- Poruka
- 33.226
Ajd malo da upadne glupa Šumadinka da vam razbije atmosVeru

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvo je vrijedjanje u objasnjenju mog naloga kapetanu?Ajd malo da upadne glupa Šumadinka da vam razbije atmosVeru
![]()
Jel? Boli kad se malo provocira je l da? Eto, glupa sam pa numem drukčijeKakvo je vrijedjanje u objasnjenju mog naloga kapetanu?
Nisi samo glupa,nego i neopjevano djubre.
A kako si se dopisala, ajd i na to da odgovorim. Banujem prema pravilniku, ne prema željama, reklami i muziciKakvo je vrijedjanje u objasnjenju mog naloga kapetanu?
Ajd sad me banuj...jer si to i namjerila!
ali ti dobijes ban i dodjes pod novim nikom ?Objasnila sam.
Banovala mi je sad nik limunada.
Ovaj sam nekada davno registrovala zbog zaboravljanja sifre i ostao je.
Ne znam kako,mozda sam se registrovala na drugom racunaru,ne sjecam se.
Limunada je moj nik od 2003.godine i ovde sam od postanka foruma.Ko ne vjeruje,moze provjeriti.
A i sama sam rekla ko sam,tako da to nije ni bila tajna.
Stidi se,lazljivice!A kako si se dopisala, ajd i na to da odgovorim. Banujem prema pravilniku, ne prema željama, reklami i muzici
kako su ti svi sagovornici koji ne misle isto kao ti banovani, ajd bar mene malo da prozivaš i vređaš, greota da ništa večeras ne kažeš...
provociranje je zabranjeno pravilnikomJe l ova dvorska dama sišla sa balkona gde je prostirala gaćke
nedostaje mi njeno pljuvanje Šumadinaca večeras
Očekujem i junake od članova posebno junakinje koje su golim prsima branile nas jadne, slabe i glupe Srbe iz Šumadije.
![]()
odoh ja da nadjem ono oko cega je ovo sve i poceloDragi moji Srbi, oni koji brane svoju dedovinu su neki hrabri i junaci a neki glupi i lažljivi, možda mi treba pojašnjenje. Ako ja ne dozvoljavam da mi neko pljuje rodno mesto, je l to znači da sam glupa, lažljiva, ustaša, autošovinista???
Počelo je oko toga da ja mrzim ljude iz Republike Srpske jer sam objašnjavala da podržavaju režim koji je i njih još 90-tih uništio, ukratko.odoh ja da nadjem ono oko cega je ovo sve i pocelo
jel tebi muz nekad rekne NI JEDNE ? to mu dodje ni rec vise o tome
e mogo bi da nauci tu crnogorsku izreku
Boze, trebalo mi je ceo minut da provalim sta ova crnogorska provala znaciodoh ja da nadjem ono oko cega je ovo sve i pocelo
Pa vidi, tema je započeta sa idejom da se pljuje rodno mesto Srba iz BiH, to jest oni sami.Dragi moji Srbi, oni koji brane svoju dedovinu su neki hrabri i junaci a neki glupi i lažljivi, možda mi treba pojašnjenje. Ako ja ne dozvoljavam da mi neko pljuje rodno mesto, je l to znači da sam glupa, lažljiva, ustaša, autošovinista???
Inače, muž mi je po nekom genetskom istraživanju Hercegovac poreklomodoh ja da nadjem ono oko cega je ovo sve i pocelo
Kada te neko nazove glupačom iz tog razloga onda to ne mogu shvatiti dobronamernom konverzacijom.Pa vidi, tema je započeta sa idejom da se pljuje rodno mesto Srba iz BiH, to jest oni sami.
Od strane kurtza, džonija, zlozi, 38-ice, mistika itd.
A ja npr. ustao u odbranu i svog a i tvog rodnog mesta, rizikujući da se sve vi žene zaljubite zbog takvog herojstva, odvažnosti i pravdoljubivosti, pa da posle nemam mira.
A ti, kako braniš svoje, tako brani i srpsčansko.
sta ti ovo dodje ?Ne, ovo nije bila JNA već rezervisti iz Srbije.
Ali nisu bili aktivna vojna snaga, o tome sam govorila. JNA je već bio u debelom raspadu...samo su Srbi i poneki ostali da se bore.sta ti ovo dodje ?
rezervisti iz srbije su bili sastavni deo jna u to vrjeme
I još nešto, dobrovoljci i rezervisti nisu bili isto. Ako grešim, ispravi me.sta ti ovo dodje ?
rezervisti iz srbije su bili sastavni deo jna u to vrjeme
da li redovni sastav ili rezervni sve je to jna
daj mi tacno podatke o cemu govorisJedinice su bile sastavljene od rezervista, nikakve veze osim nadređenih nisu imali sa vojskom JNA.
To nije lepo, dabome, ali nisam se referisao na to, niti znam detalje priče u kojoj je došlo do toga.Kada te neko nazove glupačom iz tog razloga onda to ne mogu shvatiti dobronamernom konverzacijom.
Kakvo je vrijedjanje u objasnjenju mog naloga kapetanu?
Ajd sad me banuj...jer si to i namjerila!
Pa vidi, tema je započeta sa idejom da se pljuje rodno mesto Srba iz BiH, to jest oni sami.
Od strane kurtza, džonija, zlozi, 38-ice, mistika itd.
A ja npr. ustao u odbranu i svog a i tvog rodnog mesta, rizikujući da se sve vi žene zaljubite zbog takvog herojstva, odvažnosti i pravdoljubivosti, pa da posle nemam mira.
A ti, kako braniš svoje, tako brani i srpsčansko.
nema veze da li je aktivan tj redovni sastav jna ili rezervni. to se vodi kao jna u datom momentu.Ali nisu bili aktivna vojna snaga, o tome sam govorila.
bez obzira i te 1992 tamo u bosni do 19 maja to je bila jnaJNA je već bio u debelom raspadu...samo su Srbi i poneki ostali da se bore.