Zašto udbi ne odgovara da Srbija postane član NATO i EU?

Black Hand

Aktivan član
Poruka
1.874
Autorska...

Stvarno, što nam to ne bi odgovaralo?
Mislim ianoko smo pod kontrolom CIA još od 48-me.

Narko koridori bi nam bili još otvoreniji nego sad a opšte je poznato da se svuda u svetu tajne službe finansiraju od prodaje droge. Nije sigurno CIA blejala po Avganistanu jer je verovala da će Talibani zavoleti demokratiju više od Alaha.

Mogli bi smo da pratimo @38imak bez ikakvih sudskih naloga jer ugrožava demokratiju.

Opcije se neograničene..

Autorska...

Narko koridori bi nam bili još otvoreniji nego sad a opšte je poznato da se svuda u svetu tajne službe finansiraju od prodaje droge. Nije sigurno CIA blejala po Avganistanu jer je verovala da će Talibani zavoleti demokratiju više od Alaha.

Mogli bi smo da pratimo @38imak bez ikakvih sudskih naloga jer ugrožava demokratiju.

Opcije se neograničene..
udba nije na vlasti, sada je tajna sluzba kraljevine jugoslavije

Obojica su Vučićeve pudlice.. Samo je to sigurno.. :)

Kad smo kod fenomena FSB koji je navodno pustio pipke u udbi. To je tek urnebesno na nekoliko nivoa.

Mislim samo ime kaže čiji su tu pipci.
Služba nam se zove BIA a ne BSB .. :)
Imaju pipke obe strane. Zato svaki političar na vlasti mora biti balansero. To su bili i Tadić, Koštunica. :mrgreen:

E, ovako je bilo nekada:

Kako smo na idealnom strateškom mestu, raskrsnici svetova, svecki dileri dodju kod Tita i lepo ga pitaju kol'ko treba da mu plate da nesmetano preleću preko Jugoslavije.

Tile ih ugosti domaćinski, razmisli 3 sekunde i odreže deeebelu cifru da zažmuri pri tome ih uslovivši da im ne padne na pamet da slete na našu teritoriju, kamoli da im neki paketić tovara slučajno ispadne iz aviona.

Popiju, rukuju se i živeli su lepo do kraja života, a ni narodu nije bilo loše:

Tito krao al' i nama dav'o! :kpozdrav:
Gospocki.

Ovi danas svi na kamaru ni za onu stvar nisu, a ne za takav biznis.

E, ovako je bilo nekada:

Kako smo na idealnom strateškom mestu, raskrsnici svetova, svecki dileri dodju kod Tita i lepo ga pitaju kol'ko treba da mu plate da nesmetano preleću preko Jugoslavije.

Tile ih ugosti domaćinski, razmisli 3 sekunde i odreže deeebelu cifru da zažmuri pri tome ih uslovivši da im ne padne na pamet da slete na našu teritoriju, kamoli da im neki paketić tovara slučajno ispadne iz aviona.

Popiju, rukuju se i živeli su lepo do kraja života, a ni narodu nije bilo loše:

Tito krao al' i nama dav'o! :kpozdrav:
Gospocki.

Ovi danas svi na kamaru ni za onu stvar nisu, a ne za takav biznis.

Jeste sve je to divno, samo je malo morao da nacrta Vojvodinu i Kosovo pa se još, da izvineš, hebavamo oko toga.

Ne postoji u kapitalizmu besplatan ručak kao ni besplatne zapadne mašine za fabrike i zapadne licence a iznad Jugislavije niko nije nesmetano preletao, čak je i bio oboren Američki vojni avion jedared.

Jeste sve je to divno, samo je malo morao da nacrta Vojvodinu i Kosovo pa se još, da izvineš, hebavamo oko toga.

Ne postoji besplatan ručak kao ni besplatne zapadne mašine za fabrike i zapadne licence.

Pa nije besplatno.
Gradili smo, odnosno naši preci, razrušenu zemlju od temelja.

Sve to košta, nešto kroz kredite, a nešto ovako.
U državnoj politici ništa nije crno ni belo, balansira se u sivoj.

Što se tiče Autonomnih pokrajina to je toliko puta ovde sažvakano, dokumentovano , da je besmisleno da i ja prepričavam.

Pa nije besplatno.
Gradili smo, odnosno naši preci, razrušenu zemlju od temelja.

Sve to košta, nešto kroz kredite, a nešto ovako.
U državnoj politici ništa nije crno ni belo, balansira se u sivoj.

Što se tiče Autonomnih pokrajina to je toliko puta ovde sažvakano, dokumentovano , da je besmisleno da i ja prepričavam.

Pa naravno da nije.
Morao je piše ustav iz 74-te malo pre smrti.
Ništa nije besplatno i ja to kažem.

Pa naravno da nije.
Morao je piše ustav iz 74-te malo pre smrti.
Ništa nije besplatno i ja to kažem.

Teško da ga je on tada i pisao.

Ali da se ne udaljavamo mnogo od teme takozvane udbe koja ustvari kao takva odavno više ne postoji.

A i stigoše etiketičari čija negativna energija zarobljava etar, a što bih se bespotrebno izlagala tome :cao:

Teško da ga je on tada i pisao.

Ali da se ne udaljavamo mnogo od teme takozvane udbe koja ustvari kao takva odavno više ne postoji.

A i stigoše etiketičari čija negativna energija zarobljava etar, a što bih se bespotrebno izlagala tome :cao:

Teško, teško ga je napisao, slažem se, jer je i sam rekao kasnije da mu je to bila najveća greška.

Slažem se da udba odavno ne postoji.
Ali je tako zovu i dalje ovde na forumu.. :)

Autorska...

Opcije se neograničene..
Moj deda mi rekao da ti javim da druga Rankovića sredili odavno. Posle Ace, nema udbe u Srbiji
:mrgreen:

Back