- Poruka
- 42.612
Ок
Па ни не јури те....![]()
Zna on koje treba juriti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ок
Па ни не јури те....![]()
Zivjele anomalije !!Има неки мали проценат таквих особа.
Али, Није то нека велика аномалија
...znao je Coekkad sam ja rekla svom bivšem da bi da ga podelim s drugaricom čovjek pobjegao odkuće, 7 dana ga nije bilo![]()
Ваљда би ти могла нешто да нам кажеш као жена?Radjena je anketa i odgovor na ovo pitanje je bio..Nedostatak seksa kod kuće..
Šta vi mislite..?
mislim da nema pravila, sigurno da neke zene varaju iz tog razloga, al los sex, nedostatak istog i slicno mi vise vuce na nesto zbog cega muskarci varaju.Radjena je anketa i odgovor na ovo pitanje je bio..Nedostatak seksa kod kuće..
Šta vi mislite..?
ovde je povremeno ključna reč.pa ne mislim na emocije van seksa, na neku romantiku, ništa ne idealizujem. Slušam šta mi pričaju udate žene. One sve imaju seks sa mužem povremeno, ali ipak nisu zadovoljne time, jer nema tog nečeg što će da ih pokrene. Verujem da je slično i sa muškarcima koji žele avanturu.
nema to veze sa normalnoscu vec sa moralnoscune mora da znači, kada sam pokušala nekoliko puta objasniti da nisam monogamna i nemam namjeru biti rekli su mi da nisam normalna![]()
iz istog razloga kao i sto muskarci varaju zene.Radjena je anketa i odgovor na ovo pitanje je bio..Nedostatak seksa kod kuće..
Šta vi mislite..?
Slažem se .....i setih se šta je Fride Kalo rekla svom mužu:Mislim da je nedostatak sexa jedan od manje bitnih razloga, najčešći je razlog nedostatak pažnje, poštovanja, podrške, nezainteresovanosti sa druge strane..
a jeste li i gospođu obavestili .....kao nas ?pa nije joj ona stvar od sapuna,, ako ima ko da pomogne, marim ja ... (u potpisu - Lala -)
Pardon, (gospođice-gospođoa jeste li i gospođu obavestili .....kao nas ?Pa da i ona mari.... (u potpisu - Sosa-)
![]()
O kakvoj se pomoći radi, po vašem mišljenju ?Pošto Vam treba pomoć, ja se tu nebi mešala![]()
pa nije joj ona stvar od sapuna,O kakvoj se pomoći radi, po vašem mišljenju ?
Ne bih da pretpostavljam![]()
paa, nisam ginekolog, ali mogu da pogledampa nije joj ona stvar od sapuna,, ako ima ko da pomogne, marim ja ... (u potpisu - Lala -)
Bar nešto možete sami .......Ćaopaa, nisam ginekolog, ali mogu da pogledam
ps: post je dvosmislen ,... i ja mogu da pomognem![]()
Bar nešto možete sami .......Ćao![]()
Dosadi sve isto. Poze, veličine, ritam.Radjena je anketa i odgovor na ovo pitanje je bio..Nedostatak seksa kod kuće..
Šta vi mislite..?
Indvidualna stvar, kao i kod muskaraca. Neka trazi vecu kitu, neka obrnuto.Radjena je anketa i odgovor na ovo pitanje je bio..Nedostatak seksa kod kuće..
Šta vi mislite..?