Zasto tako rano?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma pooolaaakkooo de bre zuris...da sam znala sa 14god kroz sta cu sve proci...Normalnog neces naci jer ga ni ja do sada nisam nasla:)...poznato je zene sazrevaju ranije od muskaraca savrsen dokaz je da danasnji muskraci 88god i dalje oce samo sex...znaci ono sto je meni normalno tj normalan frajer jeste onaj koj nije sex pa sex(jeste vazan al ne najvazniji)...ali takvog jos necu naci

Pa zato sto su devojke rodjene da pate i da se muce(zato ako radim zensko ima da se killnem)...Devojka kada spava sa deckom ili ga prevari je ***** ili se muva sa dosta njih(sto mzda znaci da je slobodna ili zaljubljive prirode)je *****,a sve to kod muskraca znaci da je FACA I SMEKER...znaci mislim da sam vec pisala da sam zbog svog ponasanja upsiana jednom liku kao Ana FUCA-jer nisam htela da spavam sa njim...**** lud zbunjenog ko je ovde normalan...***** sam ako necu,***** sam ako ocu...a ***** je ona sto napalcuje sex...al dobro nije to tema

a do kada ako smem da znam,kako da zivim sledecih 10 godina

kažem ti, samo nemoj na to da gledaš kao na nešto strašno...sve to ima smisla, i ima svojih prednosti...šta sad, kao... nađeš super dečka sa 15-16, ni to nije garancija da ćeš s njim biti čitav život, imaš još ihihi vremena da razmišljaš o takvim stvarima, ne bi ti ni bilo interesantno, ili bi se kasnije pitala šbb kbb...samo polako, svako vrijeme nosi nešto lijepo...uživaj u odrastanju, sazrijevanju, a ljubav te neće zaobići, i biće onih normalnih, ne brini...samo opušteno...

Pa zato sto su devojke rodjene da pate i da se muce(zato ako radim zensko ima da se killnem)...Devojka kada spava sa deckom ili ga prevari je ***** ili se muva sa dosta njih(sto mzda znaci da je slobodna ili zaljubljive prirode)je *****,a sve to kod muskraca znaci da je FACA I SMEKER...znaci mislim da sam vec pisala da sam zbog svog ponasanja upsiana jednom liku kao Ana FUCA-jer nisam htela da spavam sa njim...**** lud zbunjenog ko je ovde normalan...***** sam ako necu,***** sam ako ocu...a ***** je ona sto napalcuje sex...al dobro nije to tema

Ali nisu svi takvi.... ***, jednom vas neko zajebe i odmah su svi decaci idioti... Pa niste ni vi sve svetice...

BTW Nemojte ovo da shvatite licno, ovo je samo rasprava na 4um-u.

Sto si nepristojna,boga mu,...Ova filozofija je toliko zastarela da je vec degute.:roll:
Takve prozivke se ne desavaju narucito kad predjes dvadesetu.Nikome to vise nije bitno,a izuzetci naravno potvrdjuju pravilo.

Muskarci misle 'sex pa veza',i tako dok ne naidju na drugu...EPA NECE MOCI...
Tako je!Zapalimo muskarce!Ne cek,..ajde ne.Mozda ti nisi naisla na nekog normalnog muskarca,sta ja znam,ali preterujes.

ma pooolaaakkooo de bre zuris...da sam znala sa 14god kroz sta cu sve proci...Normalnog neces naci jer ga ni ja do sada nisam nasla...poznato je zene sazrevaju ranije od muskaraca savrsen dokaz je da danasnji muskraci 88god i dalje oce samo sex...znaci ono sto je meni normalno tj normalan frajer jeste onaj koj nije sex pa sex(jeste vazan al ne najvazniji)...ali takvog jos necu naci
Eh da si znaaaaaaaaaaala.A koliko sad imas?29?Prosle su tri pisljive godine,znam da je tesko to skontati,ali nisi popila svu pamet sveta.:lol:
A kako doista poznajem 88 godiste,prilicno sam slobodna a kzaem da je opet velika vecina normalna,skoro svi ljudi koje znam su u poduzim vezama(i oh moj boze,ne radi seksa!).Dobro,verovatno neko ko je 88 donekle gleda na klinke,kao samo na zeljne i neiskusne malisane,jer realno,devojka koja je nekoliko godina mladja ma koliko bila zrelija,dosta tema i shvatanja ne moze da poklopi sa starijim deckom.

Sve zajedno receno,...devojko furas se na klisee.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back