Zasto teme o Bosancima i Hrvatima imaju 10 puta vise strana od tema prebijanja Srba po Srbiji?

Kakvo je vrijedjanje u objasnjenju mog naloga kapetanu?
Nisi samo glupa,nego i neopjevano djubre.
Ajd sad me banuj...jer si to i namjerila!
A kako si se dopisala, ajd i na to da odgovorim. Banujem prema pravilniku, ne prema željama, reklami i muzici
:mrgreen: kako su ti svi sagovornici koji ne misle isto kao ti banovani, ajd bar mene malo da prozivaš i vređaš, greota da ništa večeras ne kažeš...

Objasnila sam.
Banovala mi je sad nik limunada.
Ovaj sam nekada davno registrovala zbog zaboravljanja sifre i ostao je.
Ne znam kako,mozda sam se registrovala na drugom racunaru,ne sjecam se.
Limunada je moj nik od 2003.godine i ovde sam od postanka foruma.Ko ne vjeruje,moze provjeriti.
A i sama sam rekla ko sam,tako da to nije ni bila tajna.
ali ti dobijes ban i dodjes pod novim nikom ?
to nije fer prema ostalim korisnicima koji odu na hladjenje tri dana

A kako si se dopisala, ajd i na to da odgovorim. Banujem prema pravilniku, ne prema željama, reklami i muzici
:mrgreen: kako su ti svi sagovornici koji ne misle isto kao ti banovani, ajd bar mene malo da prozivaš i vređaš, greota da ništa večeras ne kažeš...
Stidi se,lazljivice!

Je l ova dvorska dama sišla sa balkona gde je prostirala gaćke
:mrgreen: nedostaje mi njeno pljuvanje Šumadinaca večeras :D Očekujem i junake od članova posebno junakinje koje su golim prsima branile nas jadne, slabe i glupe Srbe iz Šumadije.
:mrgreen:
provociranje je zabranjeno pravilnikom

provociras

ajde bidni fina

Dragi moji Srbi, oni koji brane svoju dedovinu su neki hrabri i junaci a neki glupi i lažljivi, možda mi treba pojašnjenje. Ako ja ne dozvoljavam da mi neko pljuje rodno mesto, je l to znači da sam glupa, lažljiva, ustaša, autošovinista???
odoh ja da nadjem ono oko cega je ovo sve i pocelo

jel tebi muz nekad rekne NI JEDNE ? to mu dodje ni rec vise o tome

e mogo bi da nauci tu crnogorsku izreku

Počelo je oko toga da ja mrzim ljude iz Republike Srpske jer sam objašnjavala da podržavaju režim koji je i njih još 90-tih uništio, ukratko.

Boze, trebalo mi je ceo minut da provalim sta ova crnogorska provala znaci :dash:

Vi Crnogorci ste zesci Edipovci, govorite li to nekad majkama, ili samo zenama? :dontunderstand:

Dragi moji Srbi, oni koji brane svoju dedovinu su neki hrabri i junaci a neki glupi i lažljivi, možda mi treba pojašnjenje. Ako ja ne dozvoljavam da mi neko pljuje rodno mesto, je l to znači da sam glupa, lažljiva, ustaša, autošovinista???
Pa vidi, tema je započeta sa idejom da se pljuje rodno mesto Srba iz BiH, to jest oni sami.
Od strane kurtza, džonija, zlozi, 38-ice, mistika itd.
A ja npr. ustao u odbranu i svog a i tvog rodnog mesta, rizikujući da se sve vi žene zaljubite zbog takvog herojstva, odvažnosti i pravdoljubivosti, pa da posle nemam mira.
A ti, kako braniš svoje, tako brani i srpsčansko.

Pa vidi, tema je započeta sa idejom da se pljuje rodno mesto Srba iz BiH, to jest oni sami.
A ja npr. ustao u odbranu i svog a i tvog rodnog mesta, rizikujući da se sve vi žene zaljubite zbog takvog herojstva, odvažnosti i pravdoljubivosti, pa da posle nemam mira.
Kada te neko nazove glupačom iz tog razloga onda to ne mogu shvatiti dobronamernom konverzacijom.

