Zašto udate žene varaju muževe?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Radjena je anketa i odgovor na ovo pitanje je bio..Nedostatak seksa kod kuće..:eek:

Šta vi mislite..?
Ваљда би ти могла нешто да нам кажеш као жена?
Ми можемо само да нагађамо али чињеница да има и тога , пажње и свега људи се одроде нарочито ако не превазиђу кризу деце у браку много људи знам који после ових стресова живе партнерски без секса.
Међутим ни то се не може сазнати сазнам тек кад се разведу и жена оде са неким " непознатим" типом.

Radjena je anketa i odgovor na ovo pitanje je bio..Nedostatak seksa kod kuće..:eek:

Šta vi mislite..?
mislim da nema pravila, sigurno da neke zene varaju iz tog razloga, al los sex, nedostatak istog i slicno mi vise vuce na nesto zbog cega muskarci varaju.
Mislim da to obicno nije uzrok zenskog varanja. Naravno da ima svakakvih zena, jedna se posvadja pa ga odma prevarila, znam je licno, isči na trcanje zajedno. Al i ona se promenila nakon sto su dobili decu.
Duga prevarila, kao nisam znala sta se desilo, mi zene ne znamo da se postavimo u nekim situacijama... itd

Mada mislim da zene vise varaju kad nesto ne stima, ili se osete usamljeno, zapostavljeno, nepostovano, nevoljeno, ili kad je vec gotovo sve a ne mogu da se razvedu iz recimo materijalnih razloga.
I pri tom, mislim da vecina ne vara uopste, pricamo o onima koja da.
A ovako neobavezno,
cesce se muskarcu desi i omakne, nego zenama, al opet nema pravila. Misliam da zene moraju nesto ipak da osete prema toj osobi, generalno, pa da se prepuste, dok muskarci mogu zabave radi.

pa ne mislim na emocije van seksa, na neku romantiku, ništa ne idealizujem. Slušam šta mi pričaju udate žene. One sve imaju seks sa mužem povremeno, ali ipak nisu zadovoljne time, jer nema tog nečeg što će da ih pokrene. Verujem da je slično i sa muškarcima koji žele avanturu.
ovde je povremeno ključna reč.

povremeno znači jednom u dva meseca
za normalnu ženu to je velika vremenska distanca

1743412109383.png

Mislim da je nedostatak sexa jedan od manje bitnih razloga, najčešći je razlog nedostatak pažnje, poštovanja, podrške, nezainteresovanosti sa druge strane..
Slažem se .....i setih se šta je Fride Kalo rekla svom mužu:

" Ne tražim od tebe da me poljubiš, niti da mi se izvinjavaš kad pomislim da si pogrešio. Neću te ni zamoliti da
me zagrliš kad mi je najpotrebnije. Ne tražim da mi kažeš koliko sam lepa, makar to bila laž, niti mi napišeš nešto lepo. Neću te ni zamoliti da me pozoveš da mi kažeš kako ti je prošao dan, niti da mi kažeš da ti nedostajem.
Neću tražiti od tebe da mi se zahvališ za sve što činim za tebe niti da se brineš o meni kada mi duša tone i naravno neću te tražiti da me podržiš u mojim odlukama. Neću te tražiti ni da me slušaš kad imam hiljadu priča da ti ispričam.
Neću te tražiti da učiniš ništa čak ni da budeš uz mene zauvek.
Jer ako te moram pitati, ne želim te više.

Šta vi mislite..?
Indvidualna stvar, kao i kod muskaraca. Neka trazi vecu kitu, neka obrnuto.
Ono sto znam, i opet ne treba generalizovati, ali zena kada vara muza sigurno ne trazi izgubljenu paznju vec trazi da se dobro poseksa, muzu se opet vraca da mu broji i govori kako joj ne poklanja dovoljno paznje.

Ko se petlja sa udatim zna da je takve najlakse smuvati za seks ako to one vec odluce da hoce, ne trebas se mnogo cimati, a cesto dobijes u krevetu razuzdanu iskusnu zenu koja sve hoce.

Back