- Poruka
- 49.291
Какво је то судство коме треба три године да ме пронађе, а ја се само нисам родио на овој адреси где сам, и са које сам ишао у основну, средњу, студирао двапут, извадио личну, саобраћајну и пасош, отишао у војску...На моје једноставно питање "Шта ТЕБИ фали ? "
ти одговориш тако да је очигледно да ти НИШТА не фали.
То ја видим, али на жалост не и ти.
Узми па прочитај преписку !
Не интересују ме од других индуковане критике друштва,
па ти рецимо почнеш да кукаш на судство, а са истим никада ниси имао посла.
Или кукаш мале плате у држави, а радиш код приватника.
И сличне замерке које људи имају,
а да реално немају везе са тим.
Ја рецимо кад кажем не волим студентске протесте,
могу и да објасним.
Јеббига, будалама ни тад није јасно,
већ ми продају идеале за које бих требало да гинем.
Ја не могу да верујем са ким причам ...
Јел ме пратиш ?
Ја објасним да због блокада остадох без посла,
а син без године на факсу.
Ломалије ?!
И онда дође будала и објашњава ми да то нема везе,
да треба да се жртвујемо ...
Хахаха, буахахахаааа .....![]()
Значи, три године им је требало да ме пронађу, иако се нисам сакривао - да се појавим и платим саобраћајну казну коју сам заслужио. Нисам се бунио.
Какво је судство када локални политичар / силеџија убије својим аутом глумца Заблаћанског и добије "чак" једну годину затвора. После су му једва наместили три, после великог притиска јавности.
Или када неки јуниор просто "покупи" девојку на пешачком прелазу... било коме да је било зелено... Појави се сутра у суду са адвокатом и то се не рачуна као бекство са лица места?!? Нисам чуо пресуду. Да ли је нема или је извештавање забрањено?
Да ли треба да разматрам неки мој случај да бих увидео да судству (и тужилаштву) требају темељне промене?
Не радим ни код било којег приватника. Радим сам, такорећи предузетник.
Могу да подржим протествовање, па нека то буду и студенти. Али мислим да су направили себи аутогол јер им је година у опасности.
Потпуно сам против блокаде РТСа.
И запањен сам да нису ни помислили да блокирају вођине таблоиде, који сигурно извештавају отворено зло и наопако о протестима.
Код нас, такви какви смо, морају да се организују протести јер оваква власт иначе неће ни прстом мрднути, него ће радити само шта су намерили.
Мени, због посла којим се бавим, нису требали ни корона, ни СМО, ни још многе ствари... па су свеједно ту. Нису мене питали да одлучим о било чему.
Али да се вратим на моје "нема везе". То се односило само на сам назив опозиционе листе. За све остало сам врло заинтересован.
Учинило ми се да је тај део мог коментара непрецизно схваћен.