Zasto teme o Bosancima i Hrvatima imaju 10 puta vise strana od tema prebijanja Srba po Srbiji?

A ja ti rekoh koja grupa ljudi glasa. Nigde nisam tebe lično optužila već ti približila političku situaciju Srbije, s obzirom da ne živiš ovde. Možeš se smejati il ne, imaš sva prava na svoje mišljenje.
У реду, али одакле је та група људи, да ли су домаћи мањина које прегласава већина из Босне, наравно да нису. Зашто мислиш да је тако само у Србији, тако је и овдје код нас, људи су поткупљиви, воде се ситним личним интересима, не могу ја да оптужим неког из другог града за резултате на локалном нивоу мог града кад сам свјестан да моје комшије или рођаци гласају за ту опцију.

To su ovi Ćaciji koje zdušno branite jer je glavni Ćaci iz Doboja
dakle, svi iz rep srpske su caciji ?
ja sam poznat ovde da sam rekao cak i limunadi da sam ogorcen i iznenadjen postupcima dela njihovog roda koji se u autobuse kao u torove vodi u sbriju na skupove sns ili na glasanja, prijavu prebivlaista sto je suprtno zakonu jer imaju prijavljeno rpebivaliste u rep srpskoj

ja sam taj koji je sto puta anzvao dodika ratnim svercerom i izdajnikom sadasnjim

. Deo Srba koji bi vas prodao za parče slanine a glume velike Srbe koji se bore za vas.
jel moguce da ovakve uvrede govoris ? jesi li tisvesna kakva je KLEVETA nekome reci da bis e prodao za parce slanine ?

Iza leđa vam misle gore nego te ustaše i balije koje pominjete.
sa mnom su oni ratovali. na ozrenu. krvavom ozrenu. ne verujem da oni imaju ikakve veze sa ovim ebdnicima kojidolaze kao u torevima
ne mogu i ne smem opet da ih sve stavljam u siti kos i optuzujem!

Vaš problem je što ne umete razlikovati Srbe koji se zaista bore za Srbiju, koji jesu i drčni i bezobrazni ali ne MRZE vas.
ti bogami opasno mrzis eto tvojih reci...

nazvati nekog da bi se prodaoza parce slanine je teska uvreda i kleveta

a mene kaznjavas jer sam rekao da LUPETAS ... sto govori o tvom karakteru ne o mom i dvostrukim arsinima

Takav joj je naziv klon naloga. Eto, opet me vređaš a ne znaš detalje.
pa oklen cu znati

ja nemam klonove

ali sam bio kaznjen jer sam samrekao za neke da imaju sigurno dvostruke nikove klonove kako vec... jer pominju uvrede o meni koje su bas ti nikovi tim nacinom pominjali

jedna od njih je i tvoja ''prijateljica'' sa foruma

ali mene kaznise, rekose ne sme se govotiri drugim forumasima da su klon nalozi!

pa oklen cu znati

ja nemam klonove

ali sam bio kaznjen jer sam samrekao za neek da imaju sigurno dvostruke nikove klonove kako vec... jer pominju uvrede o meni koje su bas ti nikovi tim nacinom pominjali

jedna od njih je i tvoja ''prijateljica'' sa foruma

ali mene kaznise rekose , ne sme se govotiri drugim forumasima da su klon nalozi!
Zato i kažem, pale te ovde pa vređaš ljude koje ne bi trebalo.

Zato i kažem, pale te ovde pa vređaš ljude koje ne bi trebalo.
sve je pocelo kad si lupila glupost - da je u kragujevcu vrsena prisilna mobilizacija

to je poziv u rezervni sastav, ratno je doba pobogu bilo.
to je bilo i ovde i mnogi su novosadjani ostavili kosti kod vukovara...

na zalost da prostis za kurcevo zdravlje jer smo imali izdajnciki sistem koji je i danas

potom sam pomenuo cinjenicu da je taj kraj kod tebe bio poznat po tom protestu protiv rezervnog sastava jna sto su cinjenice.
kao i dezerterstvo citavog puka u pasuljanskim livadama

mi u novi sad smo se odazivali pozivima.

vasi su pametniji mi smo glupaviji, sta da radimo tako glupavi...

i tu je sve pocelo.

