GeorgeV
Buduća legenda
- Poruka
- 36.009
Дете, не сеци грану на којој седиш !
Ко тебе храни, Обилићу, јуначко колено?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дете, не сеци грану на којој седиш !
Без обзира на протествовање или резултате избора у само две општине, вођа ће заказати (скупштинске) изборе 2026. године.Da. Ako bude totalna dominacija SNS u oba mesta, daće ih Gospodar u septembru.
opozicija u sbriji ne postojiБез обзира на протествовање или резултате избора у само две општине, вођа ће заказати (скупштинске) изборе 2026. године.
Рачуница:
- до 2027. је председник
- исте године ће већ наћи неког фикуса да преузме фотељу
- постаће премијер, са вршењем финкције од 2027. до 2030. године - мандат ионако потиче од посланика изабраних на четири године
Може мени да се свиђа ово или оно, али то не сме да замагљује поглед на чињенице.
Вођа хоће да буде власт, а најлакши пут је горе наведен.
Шта опозиција треба да ради? Да се потпуно спреми за изборе 2026. године. Или 2030., ако не искористе претходну прилику.
Super.opozicija u sbriji ne postoji
to je deo istog sistema kao i rezim
studenti i narod ih zato i nece jer vise nismo slepi
![]()
А о чему ти пишеш?
Питаш прво шта бих да се промени, баш по мом интересу.
А потом питаш ко нас сада лебом храни? То што већ постоји, што већ јесте.
Па јел хоћеш одговор за тренутно или за будуће? Могу ја и овако и онако, само ако знам шта хоћеш. Не мож' успут да мењаш теме и циљеве.
И шта ти уопште значи "несвесни грађанин"?
Мени је бољи израз "становник" од "грађанин" јер нису сви становници Србије у градовима. Или ако мислиш баш о грађанима, онда добро, мада ми опет неће бити јасно зашто несвестан грађанин.
pa poslacete vi sve te opozicione partije da pokusate kao i vujek rasirit glasove...Super.
Samo studenti na izbore i sns hahs
Srbija ima samo profesionalnu opoziciju od koje leba nema (13 god)
pa poslacete vi sve te opozicione partije da pokusate kao i vujek rasirit glasove...
al dobice oni kiticu cvjeca...
i vi cete biti isamarani na izborima a kamoli oni
A sad kapiram doseljenik iz krsa u vojvodinu i sad glumi becliju hahaПијан си Црногорац.
Ае назад у своју вукојебину ...
Ко тебе храни, Обилићу, јуначко колено?![]()
A sad kapiram doseljenik iz krsa u vojvodinu i sad glumi becliju haha
Gomila besmislica, niko ništa ne daje naročito država koja samo gleda kako će da pokeade svoje građane i pobije. Sve što imam u životu sam zaradio kao i moji preci.Мислиш да си бољи од неког Бантуа или Монголца ?
Мислиш да сам ја бољи ?
Исти смо ми као и они,
напред једемо, назад какимо ...
Ееее, али ми радимо за минимум $50 дневно,
а они за $1 !
Е то ти је твоја држава дала.
Боље је организована од Сомалије, Монголије, Северне Кореје ...
Истина горе од Данске, Канаде или Чешке.
Али то је наша позиција.
Цени то !
Наша позиција је тачно тамо
где нас је довео рад задњих 1000 генерација Срба.
Gomila besmislica, niko ništa ne daje naročito država koja samo gleda kako će da pokeade svoje građane i pobije. Sve što imam u životu sam zaradio kao i moji preci.
Tebi ako daju blago tebi i treba da budeš veseo.
Мислиш да си бољи од неког Бантуа или Монголца ?
Мислиш да сам ја бољи ?
Исти смо ми као и они,
напред једемо, назад какимо ...
Ееее, али ми радимо за минимум $50 дневно,
а они за $1 !
Е то ти је твоја држава дала.
Боље је организована од Сомалије, Монголије, Северне Кореје ...
Истина горе од Данске, Канаде или Чешке.
Али то је наша позиција.
Цени то !
Наша позиција је тачно тамо
где нас је довео рад задњих 1000 генерација Срба.
Namerno, s punim pravom.Dakle sad se gleda kad im je vreme jel posle cetiri godine a do sada se nije gledalo ?
Ви сте Госпођо милостиви. Ја би фламбирао пучину до максимума.Namerno, s punim pravom.
Mada ja bih ipak dala izbore na jesen, da se ova situacija i iluzija mnogih, jednom zavrsi.
Ne, ne...vreme je za "noc bensendina".Ви сте Госпођо милостиви. Ја би фламбирао пучину до максимума.
Neće se završiti dok je ove veleizdajničke bagre na vlasti.Namerno, s punim pravom.
Mada ja bih ipak dala izbore na jesen, da se ova situacija i iluzija mnogih, jednom zavrsi.
Pa ne mozes ti nad vecinom, silom.Neće se završiti dok je ove veleizdajničke bagre na vlasti.
Može. To Vučić upravo radi.Pa ne mozes ti nad vecinom, silom.
A videcemo ko ce to biti.
Nije tacno. Niko nikom nije branio do sad da izlazi na izbore, ali mamini i tatini sinovi moraju da se prave vazni kako "niko ne valja". Pa neka sad budu oni koji valjaju, nisma protiv, ali nece biti.Može. To Vučić upravo radi.