavam da poplašim blokaderke.

To ti je odgovor kad te neko pokopa argumentima, i objasni ti koliki si lažov? :D

LOL :D
OPET pitanjem na pitanje?! Ja sam mislio da je obrazovanje u švabiji na visokom nivou.
Mrzi me da ti tačku po tačku objašnjavam gde grešiš.I još nešto,od sada ću proveravati svaku tvoju poruku i ukoliko se pokaže da ne odgovara istini nazvaću te kao i ti mene LAŽOV. Inače,ne znam jesi li primetio kada sam te prošli put upozorio da predsednika ne nazivaš pogrdnim imenima i kada si ti to ipak učinio,ja sam tebe nazvao jednim,i dobio opomenu skoro odmah,što znači da tvoj bezobrazluk ovde neko od moderatora podržava.

OPET pitanjem na pitanje?! Ja sam mislio da je obrazovanje u švabiji na visokom nivou.
Mrzi me da ti tačku po tačku objašnjavam gde grešiš.I još nešto,od sada ću proveravati svaku tvoju poruku i ukoliko se pokaže da ne odgovara istini nazvaću te kao i ti mene LAŽOV. Inače,ne znam jesi li primetio kada sam te prošli put upozorio da predsednika ne nazivaš pogrdnim imenima i kada si ti to ipak učinio,ja sam tebe nazvao jednim,i dobio opomenu skoro odmah,što znači da tvoj bezobrazluk ovde neko od moderatora podržava.

Ne mozes da mi odgovoris nikako drugacije nego da nastavis da lažeš.

Bukvalno ti je nacrtano gde si sve izlagao, tako da, kao što rekoh: sedi, pokrij se po ušima, ne brukaj se više! :D

LOL :D

naravno da ne bi, ali bi ih barem saslusao kao sto slusam citajuce ovde svakave gluposti jer i forum je kakav takav deo srbije.

ja vucicu... verovao? :lol: pa napisah jednom, ima neki post dok je eremita bio medju nama, da sam coveka upoznao, tj pre on mene i da je bio sokiran da sam ja to, jer je i on imao ovde nik...tako da mogu verovati nekome kao sto je bio kostun i za koga znam kakav je mozak, ali nikako mozak za politicara i ukazavsi mi cast da budem u gl. odboru, rekao sam ne hvala vojo ali znam sta je politika i bolje da ostanemo prijatelji. :lol:
Uato su i propali i spali na biber-sprej.

Da,daaaa...Forice.Pokušam sa tobom argumentima,a ti okrećeš priču.Ne znaš šta je država ispunila od zahteva ali znaš da se vlast iživljava nad njima.Podržavaš ekipu koja od starta krši zakone ove države a meni nabacuješ da nastupam sa stranačkih pozicija?Nego,šta piše u članu 43 zakona o visokom obrazovanju u linku koji sam ti priložio u onoj poruci?
a sa kojih pozicija nastupam kad si tako pametan, ajde kazi :lol:

ko me placa, solak, djilas, marinika... monarhisti mozda :lol:

Back