Kada te neko nazove glupačom iz tog razloga onda to ne mogu shvatiti dobronamernom konverzacijom.
To nije lepo, dabome, ali nisam se referisao na to, niti znam detalje priče u kojoj je došlo do toga.
Ipak, mi Srbi smo oštri na jeziku, temperamentni, pa sad da očekujemo razgovor u rukavicama... Možda da pitaš tu osobu zašto te tako nazvala. Pa da dođe do pomirenja.

Kakvo je vrijedjanje u objasnjenju mog naloga kapetanu?
Nisi samo glupa,nego i neopjevano djubre.
Ajd sad me banuj...jer si to i namjerila!

sve ti jadna i naivna ne znas koga si vredjala. s kojim pravom nekoga nazivas muslimanom ili ustasom? na ovom 4umu pisem od 2008 godine i eto ja muslimanka postavljala farbana uskrsnja jaja na temi kuvanje na zenama, licno farbala i to ne jednu godinu, nego svake. izgleda da sam neka muslimanka mazohistkinja kada slavim hriscanske praznike. :roll: i to kidises zajedno sa onim aleksejem, jer ni ti, ni on ne mozete da prihvatite da ima srba koji ne zele zajednicu sa vama, bas zbog vaseg ponasanja. nije stvar u tome sto vredjas, nego sto si jos i tezak licemer koji izigrava finu i postenu naivnu francusku..... ali to se vidi cim pobesnis. dakle, cim ti se ne svidja necije misljenje ti odma vristis da je neko musliman ili ustasa.

jos na ovoj temi prozivate srbe iz srbije koji nisu hteli da idu da ratuju za vas, dok ste vi dolazili ovde. kako rekoste dezerteri....ali, srbija nije bila napadnuta spolja, ocigledno ljudi nisu hteli da idu, ratuju i ginu za jugoslaviju i jugoslovensku ideju, koja je propala. sto se mene tice, trebalo je da se republike podele u miru po ucrtanim granicama, a bosnu da smo pregovorima podelili na tri dela, kojim ce kao i sada da upravljaju stranci. bosna je i onako oduvek bila nicija zemlja, koju je prejahao svako ko je hteo. srbija je uporopascena tim ratovima i sve posle toga je posledica tih ratova.

u kragujevcu su inace ubijeni djaci 1941.

da dodam nisma muslimanka, pravoslavna srpkinja...a za tebe i slicne tebi ne znam sta ste, ni ko ste.

ja pljuvala....pljujes ti mene nazivajuci me srbijankom i muslimankom. nema pomirenja.

Ali nisu bili aktivna vojna snaga, o tome sam govorila.
nema veze da li je aktivan tj redovni sastav jna ili rezervni. to se vodi kao jna u datom momentu.

JNA je već bio u debelom raspadu...samo su Srbi i poneki ostali da se bore.
bez obzira i te 1992 tamo u bosni do 19 maja to je bila jna
tad je presla doduse u JA pa od oktobra ili cak mozda i od leta 1992 u vojsku jugoslavije

ja sam recimo kao aktivni redovni vojnik bio na dubrovackom ratistu do septembra 1992 , kako ?
jbg kako
u bosni nismo smeli biti posle 19 maja kada se toboz svaki vojnik jna povukao a kamoli u hrvatskoj jel...ali smo mi dolje kod dubrovnika bili. kao dokaz psotoje pdoatci o pogibiji mog saborca na redovnom roku inace novosadjanina komsije iz moje ulice koji je poginuo u prvoj polovini jula 1992 kod kupara

i opet mi nije palo na um da dezertiram
zakletva je zakletva

a ti sto su me drzali dolje i u julu 1992 su se igrali nasim zivotima

mi smo tamo drzani dole na juznoj strani trebinajsve dok se oni iz trebinja nisu utvrdili i formirali svoju vojsku i linije utvrdili
da smo odjendom napsutili citav taj deo , ustase bih ih napale sa juzne strane sirokom linijom... plus sa sotalih strana a oni jos nepriprmljeni dobro

Back