38imak
Elita
- Poruka
- 20.062
Jeste, opozicija kupi 145 glasa ukupno, dok SNS kupi 1.450.000 glasa, TO JE ISTO BA, KAZEM VAM JA!!!Nravno opozicija ih ne kupuje![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste, opozicija kupi 145 glasa ukupno, dok SNS kupi 1.450.000 glasa, TO JE ISTO BA, KAZEM VAM JA!!!Nravno opozicija ih ne kupuje![]()
Duhovitost i ironija ti nisu jača strana.Jeste, opozicija kupi 145 glasa ukupno, dok SNS kupi 1.450.000 glasa, TO JE ISTO BA, KAZEM VAM JA!!!![]()
...razmisli o ovoj ponudi..reci da bis e prodao za parce slanine ?
novom sadu sta mi je zena radila dok sam ja ratovao
mnom su oni ratovali. na ozrenu. krvavom ozrenu.
Druže, Srbija nema opoziciju, što pre to shvatiš, bolje po sve.Nravno opozicija ih ne kupuje![]()
Imala je. I sve ovo što rade SNS i Vučić je usavršen, nasleđeni sistem od ovih pre njih.Druže, Srbija nema opozociju, što pre to shvatiš, bolje po sve.
Da, da. Vidi se kako nas pojedini izuzetno vole. Srećom većinom su nebitni. Inače dobar dio ovih što bi sad na vlast bi za svoju korist pustili niz vodu i Republiku Srpsku i bilo koji dio Srbije. Jer EU nema alternativu.
Navela sam i odakle je "komandni lanac" koji to radi.У реду, али одакле је та група људи, да ли су домаћи мањина које прегласава већина из Босне, наравно да нису. Зашто мислиш да је тако само у Србији, тако је и овдје код нас, људи су поткупљиви, воде се ситним личним интересима, не могу ја да оптужим неког из другог града за резултате на локалном нивоу мог града кад сам свјестан да моје комшије или рођаци гласају за ту опцију.
Žao mi je vaše loše procene, opetImala je. I sve ovo što rade SNS i Vučić je usavršen, nasleđeni sistem od ovih pre njih.
Da, da. Vidi se kako nas pojedini izuzetno vole. Srećom većinom su nebitni. Inače dobar dio ovih što bi sad na vlast bi za svoju korist pustili niz vodu i Republiku Srpsku i bilo koji dio Srbije. Jer EU nema alternativu.
Zašto si prepravljao citat i obrisao moju poruku bez da dobijem obavijest o tome?Izuzetan vic.
Тако је Опозиција је лажнаDruže, Srbija nema opoziciju, što pre to shvatiš, bolje po sve.
Da, da. I pojedini sa ovog foruma.Žao mi je vaše loše procene, opet![]()
Pitala sam te nešto.Da, da. I pojedini sa ovog foruma.
Zato što je taj citat greškom ušao. Nije ga ni trebalo biti.Zašto si prepravljao citat i obrisao moju poruku bez da dobijem obavijest o tome?
To ti ne vjerujem, a zašto si obrisao moju iduću poruku bez obrazloženja zašto to radiš i zašto nisam dobila odgovor na prijavljeni post?Zato što je taj citat greškom ušao. Nije ga ni trebalo biti.
Opet greška, nikada nije imala samo su se iste strukture vrtele u krug.Čoveka koji je hteo to promeniti su ubili.Imala je. I sve ovo što rade SNS i Vučić je usavršen, nasleđeni sistem od ovih pre njih.
Mene je kaznila zato sto sam joj ukazala na to da je ukopala sama sebe svojom gluposcu.kaznjen sam jer sam rekao da lagerta lupeta
i sto samrekao da je iz kraja koji je poznat po dezerterstvu tokom 1991 u jesen (cinjenice, pasuljanske livade citav PUK DEZERTIRAO ) a potom su roditelji rezervista u krgaujevcu protestovali kmececi da im ne pozivaju sinove... tolko o ''junastvu'' kragujevcana...
lupeta je uvreda ? pa meni ovde mnogo stosta kazu pa isu kaznjeni ,cak mi jelapsivredjala i suprugu oznacivsi je kao ku.rvu kojase recimo sigurno svalerisala za vreme dve i po godine dok sam ja bio u rep srpskoj na ratistu...
i da pitam komsije o tome i dezertetre u novom sadu sta mi je zena radila dok sam ja ratovao
ko to moze da ucini ?
eto vidis ja se kaznim jer sma tebi odogorio da lagerta lupeta. to ti je primer zlouoptrebe ovlascenja. nije prvi put kod nje.
a ovo za uvred mojoj supruzi imam sacuvano i uvek cu imati. oko toga cemo se terati.
Добро, али то је за оно што ја кажем небитно, ако ја урадим нешто за неки свој интерес не могу да оптужујем тог другог који ми је то дао за јединог кривца, а поготово не да пребацујем кривицу на његовог комшију који нема везе са нашим дилом.Navela sam i odakle je "komandni lanac" koji to radi.
Da ratovao te godine....razmisli o ovoj ponudi..
Pogledajte prilog 1769934
Oženjen i ratovao a 1992 god. još ni punih 19 god. nisi imao....da nisi ti neki...brazilac.
Nemoj lagati. U vukovaru nisam bio.Ooooo Vukovar,
JESU delom za dubrovnik od 10 og mjeseca 1991 do 19 maja 1992, a od tada do kraja 8og mjeseca 1992 nisu.Mokošica, Ozren....i još ti nisu priznali ratni staž.
Kako mozes sa dva nika pisati a da jedan ne banuju? I zasto menjas nikove?Mene je kaznila zato sto sam joj ukazala na to da je ukopala sama sebe svojom gluposcu.
I to je uvreda.
Al nema veze,necu joj smetati vise.![]()
У Србији једина опозиција годинама уназад је била она малобројна десница, дио су уништили жути, а ови садашњи докрајчили оно што је преостало.Тако је Опозиција је лажна
Jesi li i kao mod ljudima govorila da su glupi?Mene je kaznila zato sto sam joj ukazala na to da je ukopala sama sebe svojom gluposcu.
I to je uvreda.
Al nema veze,necu joj smetati vise.![]()