faraonn
Elita
- Poruka
- 19.850
...neophodna promjena uljaPotreba za novo podmazivanje turbine,zataje prskalice sve od istog ulja![]()
makar i etericna...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...neophodna promjena uljaPotreba za novo podmazivanje turbine,zataje prskalice sve od istog ulja![]()
Nije sex, glavno merilo, da bi bio, ili se dopao nekom. Idući tom linijom, spustamo se na nivo životinja, što i nije, tako teško, mora se priznati.
Pa, šta je onda? Pa, razum.
Čoveku je dat razum, da bi znao da razgraniči, i razdvoji: istinu od laži, ljubav od mržnje, dobro od lošeg... Zašto se vara? Pa zato što čovek ne koristi razum, nego gleda stvari na površan način. Interesuje ga materijalni, a ne duhovni aspekt života.
Ovaj ima bolju platu, ovaj ima bolji automobil, ovaj ima vilu sa bazenom, ovaj mi kupuje i izvodi, gde poželim...
Znači, čovek se vodi samo strastima, duhovnost nema, ni u tragovima, i tu apsolutno, nema ni trunke morala.
Materijali interes, razara ljudsku svest.
Iz toga sve proizilazi.
Mislim da je nedostatak sexa jedan od manje bitnih razloga, najčešći je razlog nedostatak pažnje, poštovanja, podrške, nezainteresovanosti sa druge strane..
To već ne znam, al ako joj dasa nema novca za hotel, ova opcija je realnaI onda ode u bogaz pored ulaska u groblje da se seksa u golfu dvojci jer će tu naći pažnju, poštovanje i podršku koje joj nedostaju.
Ma samo nek je romantikaTo već ne znam, al ako joj dasa nema novca za hotel, ova opcija je realna![]()
Makar i u golfu dvojciStrast je jaka emocija, drma !
Neizdrž da nekog vidiš, pokretač!
Zato što neudate nemaju muža...Radjena je anketa i odgovor na ovo pitanje je bio..Nedostatak seksa kod kuće..
Šta vi mislite..?
ono što ja čujem zbog otuđenosti (čak i ako ima seksa) i nedostatka emocija.
Traže nekoga sa kim će se voleti, biti zaljubljene. naravno uz to ide i seks.
Gde se izgubi pažnja i poštovanje iz prvih postova? Svede se na brzinski sex u Golf 2. , lokacija groblje.Makar i u golfu dvojci![]()
Samo sam tebe čekao, da odgovoriš. Evi ti jednoRazum je razum, ima svoje mesto, ali emocije su radost, nekad i patnja.
Ne može se život svesti samo na racionalno, nismo kompjuteri. Emocije su pokretači života.
To je zato što je, kada žena vara muža, inače jedna jako romantična priča o ljubavi, pažnji i poštovanju. Jer ona to radi upravo zbog toga što ona tog muža toliko voli a on slepac to ne prepoznaje. Kada ona ode na romantičnu večeru sa svojim "partnerom" na neko romantično mesto gde peva pokojni Toma Zdravković samo preteške šansone. Pa ih onda vozač odveze u hotel Metropol da se vole na krevetu posutim laticama ruže.Gde se izgubi pažnja i poštovanje iz prvih postova? Svede se na brzinski sex u Golf 2. , lokacija groblje.
Pa, zašto onda udate žene varaju?
A što varaju muškarci??Varaju iz osvete. Kratko i jasno. Svete se zbog njegove prevare, zatim lošeg ponašanja, lošeg života s njim. Pojedine nisu zadovoljne sexualnim životom, pa kreću u avanturu da dopune sexualni život. Ima i jedan manji dio žena koje dopunjavaju budžet.
Pumpaju ego, imaju pojačanu sexualnu želju, dokazuju se muškom društvu i sebi, žele promjenu, smatraju da je sramno odbiti ženu koja se ,,nabacuje,,....A što varaju muškarci??
A što varaju muškarci??
Aha. A šta ćemo kada oženjen muškarac vara svoju ženu sa drugom udatom ženom? Kad tu kome popunjava budžet, koga je sramota, ko se kome nabacio s ko je tu ljubav, pažnja i poštovanje?Pumpaju ego, imaju pojačanu sexualnu želju, dokazuju se muškom društvu i sebi, žele promjenu, smatraju da je sramno odbiti ženu koja se ,,nabacuje,,....
Tako nekakoZato što smo sebični, što smo muške svinje, što koristimo drugu glavu umesto prve, što smo hulje itd itd. Klasika. Kad varaju žene, nekako je uvek muška krivica a kad varaju muškarci, onda je opet i samo muška.
Odgovor je tačan!Zato što smo sebični, što smo muške svinje, što koristimo drugu glavu umesto prve, što smo hulje itd itd. Klasika. Kad varaju žene, nekako je uvek muška krivica a kad varaju muškarci, onda je opet i samo muška.
O, pa imaš ti tu kombinacija koliko hoćeš.Aha. A šta ćemo kada oženjen muškarac vara svoju ženu sa drugom udatom ženom? Kad tu kome popunjava budžet, koga je sramota, ko se kome nabacio s ko je tu ljubav, pažnja i poštovanje?