Zasto teme o Bosancima i Hrvatima imaju 10 puta vise strana od tema prebijanja Srba po Srbiji?

reci da bis e prodao za parce slanine ?
...razmisli o ovoj ponudi..
Pila_Bacon.jpg

novom sadu sta mi je zena radila dok sam ja ratovao

Oženjen i ratovao a 1992 god. još ni punih 19 god. nisi imao....da nisi ti neki...brazilac.

mnom su oni ratovali. na ozrenu. krvavom ozrenu.

Ooooo Vukovar, Mokošica, Ozren....i još ti nisu priznali ratni staž.

Druže, Srbija nema opozociju, što pre to shvatiš, bolje po sve.
Imala je. I sve ovo što rade SNS i Vučić je usavršen, nasleđeni sistem od ovih pre njih.
Da, da. Vidi se kako nas pojedini izuzetno vole. Srećom većinom su nebitni. Inače dobar dio ovih što bi sad na vlast bi za svoju korist pustili niz vodu i Republiku Srpsku i bilo koji dio Srbije. Jer EU nema alternativu.

У реду, али одакле је та група људи, да ли су домаћи мањина које прегласава већина из Босне, наравно да нису. Зашто мислиш да је тако само у Србији, тако је и овдје код нас, људи су поткупљиви, воде се ситним личним интересима, не могу ја да оптужим неког из другог града за резултате на локалном нивоу мог града кад сам свјестан да моје комшије или рођаци гласају за ту опцију.
Navela sam i odakle je "komandni lanac" koji to radi.

Imala je. I sve ovo što rade SNS i Vučić je usavršen, nasleđeni sistem od ovih pre njih.

Da, da. Vidi se kako nas pojedini izuzetno vole. Srećom većinom su nebitni. Inače dobar dio ovih što bi sad na vlast bi za svoju korist pustili niz vodu i Republiku Srpsku i bilo koji dio Srbije. Jer EU nema alternativu.
Žao mi je vaše loše procene, opet :(

Opet greška, nikada nije imala samo su se iste strukture vrtele u krug.Čoveka koji je hteo to promeniti su ubili.

kaznjen sam jer sam rekao da lagerta lupeta
i sto samrekao da je iz kraja koji je poznat po dezerterstvu tokom 1991 u jesen (cinjenice, pasuljanske livade citav PUK DEZERTIRAO ) a potom su roditelji rezervista u krgaujevcu protestovali kmececi da im ne pozivaju sinove... tolko o ''junastvu'' kragujevcana...

lupeta je uvreda ? pa meni ovde mnogo stosta kazu pa isu kaznjeni ,cak mi jelapsivredjala i suprugu oznacivsi je kao ku.rvu kojase recimo sigurno svalerisala za vreme dve i po godine dok sam ja bio u rep srpskoj na ratistu...
i da pitam komsije o tome i dezertetre u novom sadu sta mi je zena radila dok sam ja ratovao

ko to moze da ucini ?

eto vidis ja se kaznim jer sma tebi odogorio da lagerta lupeta. to ti je primer zlouoptrebe ovlascenja. nije prvi put kod nje.

a ovo za uvred mojoj supruzi imam sacuvano i uvek cu imati. oko toga cemo se terati.
Mene je kaznila zato sto sam joj ukazala na to da je ukopala sama sebe svojom gluposcu.😂
I to je uvreda.😂
Al nema veze,necu joj smetati vise.😂

Navela sam i odakle je "komandni lanac" koji to radi.
Добро, али то је за оно што ја кажем небитно, ако ја урадим нешто за неки свој интерес не могу да оптужујем тог другог који ми је то дао за јединог кривца, а поготово не да пребацујем кривицу на његовог комшију који нема везе са нашим дилом.

Poslednja izmena:
...razmisli o ovoj ponudi..
Pogledajte prilog 1769934

Oženjen i ratovao a 1992 god. još ni punih 19 god. nisi imao....da nisi ti neki...brazilac.
Da ratovao te godine.
Kad se zavrsio srednja skola iako se u vojsku. Neko sa punih 19 neko sa
nepunih.
Ozenjen nisam tad bio. Supruga mi je bila devojka od mojih 17, 5 ljeta.
Kad sam se vratio iz jna posle tri i po meseca sam otisao dobrovoljno u vojsku r srpske

Nemoj lagati. U vukovaru nisam bio.
Mokošica, Ozren....i još ti nisu priznali ratni staž.
JESU delom za dubrovnik od 10 og mjeseca 1991 do 19 maja 1992, a od tada do kraja 8og mjeseca 1992 nisu.

Ono u rep srpskoj mi takođe nije priznala srbija. Jeste banja luka al tek od pre sedam osam godina gore dolje...

Mozes ti da izvrces kolko hoces. Kod mene je sve dokumentovano.
Ja nisam bio po diznilend ratistu u sloveniji a vi kod dubrovnika ste buranija od ratista naspram ozren a i ilijasa... Koje su Crnogorci otresli sve do dubrovnika za mesec dana...

Тако је Опозиција је лажна
У Србији једина опозиција годинама уназад је била она малобројна десница, дио су уништили жути, а ови садашњи докрајчили оно што је преостало.

Back