Znas li kako se glasa u diktaturama?

Isto, znas kako smo glasali pod Slobom?

Hajde vi nama npr. dajte tenkove kao sto su vama dati tenkovi 92-e, da se mi sada borimo protiv diktatorsko-teroristicke vlasti, moze?
Pomozite narodu srpskom sa ove strane Drine.
Хајде, не млати празну сламу, наравно да знам како се гласа и како се броје гласови, како сви заједно учествују за ситни интерес, а затим своју продају покушавају оправдати неким измишљеним факторима, све по оној народној: На вука, повика, а лисица кокошке носи.

sve je pocelo kad si lupila glupost - da je u kragujevcu vrsena prisilna mobilizacija

to je poziv u rezervni sastav, ratno je doba pobogu bilo.
to je bilo i ovde i mnogi su novosadjani ostavili kosti kod vukovara...

na zalost da prostis za kurcevo zdravlje jer smo imali izdajnciki sistem koji je i danas

potom sam pomenuo cinjenicu da je taj kraj kod tebe bio poznat po tom protestu protiv rezervnog sastava jna sto su cinjenice.
kao i dezerterstvo citavog puka u pasuljanskim livadama

mi u novi sad smo se odazivali pozivima.

vasi su pametniji mi mso glupaviji, sta da radimo tako glupavi...

i tu je sve pocelo.
Nigde to nisam napisala. Ako jesam, nađi mi i citiraj. Jedino što sam pisala je način mobilisanja i ništa više.

ako je to istina razocaran sam

a hcoe li neko tvoje klonove da spomene ?

nisi ni ti od juce...

sad ce me kazne sto pominjem da sigurno iams klonove
jbg ja nsiam mdoerator da mogu to da kazem
Ja nemam klonove.

Imam jedan nik koji je trajno banovan pre 8-9 godina na forumu, i ovaj jedan novi od pre godinu i po kada sam se vratio na Krstu.

Bas cu da se bakcem sa tim da otvaram klonove, how yes no.

Ja nemam klonove.

Imam jedan nik koji je trajno banovan pre 8-9 godina na forumu, i ovaj jedan novi od pre godinu i po kada sam se vratio na Krstu.

Bas cu da se bakcem sa tim da otvaram klonove, how yes no.
Зашто си трајно банован, сигурно си био пажљив и увиђаван?🤣

Хајде, не млати празну сламу, наравно да знам како се гласа и како се броје гласови, како сви заједно учествују за ситни интерес, а затим своју продају покушавају оправдати неким измишљеним факторима, све по оној народној: На вука, повика, а лисица кокошке носи.
Pa onda zasto pominjes to 'Kako ste vi to glasali?' ?

Vucicevi glasovi u Srbiji, vise od pola njih je ili ucenjeno ili placeno, ostalih 400.000 penzionera direktno indoktrinirano Gebels propagandom.

To su ovi Ćaciji koje zdušno branite jer je glavni Ćaci iz Doboja. Deo Srba koji bi vas prodao za parče slanine a glume velike Srbe koji se bore za vas. Iza leđa vam misle gore nego te ustaše i balije koje pominjete. Vaš problem je što ne umete razlikovati Srbe koji se zaista bore za Srbiju, koji jesu i drčni i bezobrazni ali ne MRZE vas.
Izuzetan vic.

Pa onda zasto pominjes to 'Kako ste vi to glasali?' ?

Vucicevi glasovi u Srbiji, vise od pola njih je ili ucenjeno ili placeno, ostalih 400.000 penzionera direktno indoktrinirano Gebels propagandom.
Зато што ми је смијешно пребацивање кривице на босанске Србе због тога, а поготово су ми смијешни они који се примају на ту причу.

Back